ALFA-OMEGA technology s.r.o.
OXO plus s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Zakázková výroba: - spojovacího materiálu dle výkresové dokumentace: - zemnící vruty, pletence, kotvení - spojovací materiál pro fotovoltaiku a solární panely. Velkoobchod, prodej: - stavebních materiálů pro montáže sádrokartonů a zateplovacích systémů.

Práce: -pokrývačské -klempířské Dodávka, montáž, pokládka: -střešní krytiny značky BRAMAC, TONDACH, KM BETA, IKO, TEGOLA -klempířské z materiálu SAG, pozink, měď, mědi, titan-zinek, hliníku. Rekonstrukce, montáž: -střešní konstrukce.

Dovoz, servis a montáž: -spalovací technika: -hořáky plynové, olejové a kombimované - značky SAACKE a ECLIPSE -prodej ventilátorů SODECA. Projekce, rekonstrukce, vyšší dodávky: -kotelen (kotelny). Počítačová vizualizace provozu kotelen.

Rekonstrukce bytu na klíč: - bytová jádra, byty - kancelářské prostory, kanceláře - sociální prostory. Montáže: - sádrokartony, stropní podhledy. Pokládka podlahovin: - koberce, lina, dlažby. Malířství, malířské práce. Obkladačské práce.

Provádění elektroinstalačních prací, elektroinstalace na klíč: - v bytové i průmyslové výstavbě - veškeré rozvody od přípojky na distribuční síť Montáže: - zakázkovou výrobu rozvaděčů - revize el.zařízení a hromosvodů - rozvaděčů, kabeláže, až po instalaci svítidel - podlahového vytápění do domů, bytů, koupelen - vyhřívání okapů a ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiál vodo-topo-plyn: -vodovodní armatury -zdravotní keramika -radiátory -bojlery -vany -kulové kohouty -koupelnové doplňky -plastové potrubí a fitinky.

Výroba stavební tepelné izolace z ovčí vlny

HODINOVÝ MANŽEL Valašské Klobouky Služby: - hodinového manžela v lokalitě Valašské Klobouky a okolí: - drobné opravy v domácnosti - malování bytů - malířské práce - natěračské práce, tapetování - pokládka - podlahy, obklady, dlažby - montáže nábytku, kuchyňských linek - instalatérské práce - elektrikářské práce - ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiály - štěrkopísky a kamenivo - uhlí - vše pro truhláře a kutily.

Nábytkářská výroba Tesařské práce Montáž interiérových dveří Obklady schodů Pokládka plovoucích podlah

Dodávka - systémy automatizovaného řízení budov Výroba - elektrické rozvaděče Dodávka - měření a regulace kotelen

Komplexní dodávka, montáže: -plynové kotelny II. a III.kategorie -parní a horkovodní předávací stanice. Práce: -topenářské -plynařské -vodoinstalační -systémy ohřevu TUV -měření a regulace.

Montáž: -plastová okna, -plastové dveře, -zámečnické práce.

Dodávka, prodej, montáže: -plastová okna - 7-mi komorový systém -hliníková okna, dveře -dřevěná okna, eurookna a dveře -žaluzie, sítě proti hmyzu, parapety Práce: -zateplení oken vložením izolačního dvojska -kompletní - dodávky, demontáže, zednické zapravení, poradenská činnost -zimní zahrady -terasové dveře. -záruční a ...

Maloobchod, prodej, dodávka, montáž: - dveří, dveře - zárubně, zárubní - protipožární uzávěry a dveře. - interiéry - kuchyňské linky - nábytek

Prodej: -spojovací materiály: -šrouby, matice, podložky, čepy, kolíky, hřebíky, vruty... -brusivo, vrtáky, tmely, lepidla, montážní pěny -kotevní, přivařovací technika.

Dodávky staveb, specialisté na dřevěné ploché konstrukce. Prodej materiálů.

Automatizace strojů, řízení výrobních procesů. Výroba a projekce elektrorozvaděčů pro stroje, pohonářská technika.

Velkoobchod,prodej,distribuce,zásobování pro autoservisy,obchody s autodíly, autodopravce a čerpací stanice s motorovými a převodovými oleji, plastickými mazivy a brzdovými kapalinami: -OLEJE VALVOLINE: -SynPower včetně olejů Longlife, DuraBlend,TurboV -pro starší motory nad 100.000 najetých kilometrů oleje MAX* LIFE ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -textilní tapetovací směsi COLORTAP. Provádění, stříkání: -textilní omítky - tekuté bezešvé tapety, vyrobené na bázi bavlny. Vhodné na omítku, umakart, dřevotřísku, sádrokarton. Prodej: -stříkací pistole na omítky.

Opracování plochého stavebního skla: - broušení - vrtání skla - fazetování - kalení - laminace. Prodej: - plochá stavební skla - izolační dvojskla a trojskla. Výroba - izolační dvojskla a trojskla.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sanitární a vodoinstalační materiál - plynařský a topenářský materiál - obkladový materiál. Koupelnové studio. Návrhy, prodej: - vybavení koupelen, koupelny.

Dodávka, montáž - vodoinstalace, vytápění

Naše firma se zabývá prodejem spojovacích materiálů a brusiva. Dodáváme šroubky, vruty, matice, podložky, závitové tyče, štouby do plechu, brusivo a to vše za přijatelné ceny. Prodej: Šrouby: -šrouby se šestihrannou hlavou a HV šrouby -šrouby se šestihrannou hlavou a se závitem k hlavě DIN 933, DIN 931, s jemným částečným závitem DIN 960, ...