ALFA-OMEGA technology s.r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Společnost Schmachtl je výhradním zástupcem světových výrobců v oblasti: - elektrotechniky - strojírenství, - automatizace, - rozvaděčové techniky - jeřábové techniky Nabízíme: - spolehlivost - vysokou úroveň kvality - servis - dostupnost náhradních dílů pro danou oblast. Produkty: Strojírenství: - deskové ...

Prodej: - plastová okna - dřevěná EURO okna - střešní okna ROTO.

Výroba, prodej: -upevňovací systémy, upevnění: -pro upevňování potrubí v oblasti domovní instalace a v průmyslových instalacích (izolace hluku šířeného hmotou a izolování vibrací). Zakázková výroba, konstrukce podle zadání zákazníků. Plánování a zpracování řešení upevnění podle zvláštního zadání. Vývoj, příprava a ...

PĚNOVÝ A EXTRUDOVANÝ POLYSTYREN - standardní desky, zakázková výroba z pěnového a extrudovaného polystyrenu (římsy, fasádní profily, oblouková nadpraží, ztracené bednění z EPS a další) ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY - konzultace, návrh a prodej kompletního zateplení fasád, dodávka všech komponentů vč. příslušenství, stavební chemie a ...

Prodej a výroba materiálů a zboží určených ke gravírování. Stroje a zařízení Tvrdokovové monolitické frézy Orientační systémy Deskové materiály pro gravírování Dveřní štítky

Výroba, prodej, montáž, servis: -dřevěná okna -eurookna -plastová okna, dveře -zimní zahrady -schodiště aj.

Vlastní výroba rozvaděčů, elektromontážní práce, kabelové rozvody, instalace, elektrické přípojky, montáž a revize hromosvodů, příprava pro změnu distribuční sazby, opravy a údržba zařízení, elektrické topení, správa veřejného osvětlení, revize elektro, práce s plošinou M 16, poradenství.

Výroba, prodej a montáž. - plastová okna - dveře - výlohy. Vyrábíme plastová okna, dveře a výlohy dle individuálních požadavků zákazníka z čtyřkomorových nebo šestikomorových plastových profilů německé firmy GEALAN Werk.

Produkty: - Elektrické přímotopné konvektory - Kotle na LTO - Zásobníky - Průtokové ohřívače. .

Betonárna Černošice OK BET. Prodej betonů: - podkladní - konstrukční - výplňové - lehké - tepelně izolační /liapor/ - cementové potěry pro podlahové vrstvy - betony vyráběné podle různých normových předpisů - beton složený dle přání zákazníka.

Truhlářství . Prodej dřevěných a plastových oken Prodej kuchyní Výroba kuchyní, renovace vč. dvířek Výroba eurooken vč. dveří Výroba atypických schodů Výroba zábradlí a plotů Zakázková výroba Výroba a renovace kuchyní, atypických schodů, zábradlí, plotů i eurooken.

Velkoobchod, maloobchod, realizace: - podlahy dřevěné - laminátové podlahy - bambusové podlahy - podlahy z exotických dřevin - venkovní terasy - podložky - přechodové a obvodové lišty - brusivo - lepidla - laky - oleje - tmely - penetrace - nivelační stěrky - čistící prostředky.

Výroba: - dveře: - bezpečnostní - interiérové, dvoukřídlé, domovní masivní, venkovní, vstupní venkovní, dveře sauny - dřevěná okna EURO 68 - mříže.

Velkoobchod, maloobchod. SPOJOVACÍ MATERIÁL: Vruty: -univerzální do dřeva a plastu s křížovou, čtvercovou a TORX drážkou a se zapuštěnou, půlkulatou a čočkovou hlavou. .

Zabýváme se kompletní dodávkou včetně projekční a inženýrské činnosti elektroinstalací a řídících systémů pro průmyslové zařízení.

Firma ALVIR s.r.o. je zaměřena na výrobu: - oken - vnějších i vnitřních dveří - posuvných dveří - prosklených fasád - zimních zahrad - zastřešení bazénů - zasklení lodžií a zádveří - spojovacích chodeb - dalších prvků stavebních objektů.

Výroba a obchod s technologickým zařízením na výrobu betonových elementů. Rekonstrukce a opravy vodovodního potrubí. Šalovací systémy: - systém X-flex - magnety - profily a bočnice - příčníky z umělé hmoty s otvory pro výstuž. Formovací technika: - betonovací koš - rozprostírače betonu.

Dodáváme mechanické prvky pro strojírenskou a elektrotechnickou výrobu, zejména pro výrobce elektrických rozvaděčů a zařízení, jednoúčelových strojů.

Prodej suchých betonových směsí, štukové omítky, cementu.

Dodávky střešních systémů na klíč: - betonové krytiny Bramac - pálené krytiny Tondach - asfaltové krytiny Vedag, Iko - tepelné izolace Orsil, Rockwool - střešní okna Velux - střešní latě 6x4 - garážová vrata - střešní odvětrávače do šindelových krytin - klempířské výrobky Cu, TiZn, FeZn - ploché střechy.

Firma Schiestl spol. s r.o. je firmou, která již dlouhodobě působí na českém a slovenském trhu v oblasti tepelné techniky. Firma Schiestl spol. s r.o. patří mezi uznávané dodavatele kotlů na biomasu především díky nabízené špičkové technologii a odpovědnému přístupu ke každému zákazníkovi.

Pasířství a slévárna specializovaná na výrobu: - dveřní a balkónové kliky - okenní i rozvorové okenní kliky - soupravy: koule + kliky + štítky - eurokliky dle vašich představ - obrtlíky.

Dřevařské výrobky. ŘEZIVO: - prkna - fošny - hranolky - hranoly - latě. PALUBKY: - obkladové - podlahové. Ostatní: - plotová prkna - impregnace - spojovací materiál.

Společnost Hydro BG CZ s.r.o. , která vznikla v roce 2002 je dceřinou společností rakouské společnosti Graspointner GmbH, která se zabývá vývojem, výrobou a prodejem jak betonových odvodňovacích žlabů BG Systém, tak i kabelových žlabů už déle jak 30 let.