ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - dveře - vybavení kanceláří, restaurací, obchodů

Dodávka: -suroviny pro výrobu suchých maltovin a nátěrových hmot Tylose, Mowilith Pulver, Hostapur, Tylovis, Genapol.

Prodej ručních i automatických vyvažovacích ventilů, regulátorů tlakové diference, regulačních ventilů, sálavých panelů, chladicích stropů a trámů, fancoilů, teplovzdušných jednotek.

Zednické práce Prodej přísad do betonu.

Zpracováním tříděného komunálního a živnostenského odpadu. Výroba a prodej pěnového skla Refaglass.

Produkty: - pěnové sklo REFAGLASS - skleněná moučka. POZEMNÍ STAVBY: - izolace podlahových desek, náhrada za extrudovaný polystyrén ... STŘEŠNÍ SYSTÉMY: - izolační lehčený materiál pro průmyslové střechy ... PODZEMNÍ STAVBY: - tepelně izolační zásypový materiál pro podzemní prostory ... PŘESTAVBY: - tepelně izolační materiál ...

Kovovýroba: - ocelové konstrukce - kovové interiéry - zámečnické prvky - zámečnictví - ocelový švýcarský systém Jansen - požární uzávěry - kovovýroba - nerez, mosaz, ocel, hliník.

Výroba a prodej: - akrylová sanitární technika.

Prodej dveří a obložek Porta, laminátových podlah Meister, kování Cobra. Vzorkovna dveří a podlah v Říčanech na náměstí v OD Mestek v 1. patře.

Prodej: - hutní materiál - instalatérské potřeby.

FINESA barvy s.r.o. -velkoobchodní i maloobchodní prodej: -nátěrové hmoty -vlastní zateplovací systém FINESA. Výhradní dovoz výrobků dánské firmy Bondex, dovoz průmyslových nátěrových systémů finské firmy TEKNOS. Centrála: Vodárenská 732 Kralupy nad Vltavou 278 01

Návrhy, výroba a montáž sklohliníkových konstrukcí. Sklohliníkové konstrukce lze využít při výstavbě nebo rekonstrukci objektů pro bytové, průmyslové nebo občanské potřeby. Hliníkové profily, ze kterých jsou výrobky kompletovány lze poskládat i do jiných tvarů než je běžný obdelník nebo čtverec.

Podnik služeb. Činnost, práce: - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - pokrývačství - tesařství - klempířství a oprava karoserií - zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Prodej, pokládka: - dlažba.

Vývoz: - řezací a brousící kotouče - brousící kameny - relaxační floatingové vany ALICO. Vývoz, dovoz: - brousící papíry a plátna - brusné zrno - podkladové tkaniny pro výrobu brousícího plátna.

Provádíme přípravné práce pro stavby, zemní a výkopové práce, demolice a odvoz suti. Prodej sypkých materiálů. Mechanizace: AVIA kontejner do 5t traktorbagr - CAT 432 B IVECO 4 x 6 15t minirypadlo BOBCAT 3, 2t válec, pěch, deska

Prodej: - polyuretanové formy - plastové formy - dekorační omítka - ražená dlažba - zámková dlažba - umělý kámen - flexibilní cement - dekorativní beton.

Prodej a výroba materiálů a zboží určených ke gravírování. Stroje a zařízení Tvrdokovové monolitické frézy Orientační systémy Deskové materiály pro gravírování Dveřní štítky

Výroba a dodávka: -vápenopískovcové cihly -plné a děrované -bílé i barevné -štípané obkladové pásky -zvláštní formáty -překlady. Vlastnosti: -vysoká pevnost -mrazuvzdornost -výborná zvuková izolace.

Výroba, prodej: -komletní stavba střech (prostřednictvím realizačních firem) -střešní krytiny -okapy a ostatní příslušenství -latě + mořidla k jejich ošetření -vazníkové střešní konstrukce -tepelné izolace -difuzní fólie -střešní i klasická okna -doprava na místo realizace.

Výroba, prodej: -komletní stavba střech (prostřednictvím realizačních firem) -střešní krytiny -okapy a ostatní příslušenství -latě + mořidla k jejich ošetření -vazníkové střešní konstrukce -tepelné izolace -difuzní fólie -střešní i klasická okna -doprava na místo realizace.

Práce: - zámečnické - potrubářské - instalatérské - topenářské.

Prodej, maloobchod: - stavebniny - stavební materiál - cihly, překlady, stropní systém - střešní tašky, střešní krytina - cement, vápno, malta, omítky, betony, štuky, lepidla, sádry, sanační omítky, penetrace - tepelné izolace - dveře, okna - vnitřní a fasádní barvy - betonové dlažby a obklady, keramické dlažby a obklady.

Prodej, montáž, doprava: - vchodových dveří a plastových oken.