ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
zakázková výroba eurooken, eurodveří, kuchyní, schodišť, vnitřních dveří

Truhlářství: -zakázková výroba: -nábytek -kuchyně -okna -dveře -schody -podlahy -vrata -repliky -opravy starožitností.

Zabýváme se kompletní dodávkou včetně projekční a inženýrské činnosti elektroinstalací a řídících systémů pro průmyslové zařízení.

Technická zařízení. Prodej, montáž, servis, přímé zastoupení výrobce: -kotle uhelné VARIANT -kotle plynové MINITHERM.

Naše firma se zaměřuje na prodej, distribuci, poradenskou činnost kotevní, upevňovací techniky a dalšího sortimentu zaměřeného na stavebnictví. Našim společným cílem je poskytovat nadprůměrné služby zákazníkům k jejich plné spokojenosti.

Stavební práce: - zateplení fasád - izolatérské práce - nátěry konstrukcí - zednické a obkladačské práce - montáž sádrokartonu - stavba plotů a oplocení - pokládka PVC a koberců.

Činnost, dodávka, montáž, práce: - dokončovací a zednické práce - malířské práce - plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - sádrokartonové systémy - kompletní schodišťový systém - obklady starých schodišť - zámečnické práce, zábradlí, vrata, brány.

Montáž, dodávka: - voda - topení - plyn - obklady - pokládka dlažby - rekonstrukce bytového jádra. Servis, opravy: - kotle DAKON, ATMOS - čerpadla.

Činnost: - dřevovýroba - truhlářská výroba - okna, dveře - zahradní altány - palety, bedny. Prodej: - řezivo - hranoly - fošny - prkna - střešní latě - palubky.

Podlahářství - úpravy podkladu - prodej a pokládku laminátových a dřevěných plovoucích podlah - koberců - PVC - obvodových lišt a přechodových lišt.

Výroby, prodej, montáž: - plastové stropní podhledy.

Činnost: - podlahářské - stavební dokončovací práce. Dodávka, montáž: - podlahové krtytiny - koberce, PVC, linolea - plovoucí a dřevěné podlahy - vyrovnávání podkladu - samonivelační systémy.

Prodej, montáž: - garážová vrata - vjezdové brány - stínící technika - sítě proti hmyzu.

bezplatné propočty spotřeby tvárnic a betonu bezplatné cenové nabídky pro stavby na klíč prostřednictvím našich aplikačních firem provádíme stavby na klíč prodej tvárnic IZOBLOK ( celé kamiony zavážíme zdarma přímo na staveniště) při odběru menšího množství tvárnic je možné krátkodobě využít našich skladových prostor prodej jednotlivých ...

Kovoobrábění: -průmyslová armatura Výroba: -bytový nábytek

Prodej, mmaloobchod: - ohřívače, bojlery - radiátory, topení

Zakázková výroba: - nábytek -okna, oken -dveře, dveří - schodiště - stolař, truhlář

Stavebniny. Prodej, montáž: -stavební materiál, -střešní okna FAKRO, FENESTRA, ROTO, VELUX, -dveře, -střešní krytiny - zdící materiály, -sádrokartony -tepelné izolace -klempířské prvky -zateplovací systémy -komíny, -stavební řezivo, -minerální podhledy, -obklady, dlažby, -odvodňovací systémy, ...

Výroba, prodej: -izolační pásy z oxidovaných asfaltů nepískované i pískované hadrové lepenky IPA*, BITUBITAGIT (BITUMOS SR**), EXTRASKLOBIT (BITUMOS ST**) -asfaltové šindele -modifikované asfaltované pásy.

Stavební práce: -renovace staveb -vedení a řízení staveb -zateplování vnějších plášťů budov -sádrokartonářské práce -obklady a dlažby. Projekce, poradenství: -stavební. Management, dozor: -stavby.

Dodávka, montáž, pokládka: -podlahové krytiny.

Interiérové úpravy. Prodej a montáž: - PVC - koberec - korek - plovoucí podlaha - tichý laminát - sádrokarton - dekorativní omítky - dveře - okna - kování - vlastní truhlářská činnost - kuchyňské linky na míru - vestavné skříně na míru Kompletní rekonstrukce: - bytů, domů - koupelna včetně obkladů a dlažby - ...

Prodej: - topidla a instalace podlahového topení. Elektroinstalační práce.

Činnost: - kompletní střešní práce - pokrývačství - klempířství - tesařství - izolace střech, zateplení podkroví včetně podbití palubkami - prodej materiály pro střechu Stavíme komíny a provozujeme drobné zednické úpravy potřebné při stavbách střech.

Instalatérské, topenářské a potrubářské práce, voda, topení, plyn, rekonstrukce kotelen, topných systémů a bytových jader, svařování potrubí nerezové, plastové a ocelové. Montáž předizolovaného potrubí. Zámečnická výroba a atypické nerezové výrobky a konstrukce - GASPRESS. Svařování potrubí, nerezové, plastové, instalace, montáž ocel pozink a ...