ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Prodejna Praha - Horní Počernice VGP Park Wellis - wellness u Vás doma. Nabízíme privátní i komerční vířivky, masážní vany a infrasauny prvotřídní kvality.

Obchodní partner firmy Hoco a Otherm. Prodej, montáž: - okna, dveře - rolety Součástí každé dodávky je: - demontáž starých oken - montáž nových oken - zednické začištění - likvidace původních oken a suti.

Prodej zdicích a stavebních výrobků: - maltované směsi - cihly všeho druhu - betonové směsi - vápenný hydrát, cement - štuk - cihlová dlažba - hurdis. Spojovací materiál: - Knauf štuková malta - Knauf ruční malta - Knauf zdící malta - Knauf betonová směs - Vápenný hydrát - Cement. Dřevěná Eurookna ...

Podlahy, dveře, vestavěné skříně a malba kontakt: Ing. Eva Mastná

Společnost TIWO ( Wopfinger Tiefbau und Umweltbaustoffe) je Vaším partnerem na všech stavbách ve speciálním podzemním stavitelství a při ochraně životního prostředí. TIWO jsou dvě myšlenky a dovednosti v jednom záměru, a to zkušenost a vývoj: Dvě dovednosti, jeden cíl – jsou nejlepším řešením pro naše partnery jak se rozvíjet

Prodej, oprava, servis: -čerpací technika -instalatérské potřeby Oprava, údržba, čištění: -studní. Studnařské práce.

Koberce Trend je největší obchodní řetězec v ČR v sortimentu koberce metráž, kusové koberce, PVC a běhouny, laminátové podlahy, zdravotní matrace, garnýže, podlahové lišty a doplňky.

Výroba, projekce a prodej keramických stropních panelů systému CZ-JW.

Projekty, dodávky, montáže: - optické systémy - koaxiální systémy - dekodéry NET ON AIR. Zastoupení firmy: - TELESTE. Projekční a realizační tým se zabývá projekční a inženýrskou činností v oblasti komunikační techniky (tj. televizní kabelové rozvody, optické transportní sítě, rozvody systému společného příjmu včetně rozvodů 1. ...

Naše firma pod značkou SOFI design s.r.o. je mladou firmou na českém trhu. Nabízíme: - obklady - dlažby - kompletní sanitární vybavení koupelen - venkovní dlažby - dlažby pro obchodní, bytové a komerční prostory - keramické fasády - dřevěné podlahy - kompletní vybavení interiérů.

Zpracování, dodávka: - interiery z mramoru, kamene, dřeva.

Velkoobchod a maloobchod. Topení, voda, plyn: - baterie - vany - dřezy - sanitární keramika

Bytové doplňky, dětský pokoj, párty, dárky, vánoční dekorace, osvětlení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Elektro: - osvětlení, elektroinstalační materiál Železářství: -hřebíky, šrouby, nýty, kování, zámky. Sanita: -vybavení pro kuchyně, koupelny, WC, vany, sprchy, sprchové kouty, zrcadla, dřezy, instalatérský materiál, trubky, armatury. Stavebniny: -izolace -obkladové panely. Obklady, ...

Velkoobchod, maloobchod, dovoz a prodej železářského zboží: - hřebíky stavební - hřebíky kolářské - hřebíky do krytiny - drát pozinkovaný - stavební nářadí - svařovací elektrody: - STARINOX nerezové - Superbaz - Superblu.

CEDEIN - centrum designu a interiéru. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem. .

Sídlo firmy, velkoobchod a šicí dílna. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem.

Sídlo firmy, velkoobchod a šicí dílna. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení hotelů. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem.

VO a MO prodej pro autolaky Lesonal a PPG. VO a MO prodej autolakýrnického vybavení firem 3M, Dynacoat, BKP, SIA, DeVilbiss, Rupes, autokosmetiky 3M, motorových a převodových olejů Shell pro osobní, užitkové a nákladní vozy.

Renovace metodou PORTAS je alternativou k nákupu nových věcí a k natírání starých dveří a rámů. Renovace: - dveře - domovní dveře - kuchyně - skříňový nábytek - schody. Výroba: - koupelnový nábytek - kryty topných těles na míru.

Sádrokartony Rigips-vyřizování stavebních půjček, tepelné izolace, střešní okna, zateplení fasády.

Dodávka, montáž a engineering sklolaminátových potrubních systémů a sklolaminátových armatur. Potrubní systémy AMERON, BONDSTRAND, CENTRON, PROTESA, ALFACORE, ALFASAND, STAR, SMITH FIBERCAST Výroba sklolaminátových výrobků a provádění laminačních prací.

Firma Armati - specializované koupelnové studio, kompletní vybavení koupelen, konzulace, návrhy, poradenský servis.