ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Výroba, dodávky: - střechy na klíč - střešní krytiny BRAMAC, TONDACH, CREATON - okapové systémy BRAMAC, SAG, LINDAB - klempířské konstrukce - příslušenství pro střechy - spojovací materiál.

Maloobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiály - doprava stavebního materiálu, stavebnin - poradenská činnost v oblasti stavebnin - zpracování cenových nabídek - slevy pro firmy a živnostníky Sortiment: - sádrokartonové stavební systémy Knauf - suché maltové směsi - suchá výstavba - polystyrenové izolace - sádrové ...

Pila, výroba, prodej: - stavební řezivo - trámy - hranoly - fošny Pořez kulatiny

Výroba, prodej: - elektronika pro modeláře

Nákup, prodej: - paletové přířezy, řezivo v ČR, SR - pilařské a dřevařské technologie světových značek (technologie pro pilařskou, dřevařskou výrobu) - dřevoobráběcí stroje - použité: pilařské, truhlářské - nové: - firmy STROMAB: pily, elektrohydraulické lisy - firmy SARMAX: impregnační, kartáčovací stroje - prodej ...

Stavba, montáž, maloobchod, prodej: -krby -kamna -stáložárna kamna JOTUL -krbová kamna a krbové vložky s teplovodním výměníkem -krbová kachlová kamna -krbové vložky -sporáky na tuhá paliva -kotle na tuhá paliva, dřevoplyn a plyn, pelety Služby: -veškerá instalace, dovoz, montáž -montáž topení a podlahového topení -akumulační ...

Prodejna pro nábytkáře, stolaře a domácí kutily. Výroba - kvalitní kuchyňské linky, obývací pokoje a ložnice, dětské a studentské pokoje, vestavné skříně, vybavení podnikových i osobních kanceláří a vybavení hotelů včetně recepcí, dveře včetně zárubní, schodiště, balkonové zábradlí Alpského typu. Prodej nábytkového kování a LED osvětlení, ...

Revitalizace a zateplování panelových domů. Práce: -zateplení fasády. Fotovoltaika. Realizace, výstavba: -ukázková hala - fotovoltaická střecha z Evalon Solaru Hala je využita jao: -půjčovna lešení -prodejna materiálu pro zateplování budov.

Koupelnová keramika. Maloobchod, prodej: -obklady, dlažba RAKO Rakovník -sanitární keramika -koupelnové doplňky.

Výroba: - betonové, sádrové a cementové výrobky - krby a krbové obezdívky z přírodního kamene - mramor, žula, pískovec - řezání, tvarování.

Výroba, dodávka a montáž: - interiérové dveře - bytové zařízení - obložkové zárubně do stavebních otvorů.

Stolařství, truhlářství. Dřevovýroba: -okna, dveře, schody, kuchyně, zahradní program. Řemeslo, práce: -stolař -truhlář. Výroba: -nábytek.

Prodej, montáž, poradenství: - dřevěná okna - dřevěné dveře - dřevěné podlahy, obklady - zimní zahrady.

Palivové dříví: - buk štípaný - tvrdé štípané - měkké štípané - štěpka zelená - štěpka hnědá - brikety - odkory řezané. Pořez kulatiny: - zpracujeme Vaši kulatinu mobilní pásovou pilou. Střešní latě.

Činnost: - projektování staveb - realizací a odstraňováním staveb - financováním nemovitostí - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - dodávka stavebního materiálu.

Maloobchod, prodej: - stavební systém Durisol (štěpkocementové zdící tvárnice) - polystyrenové bednící stropní desky - protihlukové stěny Durisol (hotové protihlukové panely).

Výroba dřevěného štípaného šindele a jeho následná pokládka. Drobné tesařské práce. Štípaný šindel.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -smrkové řezivo -desky -fošny -hranoly -střešní latě -řezivo prodáváme i vysušené. Nákup: -smrková a buková kulatina.

Výroba, práce, řemeslo: - elektroinstalace, elektrikář - průmyslové a bytové elektoinstalace včetně bleskosvodu - dodávky elektroinstalačního materiálu a svítidel - hromosvody - opravy elektrických spotřebičů - požární a bezpečnostní systémy.

Truhlářství. Návrhy, truhlářská výroba, dřevovýroba, prodej: -samonosná celodřevěná schodiště a zábradlí -segmentová schodiště -točité, skládací schody -půdní schodiště -obklady betonových schodišť -interiérové dveře -kuchyňské stoly. Podlahářství. Práce: -pokládka plovoucí podlahy.

Prodej: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Výroba, prodej, maloobchod: - armatury a tvarovky pro dopravu pitné vody - podzemní hydranty - vodovodní šoupátko - tvarovky.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Maloobchod, prodej: - koberce metráž - koberce kusové - koberce běhouny - podlahové krytiny: lamináty, PVC - čistící rohože. Sídlo společnosti: - Praha, Vídeňská 744/2.