ALFA-OMEGA technology s.r.o.
OXO plus s r.o.

SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Výroba: - nábytek, bytové doplňky - kuchyně, kanceláře, podlahy.

Výroba: -komponenty interiérového vybavení automobilů -IZOCHRAN-tepelná izolace -vpichovaná izolační plsť používaná ve stavebnictví, čalounickém průmyslu. Držitel certifikátu ISO* 9002. Kontakt: -HP-PELZER Plzeň, Choceň, Mladá Boleslav. Dřívější název firmy: -MITOP, HP-IZOTEX, HP-ISOTEX. Výroba: vpichovaná izolační plsť.

Truhlářství, výroba: - okna, dveře - schody

Projekce stavební - dodávka a montáž stavebních výplní

Stavebniny - prodej, maloobchod: - stavebníc materiály - cihly tvárnice - železné armatury - betonové prvky - sádrokarton, OSB DTD desky, - střechy, fasádní systémy Výpočty střech sádrokartonových a podhledových systémů.

Maloobchod, prodej: - stavební řezivo. Sušení a impregnace dřeva.

Naše služby: - opravy fasád - rekonstrukce objektů, staveb rodinných domů - prodej betonových směsí.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál.

Prodej materiálů pro výrobce a opravny elektromotorů, transformátorů a cívek: - měděné lakované vodiče 0, 045 - 4, 25mm IEC 60317-13 - ploché vodiče IEC 60317-29 - samopájitelné vodiče IEC 60317-51 - drážkové izolace - bužírky F-GS - licny BETAtherm - tkalouny - svorkovnice - svorkovnicové skříně a víka - větrníky a kryty ...

Prodej: - barvy, laky, - nátěrové přípravky na betonové podlahy. Provozovna: Řeháčkova 206/2a, 40001 Ústí nad Labem - Předlice

Velkoobchod: - osvětlení, svítidla, - elektroinstalační materiál.

Maloobchod, prodej: - drogerie - barvy, laky.

Naše služby: - výroba ocelových konstrukcí - výroba a opravy potrubních rozvodů - výroba vyhrazených tlakových a plynových zařízení - kovoobrábění (soustružení, broušení, frézování) - zámečnictví, kovovýroba - svařování materiálů Fe, AKV, Al a barevných kovů - renovace a navařování proti opotřebení - opravy čerpadel a ...

Prodej: - uzavírací a zpětné ventily, - pojišťovací ventily, - regulační ventily, - klapky, - šoupátka, - odvaděče kondensátu, - potrubní díly s výstelkou, - průhledítka, - průtržné membrány, - stavoznaky, - kalibrační přístroje, - odstředivá chemická čerpadla, - vysokotlaké procesní kompresory.

Pokrývačství. Tesařství. Maloobchod, prodej: - střešní materiál - střešní krytina.

Prodej: -stavební materiál.

Velkoobchod, maloobchod: - stavební materiál - střešní krytiny - sádrokarton.

Prodej: - vodoinstalační materiál.

Maloobchod, prodej: - stavební materiál - stavebniny.

Velkoobchod: -elektrospotřebiče -zkoušečky, pájky, měřáky, autoantény, měřáky, monitorovací techniky, anténní technika, koaxiální kabely, elektroinstalační materiál.