ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Distributor výrobků Saia-Burgess Controls Ltd. v České republice. Prodej: - programovatelné automaty SAIA PCD - časová a řídící relé - čítače - elektroměry - krokové a synchronní motorky.

Naše firma vyrábí kabelové nosné systémy: žlaby (kolektory), kabelové žebříky, kabelové kanály, lávky a rošty pro elektrická a komunikační vedení.

Okna, dveře a fasády dodáváme, vyrábíme a montujeme z plastu, dřeva, hliníku a dřevo-hliníku. Novinkou letošního roku v našem sortimentu je opláštění plastového okna hliníkovým profilem. Naleznete u nás širokou nabídkou doplňků - parapety, žaluzie, rolety, garážová vrata, střešní okna.

Společnost je výhradním dovozcem materiálu CORIAN ® a Montelli do České a Slovenské republiky. Oba materiály dovážíme od americké firmy DuPont, která je největším chemickým koncernem na světě a mimo CORIAN ® je též výrobcem materiálů LYCRA, NYLON, TEFLON, DACRON, NEOPREN apod. CORTRADE je autorizovaným prodejcem německé firmy PFEIFFER pro ...

Firma ANVI TRADE s.r.o. je výhradním distributorem pro Českou republiku: - protiskluzových podlahovin ALTRO - kaučukových podlahovin ARTIGO - designových podlahovin AMTICO - zátěžových PVC čtverců RIKETT - lepidel a tmelů BOSTIK - systémů pro izolace staveb proti vodě firmy HEY´DI - lepidel a tmelů pro dopravní sektor SIMSON.

Okenní fólie LLumar jsou nejprodávanější značka fólií na sklo na světě. Nabízejí výběr z kompletního sortimentu autofólií a fólií na obytné budovy, včetně bezpečnostních fólií, protislunečních fólií, antigraffiti a dekorativních fólií.

Bola Vám nabízí široký sortiment komponentů měřící a regulační techniky, čerpadel, armatur a servopohonů. Součástí dodávky je i poradenská služba a zaškolení. Sortiment: -ekvitermní a pokojové regulátory, termostaty, termostatické ventily a příslušenství -elektronické a ultrazvukové měřiče tepla a chladu, montážní ...

Návrh, zprostředkování a montáž: - tepelná izolace - chladová izolace - hluková izolace - protipožární izolace - izolace vzduchotechniky. - stavební klempířské práce. Nabízíme vám služby v oblasti izolací kotelen, výměníkových stanic, tepelných kolektorů, potrubních mostů, horizontálních a vertikálních rozvodů UT, TUV a sanity v ...

Materiály pro výrobu modelů, forem, přípravků: - Vantico - CibatoolR - Araldit - Ureol.

Internetový obchod společnosti eSvit.cz s.r.o., nabízí kvalitní svítidla, elektroinstalační materiál a ZDARMA poradenství pro Vaše osvětlení.

Výroba, prodej, zaměření a montáž výrobků : - plastová okna z profilů - okna KBE - eurookna - dveře - žaluzie, rolety - parapety - plovoucí podlahy - obklady, dlažba - dlažby

Naše společnost se specializuje na komplexní servis a poradenství v těchto oblastech: keramické obklady, keramické dlažby (glazované, slinuté, slinuté-glazované, bělninové, apod), skleněné mozaiky, keramické mozaiky, sanitární keramika, armatury, baterie, splachovače a příslušenství, sprchové kouty, sprchové dveře nebo zástěny, sprchové žlaby, ...

Zakázková výroba veškerého nábytku. Dodání a realizace dřevěných i laminátových plovoucích podlah. Prodej, formátování a olepení deskového materiálu.

Stavebniny - materiál: Výroba: -nátěrových hmot -štěrkových izolací -zateplovacích systémů -prostředky na ochranu betonu -systémy vnějšího zateplení budov -tmely -lepidla -penetrační prostředky.

Prodáváme masivní dřevěný nábytek vyrobený na zakázku z palisandru, akácie, manga a starého recyklovaného dřeva za velkoobchodní ceny.

Prodej levného stavebního řeziva pro vaše obklady a podlahy. Podlahové palubky a obkladové plotovky. Dřevěné obklady stěn a podlah. Desky a plotovky pro stavbu dřevěného plotu. Prodejní hala na Praze 5.

Výroba hydroizolačních, krystalizačních materiálů LADAX. Aplikací hydroizolačních, krystalizačních materiálů LADAX docílíte dokonalého ošetření betonové, železobetonové a zděné konstrukce proti průniku vody, či jiných kapalin (ropné produkty, oleje, silážní šťávy, apod.) kterýmkoliv směrem.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -voda, topení, plyn.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -voda, topení, plyn.

Stavebniny, stavební materiály. Prodej: - cement, vápenný hydrát, maltoviny, maltové směsi, omítky, sanační malty a ostatní pytloviny - cihelné výrobky, cihly - tepelné izolace, orsil, polystyren - hydroizolace - okna, dveře, zárubně - střešní okna.

Firma VEKOS s.r.o. - - dřevěná okna - špaletová okna - plastová okna - dřevohliníková okna - zimní zahrady - garážová vrata - žaluzie - předokenní rolety - vchodové dveře - interiérové dveře - sítě proti hmyzu - stavební práce

Dveře pro byt, dům i kancelář. Náš sortiment se opírá o zkušenosti velkých evropských výrobců Stolbud Wloszczowa S.A. a Masonite. Ke všem interierovým dveřím si můžete vybrat i originální zárubně vyráběné pro neuvěřitelný rozsah použití podle tloušťky zdi.