ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Pokládání a renovace podlah. Nabídka podlahových krytin.

Firma zabývající se výrobou palet a obalového materiálu s provozovnou v průmslové zoně ve Lhotě pod Přeloučí. Dále nabízí: -sušení dřeva (kapacita sušičky 50 m3) -prodej palubek a teras -prodej stavebního řeziva -prodej truhlářského řeziva (dub, buk, smrk, borovice, jasan, bříza)

- Optické kabely a vlákna - Vazební články a rozbočovače - Kabelové spojky - Optické přepínače - Optické konektory a adaptory - Optické převodníky rozhraní - Optické rozváděče - Optické multiplexery - Pigtaily a patchcordy

Výroba a prodej: - počítačové skříně - spínané napájecí zdroje - dotekové senzory.

Výroba terčů pro suché kladení dlažby. Prodej stavebních doplňků, mosazného a hliníkového kování na dveře a na okna. Klíčová slova: aerátor, pozinkované objímky, atiková vpusť, revizní šachta, atikové vpusti, revizní šachty, dlažba na podložkách, sběrné žlábky, dlažba na sucho, sběrný žlábek, dutral, sifon okapový, sifon pod okap, gajgr, ...

Topidla, odvlhčovače, elektrocentrály, míchačky, řezačky, vibrační desky, klimatizace, shozy, vrátky, pily, vysavače a další stroje najdete v internetových obchodech i kamenné prodejně. Dodáme do 24hodin zdarma po celé ČR. Bezplatná linka.

Výroba a montáž: -hliníková okna -dveře -výkladce -fasády -interiérových prosklených konstrukcí. -ocelových konstrukcí -obloukových a lomených střešních světlíků -ocelových oken a dveří, včetně požární odolnosti.

Kamenické práce. Výroba: - dlažba - obklady fasád - schodišťové stupně - parapety - kamenné desky - kuchyňské pracovní desky.

Dodavatel vodárenského materiálu. Šoupátka, navrtávací pasy, klapky, filtry, montážní vložky, hydranty, opravné třmeny, poklopy, zemní soupravy, trouby z litiny a kameniny. Další průmyslové armatury, hutní a spojovací materiál. Certifikát ISO 9002.

Stavební a průmyslové barvy finské společnosti TEKNOS. Výhradní zastoupení pro ČR. Tónování odstínů barev na počkání. On-line katalog výrobků, vzorníky. Virtuální dům pro vyzkoušení barevných kompozic

Prodej: - interiérové a vchodové dveře - střešní okna - plovoucí podlahy.

- vodovodní baterie - sanita - sprchové kouty - vany a vaničky - koupelnové doplňky - obklady a dlažby - nábytek.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej fasádních barev.

Dovoz a prodej: - armatury pro rozvod plynu, vody, topení a výrobků pro sanitární techniku. Voda: - kulové uzávěry - ostatní armatury - pryžové kompenzátory - bytové armatury.

Prodej rodinných bazénů, bazénového zastřešení a příslušenství či vířivých van. Naše firma Vám nabízí vysoce kvalitní a prověřené: - rodinné bazény - luxusní keramické bazény - plastové bazény - fóliové bazény - bazénové zastřešení - vířivé vany - bazénové příslušenství v dostupných cenových relacích.

Topení, topenářské práce: - servisní služby – seřizování a opravy pojistných, redukčních, uzavíracích a zpětných armatur - zajištění kalibrace měřících přístrojů - doprava - poradenská činost - kompletace zakázek pro stavební i montážní firmy. Sortiment: - průmyslové armatury - topenářské armatury - plynové kotle a ohřívače ...

Výrobce a dodavatel, velkoobchod, maloobchod a montáž dveří a kování: - vnitřní - vchodové - dřevěné - dýhované - foliované - masonite - protipožární - bezpečnostní.

Prodej a pokládkou podlah. Nabízíme dřevěné podlahy, laminátové podlahy, marmolea, PVC, koberce a dřevěné dlažby. Dodávky dveří a dveřních zárubní včetně montáže. Poskytujeme služby designera.

Prodej, velkoobchod: -kvalitní objektové podlahové krytiny: -koberce - role -koberce čtverce -doplňky a materiál -podlahářské nářadí. KMD PLUS s.r.o. je dovozce a distributor pro ČR výrobců: - DOMO - BESMER.

Prodej, výroba a montáž dveří. Inženýrská činnost ve stavebnictví. Technický dozor investora. Koordinátor BOZP ve stavebnictví. Prodej a montáž dveří.

Společnost IC Praha, s.r.o. byla založena v roce 2000 s cílem podpořit tuzemský trh se spojovacím materiálem. Nabízíme a dodáváme již řadě významných tuzemských společností z oblasti: - energetiky - strojírenství - automobilového průmyslu.

Přímý dovoz tropického dřeva (Ipé, Massaranduba, Garapa aj.)a západního červeného cedru. Velkoobchodní prodej, odborné konzultace, vlastní výroba, příprava materiálu, realizace zakázek, profesionální montáž. Dodáváme fasády, venkovní a vnitřní obklady, dřevěné konstrukce, pergoly, ploty, slunolamy, zahradní nábytek a zahradní domky.

Produkty: kabeláže kamerové systémy optické sítě rozvaděče aktivní prvky zabezpečovací systémy antivirové řešení.

Zabýváme se výstavbou zpevněných ploch, chodníků, zděných plotů; provádíme rekonstrukce a asanace dvorků a zahrad. Vše od návrhu, studie, projektu až po vlastní realizaci.