ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Dodávka a montáž: Strukturované kabelážní systémy: - na bázi metalických i optických komponent včetně aktivních prvků.

Opravy a servis plynových spotřebičů: -MORA -BUDERUS -JUNKERS -PROTHERM -VAILLANT -BERETTA -KARMA. Vyčištění plynového spotřebiče nebo výměny membrány průtokového ohřívače až po kompletní vybavení a zprovoznění velkých plynových kotelen. Po dohodě se zákazníkem jsme schopni v jarních měsících provádět čistění ...

Velkoobchod a maloobchod se stavebním kováním. Široký výběr dveřního a okenního kování, kliky v mnoha provedeních a barevných variantách. Dveřní zavírače, kování pro posuvné dveře, panikové kování, dveřní závěsy a mnoho dalších doplňků.

Velkoobchodní a maloobchodní činnost v oblasti sanitární techniky s přednostní orientací na dovoz z Itálie, Španělska, Německa a USA.

Interiérové vybavení na klíč dle přání zákazníka: - kancelářský nábytek - bytový nábytek - studentský nábytek - atypický nábytek - sedací nábytek - podlahové krytiny - dveře. Služby: - truhlářské práce - montáže nábytku - kompletní rekonstrukce interiérů - poradenství - architektonické služby.

Nabízíme: - čištění kanalizace tlakovou vodou - čištění kanalizace motorovým perem - trasovaní a vyhledávání kanalizace - revize kanalizace videokamerou se záznamem na DVD a zprávou - čerpání kalovými čerpadly - čištění jímek a revizních šachet - stavební opravy kanalizace.

Malo i velkoobchod vybavením pro koupelny. Prodej obkladů a dlažeb, van, sprchových koutů, baterií. Kompletní realizace koupelen.

Nabízíme kompletní dodávky vnějšího pláště budov, historické fasády, zateplování budov, sanace vlhkosti včetně WTA omítek. Prodej kompletního sortimentu TERRANOVA Weber včetně izolantů a doplňků. Dále provádíme rekonstrukce a opravy veškerých střech.

Je výhradním zástupcem firem SCHROFF, HOFFMAN, PFLITSCH a PMA v České republice a ve Slovenské republice. Je distributorem výrobků firem BOPLA a SEIFERT. V současné době obsahuje náš program asi 70 000 prodejních položek pro nejširší použití jakou jsou: skříně, nástěnné skříně, klimatizační jednotky, přístrojové skříňky, 19“ šasi (subracky), ...

Prodej a montáž: - podlahové krytiny - PVC* lina - korek - koberce - parkety - plovoucí podlahy.

Železářství. Prodej železářského zboží a kompletního sortimentu elektra a elektroinstalačních materiálů, kuchyňských potřeb, zahradního nářadí, výroba klíčů a rozvoz zboží.

Skleněné dveře posuvné, skleněné dveře otvíravé i skleněné dveře v zárubni. Dále dodáváme skleněné stěny a sprchové kouty. Kompletní služby, konzultace, montáž a servis.

Společnost Plastsvar-David Jelínek vyrábí a prodává plastové a betonové: - nádrže - žumpy - jímky - septiky - vodoměrné šachty - revizní šachty - a další výrobky. Prodáváme plastové desky společnosti RÖCHLING, a společnosti IMG Planá nad Lužnicí. Jsme distributorem v České republice polykarbonátových komůrkových desek LEXAN a ...

Prodej lehké střešní krytiny: - bitumenové vlnovky - bytová střešní okna.

Prodej, montáž: -sádrokartony:KNAUF, RIGIPS -tepelné izolace:ORSIL-ISOVER, POLYSTYRÉN -fasády:TERRANOVA, LAFARGE -spojovací technika:sádrokarton.šrouby, metrické šrouby, matice, podložky, šrouby do plechu, nýty, závlačky, kolíky, upevňovací technika -poradenství: -bezplatné rozpočty a kalkulace -pomoc při řešení problémů v ...

Výstavba, rekonstrukce, servis: -plynová zařízení -kotelny -topné systémy. Vytápění, teplofikace, plynofikace. Výstavba, opravy, montáže, revize: -kotelny, kotle: -středotlaké -nízkotlaké -předávací stanice -tlakové nádoby -plynovody -parovody

Prosvětlovací střešní prvky. Dodávka, montáž: -pásové obloukové, sedlové a bodové světlíky, pevné i otvíravé, včetně RWA zařízení -světlovody -markýzy -pyramidy -kopule. Lehké ocelové konstrukce: -schody -mříže -posuvné a křídlové brány -oplocení.

Obchodní zastoupení FORBO LINOLEUM v České republice. Prodej, montáž podlahových krytin a příslušenství: - Marmoleum - Artoleum - objektové krytiny FORBO - tmely FORBO - lepidla FORBO.

Výroba a montáž plastových oken a dveří: - záruka 5 let - okna jsou vyráběna z profilu SALAMANDER - kování ROTO - vlastní výroba - sklo 4-16-4, trojsklo, Ug = 1.1. - 0.7 - tepelná i zvuková izolace - parapety plast, hliník, pozink - doprava a zaměření oken zdarma.

Prodává podlahové a obkladové palubky, lišty, výrobky z masivního dřeva, hoblované profily a polotovary pro výrobu schodišť a zábradlí. Dodává OSB desky, lepené masivní desky a hranoly, dveřní prahy, spojovací materiál a další dřevěné stavební prvky.

Atypická výroba, nábytek, truhlářská výroba, stavební a obchodní činnost. maloobch. prodejna Produkty firmy: návrh a realizace intereierů - dveře - schody - vestavěné skříně - plovoucí podlahy - dveřní kování.

Prodej elektroinstalačního materiálu, .

Dodavatel kompletního sortimentu pro povrchovou úpravu.

BeA CS se primárně věnuje spojovací technice. Dodáváme široké spektrum přístrojů značky BeA, pokud je však ze strany zákazníka vznesen požadavek na zvláštní provedení nebo funkce, upravíme takový přístroj ze standardní nabídky přístrojů BeA. Našim zákazníkům také rádi dodáme i výrobky dalších zastupovaných značek, které doplňují sortiment ...

Montáž: -průmyslových plynovodů -kotelen -regulačních stanic -domovních plynovodů Revize: -plynových zařízení -tlakových nádob. Opravy a servis: -regulačních stanic -regulátorů tlaku plynu Alz a RP