ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - kuchyňské linky na míru.

Prodej a služby: -kompletní sortiment stavebních materiálů -doprava a vykládka materiálů vlastními automobily s hydraulickou rukou -izolace, zárubně, maltové směsi, lepidla, barvy a laky.

Kamenictví. Výroba: -dlažby, obklady ze žuly a mramoru broušené, leštěné, tryskané -schody -parapety -kuchyňské a koupelnové desky -pomníkové díly -atypické prvky -architektonické prvky kašny, sloupy, koule -kostky, lomový kámen, haklíky.

Stavebniny: -stavební materiál -cihlový systém POROTHERM -tepelná a zvuková izolace ORSIL.

Výroba a prodej a montáž: -plastové bazény -septiky -plastové žumpy -zemní filtry -nádrže -jímky.

Stavebniny: -stavební materiál -cihlový systém POROTHERM -tepelná a zvuková izolace ORSIL.

Prodej, montáž: -dýhované dveře a zárubně SAPELI -domovní dveře, eurookna PFEIFER.

Výrobce střešních světlíků. Dodáváme střešní světlíky kopulové, pásové, zařízení pro odvod tepla a kouře, denní a požární odvětrání ve stavebnictví a atypická prosklení. Montáž a servis střešních světlíků

Specialista na dlažby, obklady Rako, Paradyž, Opoczno a chemii Ceresit. Dodání po celé ČR.

Výroba: - elektrické rozvaděče do 1kV - skříně plynoměrů. Prášková lakovna.

Výroba: - elektrické rozvodné a spínací zařízení.

Koupelnové studio. Prodej: - koupelny - slažby, obklady.

Výroba: -vodou ředitelné barvy ETERNAL -fasádní barvy akrylát, silikát -tmely, lepidla -přísady do betonu -podlahové nátěry -hydroizolace balkony a střechy. Tónování barev.

Autorizovaný prodej, maloobchod: - tepelná a zvuková izolace ROTAFLEX. (na podlahy, střechy, stěny, stropy).

Maloobchod, prodej: - bytový textil - podlahové krytiny - barvy, laky. Podlhářské práce. Spolumajitelka: - Ivana Lochmanová - tel. 604 814 814 - IČO 48685305.

Cihlářské závody. Výroba: -cihly -zdící materiál. Skládkování: -stavební materiál.

Nabízíme specializovaný prodej barev-laků, zateplovacích systémů a sádrokartonů. Je zde tónovací centrum ve všech prodejnách - možnost výběru z 35 000 odstínů. Půjčovna podlahových brusek. Prodej podlah, OSB desek a palubek.

Elektroinstalační práce. Výroba: - elektrické rozvodné a spínací zařízení.

Prodejní řetězec TETA. Prodej: -drogerie -kosmetika -foto potřeby -barvy, laky. Vyvolání, zpracování: -fotografie.

Výroba, dodávka, montáž: -stropní podhledy -fasádní obklady. Prodej, montáž: -sádrokartonové příčky KNAUF -ocelové sítě.

Zakázkové truhlářství: - okna (Špaletová, Ditherm, Euro) - dveře (vnitřní i venkovní, výplňové, prosklené i plné, masivní i dýhované) - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek (stěny, stoly, skříně, věšáky -z lamina, dýhy i masivu) - schody masiv vč. soustružených sloupků atd - regály - obložení - plovoucí podlahy Vše na míru ...

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - hutní materiál - elektro - domácí potřeby.

Cihelna. Výroba: - šamotové cihly a tvarovky - licí keramika pro hutní a slévárenský průmysl - pálená keramická dlažba - žárobeton.

Prodej, montáž: - satelitní komplety a komponenty - televizní antény, zesilovače - propojovací kabely - elektroinstalační materiál.