ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Výroba a montáž: - plastová okna - garážová vrata sekční a výklopná - žaluzie a rolety.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nátěrové hmoty - pomůcky pro řemeslníky.

Dodávka, zásobování: - spojovací prvky - spojovací materiál

Podlahy, dveře a interiéry. Prodej, montáž - dveře interiérové - korkové, dřevěné a laminátové podlahy - dekorativní lišty a žaluzie - sklotextilní tapety. Úpravy interiérů, montáž sádrokartonů. Broušení a opravy dřevěných parket.

Podlahy, dveře a interiéry. Prodej, montáž - dveře interiérové - korkové, dřevěné a laminátové podlahy - dekorativní lišty a žaluzie - sklotextilní tapety. Úpravy interiérů, montáž sádrokartonů. Broušení a opravy dřevěných parket.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - elektroinstalační materiál

Výroba: - kování na dveře - okenní kování

Výroba a prodej: -tekuté a práškové barvy do betonu -práškové barvy do betonu -přísady do betonu -prostředky pro vymývání betonu -uzavírací nátěry a impregnace -přísady do potěrů a mazanin -dávkovací a stříkací technika - urychlovače, zpomalovače - provzdušňovadla (vymývací papír, laky, pasty) Zajišťujeme dávkovací a stříkací ...

Prodej: - plastová okna - hliniková okna - dřevěná okna - garážová vrata - stínící technika

Truhlářství. Zakázková výroba - kuchyně - nábytek z masivu a dřevotřísky - ložnice, dětské pokoje, vestavěné skříně - schody - zábradlí (klasické, ozdobné) - dveře - altány, pergoly.

Dodávka, montáž, instalace: - alternativní systémy zdroje tepla a elektrické energie

Výroba, montáž: -eurookna -schodiště

Práce, služby: -betonářské, tesařské a sanační práce -Výroba a montáž zámečnických konstrukcí -bourací a zemní práce -zateplovací systémy -práce zdravotně technických instalací -geologické a geodetické práce -antikorozní ochrana ocelových konstrukcí -autorizovaný dozor staveb, poradenství -rozpočtování staveb dle pravidel ÚRS ...

Služby: -realizace interiérů občanské i průmyslové výstavby se specializací na moderní interiérové prvky, dveří včetně zárubní, podlahy a zakázkový nábytek.

Prodej, montáž: - plastová okna - hliníková okna - dveře - garážová vrata - rolety - žaluzie.

Podlahářství. Prodej a montáž všech podlahových krytin - parkety, plovoucí a dřevěné podlahy - koberce - PVC, linoleum a marmoleum - dveře a obložkové zárubně.

Výroba, prodej, montáž, servis - okenní rolety, rolovací vrata a mříže - hliníková okna, dveře, zimní zahrady a fasády - garážová a průmyslová vrata - vjezdové brány, automatické dveře - kašírování PVC a AL profilů.

Prodej a montáž plastových oken, výměna a montáž parapetů, zednické práce. Rekonstrukce, revitalizace - balkonů - výtahů - střech. Prodej a montáž -interiérové dveře. Koupelnové a kuchyňské studio - kuchyně, koupelnový nábytek - obklady, dlažba. Podlahové studio - plovoucí podlahy - PVC - koberce. Výroba nábytku na míru - vestavné ...

Kovovýroba - výroba protipožárních dveří. Výroba kovových dveří, oken, venkovních rolet, zimních zahrad a prosklených fasád.

Maloobchod, prodej: -plastová okna -dřevěná okna -hliníková okna

Dřevovýroba: - palety - dřevěné obaly - řezivo.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -spojovací materiál - závěsová a kotevní technika - klimatizační jednotky - vzduchotechnická zařízení. Komponenty: -pro výrobu a montáž vzduchotechnických zařízení -výztuhové profily pro plastové okenní systémy.

Zemní, zednické a demoliční práce. Rekonstrukce a stavební úpravy budov - výstavbu rodinných domů - zateplení budov - demoliční práce - sanace vlhkosti objektů - pokládka zámkové dlažby - výstavby chodníků.

Dodávka, montáž: - víceúčelové plošné elastické sportovní podlahy Služby: - značení a lajnování sportovních hřišť, tělocvičen a stadionů

Výroba: - mozaikové dlaždice, obklady