ALFA-OMEGA technology s.r.o.
OXO plus s r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Elgas Zlín provádí kompletní plynoinstalační práce a topenářské práce. Montáž, připojení, opravy, servis: - plynové spotřebiče na zemní plyn a propanbutan - topidla, karmy, sporáky - plynové kotle, kotelny - domovní a bytové rozvody plynu. Rekonstrukce plynových stupaček.

Prodej: - upevňovací systémy - vpustě - lapače vody - magnetické materiály - obalové materiály.

Truhlář, stolař, nábytkář nabízí výrobu nábytku na zakázku. Kompletně vybavíme Váš interiér kouplen, kuchyně, ložnice, dětské či obývací pokoje. Nábytek vyrábíme z masivu, dýhy a lamina například schody, dveře, vrata, vestavěná patra. Postavíme pergolu, zábradlí nebo plot. Truhlářství, stolařství: - výroba nábytku na zakázku - kompletní ...

Nabízíme produktové řešení pro snížení provozních nákladů ve firmách i domácnostech: - spořiče vody Ecowatersaver a Neoperl - LED osvětlení Mezi naše další služby patří také : - ekologicky šetrné čištění topení - dodávky sanitárního vybavení - zakázková výroba nábytku a kuchyní.

Realizace, renovace: -parkety -plovoucí podlahy -PVC, vinylové podlahy -koberce -broušení a lakování dřevěných podlah Zaměření, dodávka materiálu, montáž. Vzorková prodejna: Pasecká (restaurace u Barcuchů) 76001 Zlín.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektromateriál, elektrotechnický materiál - nářadí, zahradní technika.

Zemní práce. Stavební práce. Řezání betonu. Pořez a kácení stromů, drcení větví. Prodej stavebního materiálu Fryšták

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační, hromosvodové a zemnící materiály -příchytky SONAP -lanové univerzální svorky -osvětlovací stožáry -trakční materiál.

Výroba, dodávka, montáž: -zařízení průmyslové automatizace: -řídící jednotky, plošné spoje pro řízení obuvnických, textilních, obráběcích a dalších strojů -kompletace těchto zařízení z vlastní řídící jednotky, čidel, kabelů, pohonů, snímačů -systémy pro monitorování a řízení jakýchkoliv technologických procesů se zaměřením na ...

Interiérové a kuchyňské studio Hanák realizuje zakázky nejen ve Zlíně, ale i celém Zlínském kraji. Naší hlavní činností jsou návrhy, realizace interiérů, kuchyně, obýváku, ložnice na zakázku a přímo na míru zákazníkovi. Děláme kompletní interiérový design a realizace kuchyní a interiérů na míru. Ke každému klientovi přistupujeme individuálně a ...

Stolařství, truhlářství, zámečnictví, kovářství, stavební činnost. Výroba: - nábytek - okna - ploty - dřevostavby - vrata - interiéry z masivu, corianu a HPL. Obchodní činnost: - dřevozpracující průmysl. Návrh, realizace: - interiéry.

Veškeré podlahářské práce: - pokládání - montáž podlahových doplňků - renovace podlahových krytin - příprava podkladu - prodej veškerých podlahových krytin - PVC - renovace parket - lamino - vinylové podlahy. Vzorková prodejna: - Zlín, Tř.T.Bati 56.

Zajišťujeme zámečnické služby. Zastupujeme výrobce klíčů Mul-T-Lock a bezpečnostních HT dveří. Instalujeme bezpečnostní zámky, kování a systémy generálního klíče. Specializujeme se na dodávku a servis bezpečnostních dveří a provádíme nouzové otevírání dveří bytů, aut ve Zlíně a okolí.

Elektroinstalační technika - zastoupení značek Malpro a Pawbol

Výroba, montáž, zasklívání: -hliníkové profily heroal (okna, dveře, vnitřní stěny, posuvné dveře, výklady, zimní zahrady, světlíky, automatické dveře, prosklené fasádní systémy).

Realizace: - terasy z exotického dřeva - masivní interiérové podlahy - gabiony - ze statickou funkcí, okrasné - cedrové fasády - kompozitní ploty, terasy - cedrové řezivo. Renovace, nátěry teras.

Dovoz, import: -solární panely a systémy firmy XAFIS z Řecka - vhodné pro ohřev užitkové vody v bazénu či sprchách. Projektování, realizace, montáže, prodej: -sluneční kolektory -solární systémy -bojlery.

Výroba, distribuce: -profesionální kotevní a upevňovací technika. Výroba: - kotevních patek - válce a rotační díly - přípravky a zařízení - svařovací přípravky pro automobilový průmysl. CNC frézování (3000x1370x800). Konstrukce a kompletace celků.

Zaměření, návrhy, výroba, montáže: - skleněné konstrukce, kovové konstrukce - nerezové: - francouzská okna, celoskleněné dveře a stěny, zrcadla - venkovní zábradlí - sprchové kouty a zástěny - zimní zahrady a lodžie - přístřešky - pochůzná skla - posuvné dveře - světlíky.

Servisní středisko Viadrus, Dakon, Klimosz: -kotle na tuhá paliva -plynové kole -automatické kotle Servisní středisko radiátory Viadrus. Prodej: - náhradní díly na servisované kotle. Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské.

Koupelnové studio. Návrhy, realizace, stavby: -koupelny. Maloobchod, prodej: -kompletní vybavení koupelen -obklady, dlažby -sanitární keramika -sprchové kouty -koupelnový nábytek a doplňky. Přeprava osob -minibus 8+1 -celá ČR+SR+Europa Slovenské sýrové speciality

Plastikářská výroba, prodej a montáž: -plastová okna, okno, oken a dveře, dveří vchodové i balkónové -zaměření, konzultace a zpracování cenových nabídek zdarma -využíváme naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kování firmy WINKHAUS -dodáváme i doplňky.

Velkoobchod, maloobchod: -spojovací materiál.

Výroba ozubených segmentů - ozubená kola - ozubené řemenice - řetězová kola - ozubená kuželová kola a soukolí - ozubené hřebeny Trapézové šrouby a matice Tepelná úprava - kalení - cementování - nitridování - indukční kalení zubů Povrchová úprava - broušení a leštění kovů - zinkování - černění - niklování - ...