ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Výhradní dovozce a prodejce lehkých střešních krytin (střešní krytiny). Onduline: - lehké vlnité střešní a obkladové desky

Dodávka a pokládka podlahových krytin - PVC, koberce, antistatické podlahoviny a plovoucí podlahy.

Jsme specializovaný obchod na prodej koupelnového zařízení.

Výhradní zastoupení největšího světového výrobce van s dvířky a ošetřovatelských van. Zázemí britské společnosti s 25-letou tradicí. Snadný a bezpečný vstup. Nejširší nabídka na trhu, variabilita, více než 14 modelů.

Výroba prodej a montáž asfaltových pásů, asfaltových šindelů, PVC folií, geotextilií, rekonstrukce střech.Izolace spodních staveb.Specializovaný velkoobchod.

Velkoobchod, prodej instalačního a topenářského materiálu: -topení, vytápění, ohřev TUVV teplé užitkové vody, -kotle plynové, elektrické, na tuhá paliva -radiátory článkové, deskové, -expanzomaty -termostatické ventily -sporáky, vestavné spotřebiče -zásobníkové ohřívače TUV* -elektrické, kombinované -stojaté, ...

Provozujeme maloobchod, velkoobchod a internetový obchod s elektroinstalačním materiálem.

Zastoupení pro ČR: - akrylátové a metalické autolaky SIKKENS, RAL, PERLA, REFLEX. Rozvrhování lakoven. Počítačově zpracovaný systém míchání autolaků.

Projektová a inženýrská činnost: - dodávka a montáž jednoduchých staveb na klíč - montáž tepelných čerpadel - montáž zdravotně-technických instalací.

Realizace, rekonstrukce, stavby, interiéry, kanceláře, sádrokartony

Dodáváme lehké střešní krytiny Gutta, prosvětlovací desky, vlnité pásy ze sklolaminátu, polykarbonátové desky Guttagliss, podstřešní difúzní folie a parozábrany Guttafol. Dále nabízíme nopové folie Guttabeta, geotextilie Guttatex, vchodové stříšky.

Výroba, prodej, montáž oplocení Zabýváme se výrobou a prodejem bezzákladových betonových panelových plotů.

Aktivní ochrana proti blesku špičkovým hromosvodem Pulsar. Pulsar se aktivuje na začátku tvorby bouřkových mraků a vytváří ve svém okolí pole, které usměrní přibližující se blesk na bleskosvod z mnohem větší vzdálenosti než Franklinův jímač (hovoříme o tzv. časovém přestihu). Při aktivaci elektronického bloku Pulsar, se vytváří pomocí ...

Odborná dodávka a montáž keramických i kamenných obkladů a dlažeb. Realizace od bytových jader, rodiných domů po nemocnice a velká nákupní centra.

výrobce a dodavatel kondenzačních a průtokových nástěnných kotlů, dále stacionárních kotlů; palivo zemní plyn, propan a ex.LTO.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: Vodovodní baterie - ramínka, sprchové hadice, sprchy, sprchové trysky, flexi kusy, posuvné tyče - výpustě a sifony, keramické hlavy, vršky. Průmyslové armatury: - kulové kohouty - voda, plyn - topení – ventily, regulační ventily, termostatické hlavice, redukce - filtry, koše, klapky - mosazné ...

Velkoobchod s potřebami pro instalatéry: - vodovodní baterie - časové ventily - sprchové hlavice - koupelnový nábytek - sanitární keramika - WC sedátka.

Prodej van, sprchových koutů, umyvadel, baterií a koupelnového nábytku.

Výroba, prodej: - celoskleněné posuvné dveře - celoskleněné otočné dveře - skleněné dveře interiérové a venkovní - posuvné skleněné dveře - automatické otvírací dveře - otočné skleněné dveře - jednokřídlé a dvoukřídlé - dveře na rohovém kování - zárubně hliníkové - kování - celoskleněné jídelní a konferenční ...

Prodej španělských a italských obkladových a podlahových materiálů: -dlažba -obklady -umělý kámen

Prodej: - hydromasážní vany - hydromasážní bazény HOT TUB, BEACHCOMBER - špičkové finské vodovodní baterie.

Široký sortiment stavebního zboží a doplňků pro stavbu. Velkoobchodní a maloobchodní prodej stavebního materiálu: - cement, vápno, malty, štuky, betony - spárovací hmoty, lepidla - dveře, zárubně, okna dřevěná i plastová - polystyren - montážní pěny - lepenky Parabit - silikonové a akrylátové tmely - MS polymery

Výroba, prodej, změření, doprava a montáž: Okna: - pevná - jednokřídlá - dvoukřídlá - tříkřídlá - oblouková - šikmá. Balkonové dveře: - jednokřídlé - dvoukřídlé - posuvné - skládací. Vchodové dveře: - jednokřídlé - dvoukřídlé.