ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Stavební práce: -zateplení fasády -montáže sádrokartonových desek (sádrokartony) a minerálních podhledů THERMATEX -opravy a izolace plochých střech -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader.

Prodej, pokládka: -PVC, linoleum, marmoleum -parkety -plovoucí podlahy -koberce -stropní podhledy aj. Práce: -vyrovnávání podlah -renovace, broušení, lakování parket.

Panelárna. Výroba,prodej,dodávky,projekce: -železobetonové stavební prefabrikáty, železobetonových prefabrikátů: -tyčové dílce -plošné dílce -spřažené konstrukce -betonových stavebních dílců -filigránové stropní konstrukce -stavební betonové panely a díly -panelů ze železobetonu. Práce: ...

Prodej: -stavebniny hakor.cz prodávají stavebniny a stavební materiál pro zateplení, jako jsou polystyren a izolační vata, fasádní omítky a ostatní stavební materiál pro zateplení rodinných domů a budov.

Betonárna. Výroba, dodávka: -betonové směsi.

Dodávka, prodej: -střešní materiály: -GUTTA, KM BETA, TONDACH, BRAMAC, VELUX CEMBRIT -živičné krytiny. Práce: -komplexní střešní práce -montáže střech.

Drobné stavební práce: - zateplení fasády - zednické práce na klíč - rekonstrukce bytového jádra - rekonstrukce koupelny - obkladačské práce, obkladačství, obklady, dlažby - montáže - sádrokartony, podhledy.

Prodej: - práškové barvy Výroba: - tříkolky

Stavební práce: -montáže sádrokartonových desek (sádrokartony) a minerálních podhledů -zateplování fasády - tepelná izolace.

Výroba, prodej: - pěnového polystyrenu: - extrudovaný - fasádní stabilizovaný - podlahový Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiály - zboží pro zateplovací systémy

Prodej: -podlahového sortimentu Práce: -renovace dřevěných podlah, instalace korkových podlah, montáž masivních dřevěných podlah, pokládka lepených i plovoucích podlah, parket, PVC a koberců.

Prodej, montáž: -vodo, topo, plyn. Práce: -plynofikace: -rodinné domky -průmyslové kotelny. Zpracování: -projektová dokumentace, revizní zprávy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže, rozvoz: -sádrokartony, sádrokartonové desky THERMATEX: -příčky, stropy -materiál pro střechy -tepelné izolace, zateplovací systémy -omítky -polystyren -barvy -střešní okna.

Montáž a opravy: -kotelen, plynoinstalace, montáže ústředního vytápění -vzduchotechniky. Stavební práce.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál. -stavebniny.

Velkoobchod, maloobchod, import, prodej: -nábytek -koberce (koberec).

Maloobchod, prodej: -koberce, podlahoviny.

Maloobchod, prodej: -stavebniny -pojiva, maltové a omítkové směsi, cement, vápno, fasádní systémy -obklady, dlažby -stavební materiály -zdící materiály -betonářská ocel, armatury -svařované sítě -betonové výrobky, dlažby, studniční skruže, obrubníky.

Truhlářství. Výroba: -stavebně truhlářská -dřevěná okna, EURO okna -dveře - pergoly - altány - ploty a zábradlí.

Práce: -truhlářské. Výroba: -okna, eurookna.

Výroba, prodej: -plastové profily. Práce: -kovoobrábění. Provozovna: -Tučapy 86, tel.:572593936, 572503425.

Zastoupení firmy: -BRUNNBAUER-ARMATUREN Ges.m.b.H., Vídeň www.brunnbauer.at -zastoupení německé firmy LESER. Výroba, kovovýroba, prodej: -armatury a zařízení pro potrubí a nádrže pro přepravu a uskladnění kapalin a plynů: -vysokotlaké armatury pro chemická, petrochemická, topenářská, teplárenská zařízení a ...

Zastoupení ZEMPO. Maloobchod, prodej: - zemědělské, hospodářské a zahrádkářské potřeby - krmné směsi, krmiva - semena - substráty - rašelina - hnojiva - chemické postřiky - nářadí pro zahrádkáře - květináče - plast, keramika - agrofolie, folie - lepidla, tmely - lana, motouzy, popruhy - ochranné pracovní pomůcky - ...