ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Pro Vás několik informací a snad Vás zaujmou. Jak jednoduše a lacině zateplit různé části rodinných domů podkroví, podlahy, stropy, garáže, sklady, haly, také slouží k odlehčení betonu v zahradnictví k provzdušnění půdy. Jedná se o polystyrén EPS, který odpovídá všem EU a ČR normám. Recyklací (krouháním) výše zmíněného materiálu vzniká sypaný ...

Navrhujeme, stavíme a dodáváme zařízení pro wellness a lázeňství v celé ČR. Montujeme přes 30 typů zařízení od sauny po bahenní lázeň pro domácí i veřejné využití. 8 let zkušeností, desítky referencí.

Služby: - servis plastových oken-údržba - servis euro oken-údržba - servis rolet - výměny izolačních dvojskel - zabezpečení oken a dveří - výměny kování oken a dveří - řešení problémů s plísněmi - renovace zašedlých plastových oken - renovace euro oken - opravy oken a dveří po vloupání - technické poradeství zaměřené na okna a dveře - ...

Truhlářství. Zakázková výroba, montáž a doprava: - atypická okna - atypické dveře - schody - podlahy - kuchyňské linky - ostatní výrobky dle představ klienta.

Zámečnické a montážní práce. Prodej, montáž a opravy pneumatických prvků POLIČSKÝCH STROJÍREN, a.s., PARKER a průmyslových armatur včetně pohonů. Prodej a opravy ovladačů(OK80, OK100, OD100)a ovládacích bloků(OB1A, OB2A, OB5, OB3A, OB21, OB22, EPOD1) dveří autobusů KAROSA-IVECO a SOR.

Nabízíme: - navijáky pro zatahování kabelů - zafukovací stroje optických kabelů - kabelové válečky a punčochy - laminátová pera. Dodáváme zařízení pro pokládku zemních kabelů, závěsných kabelů a AlFe lan do 22 kV.

Hager - specialista na elektroinstalace. Elektrotechnický materiál. Plastové a oceloplechové rozváděče. Vestavné rozváděčové přístroje. Připojovací systémy.

Nabízíme výrobu nábytku na zakázku, obývacích stěn, kuchyňských linek, ložnic, vestavěných skříní, kancelářského nábytku, restaurování starožitného nábytku, výrobu stavebních prvků- okna, dveře, schody.

Výroba a prodej: - plastová okna a dveře-profil Veka - dřevěná eurookna - hliníková okna - zimní zahrady - garážová vrata-Hörmann - předokenní rolety - vnitřní a venkovní parapety - interní žaluzie - mouchasítě. Záruční doba 7 let. Prodej na splátky.

Prodej: - nářadí - nástroje - spojovací material - chemie technická a stavební - kotevní technika.

Prodej, dodávky, instalace: - čistící zóny - rohože - logo rohože - podlahoviny. Návrh, výroba, montáž. Vstupní prostor by měl být vizitkou vašeho interiéru a zároveň splňovat požadavky na vzhled, funkčnost a bezpečnost.

Největší obchod s vybavením domácnosti. Baterie, dřezy, koupelnové vybavení, nerezové výrobky, plastové výrobky, kování, dřezy, podlahy, dveře, ventilační systémy, pohovky, hi-fi nábytek a mnoho dalšího.

Velkoobchod, maloobchod, pokládka: - koberce - podlahy.

Velkoobchod: - kusové koberce a bytový textil - koberečky, koupelnové předložky - povlaky na polštářky, prostírání, rohože za postele - přehozy, polštářky, sedáky, futony.

Velkoobchod, maloobchod, import, export masivních parket a venkovních terasových palubek z: - Číny - Indonésie - Bornea - Dánska - Polska - Slovenska - Ruska - České republiky - Maďarska: - masivní parketové vlysy - venkovní protiskluzné palubky - exotické parkety - europarkety

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - dřevodesky, řezivo - dřevotřísky: - dýhované - vodovzdorné - fóliové - překližky: - truhlářské - vodovzdorné - laťovky: - dýhované - lamino - pracovní kuchyňské desky - sololit - lakolit - akulit - hobra - nábytkové kování: - hranoly.

Projektové práce a inženýrská činnost na energetických stavbách - plynové kotelny, výměníky, plynovody, tepelné sítě. Realizace : Topenářské a instalatérské práce, výstavba a rekonstrukce topných zdrojů, plynových kotelen, výměníků, stavba plynovodů, teplovodů. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování - tyto práce se soustřeďují na ...

Dovoz a velkoobchod podlahových krytin. Dodáváme PVC podlahové krytiny od renomovaných firem Armstrong a Marley Floors. U firmy Marley Floors máme výhradní zastoupení pro Českou republiku. Nabízíme vám kvalitní řešení pro finální úpravu veškerých podlah pro bytové i komerční použití.

Prodej: - dřevotřískové desky surové, dýhované, laminované.

Prodej: - obkladové panely - lišty - rozety - vnější obklady a lepidla.

Výhradní zastoupení evropského specializovaného výrobce živičných šindelů (bitumenový šindel, asfaltový šindel).

Výroba a prodej zahradního nábytku, vybavení zahrad a interiérů: - židle - stoly, stolky - lavice - křesla - lehátka - truhly na potahy - slunečníky.

Služby: - cenová nabídka - zdarma - zaměření stavebních otvorů před výrobou - zdarma - demontáž starých stávajících oken - odvoz a ekologická likvidace starých oken - montáž nových oken, parapetů apod. do stavebního otvoru - zednické začištění montážní spáry a okenních špalet včetně začištění pod parapetem - použití 3i systému pro ...

Internorm je největší značkový rakouský výrobce oken a vchodových dveří. Kvalita, spolehlivost, vysoce hodnotné materiály, inovativní design a vytříbená technologie. Fantastické hodnoty tepelné a zvukové izolace. Vysoká stabilita a pevnost profilu. Vzájemná kombinovatelnost jednotlivých systémů. Nadstandardní záruky a celková životnost ...

Značkový prodej: - litinové radiátory KALOR - deskové radiátory RADIK - kotle - značky: JUNKERS, VIADRUS, PROTHERM, IMMERGAS, atd.