Sádrokarton je cenově dostupným stavebním materiálem, které se hodí do všech interiérů, umožňuje výstavbu bez vzniku stavebního odpadu, díky nízké hmotnosti se s ním dobře manipuluje a neovlivňuje statiku nemovitosti. Aplikace sádrokartonu je navíc snadná.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz (autodoprava) i kompletní dodávky na objednávku: -stavebniny, cihly, porobeton, cement, vápno, omítky (CEMIX, QUICK-MIX, SALITH), suché malty, lepidla stavební, tvárnice YTONG, PORING, betonové štípané tvárnice PRESBETON, ztracené bednění -stropnice, překlady, tvárnice MIAKO a ...

Komplexní stavební činnost: -střecha na míru - výstavba či rekonstrukce střechy: -šikmé střechy - tesařské, klempířské, pokrývačské práce -ploché střechy - hydroizolace rovné střechy -prodej a montáže - sádrokartony Knauf a Rigips -půdní vestavby.

Datum zániku:16.01.2015 Stavebnictví: -stavební činnost -stavebniny -cihly -cement -izolace -sádrokartony -omítkové, betonové, cihlové směsi.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební materiál, stavebniny-vnitřní suchá výstavba pro novostavby a rekonstrukce -izolační systémy -fasádní zateplovací systémy -zateplovací silikátové systémy -sádrokartony -sádrovláknité desky -podhledy z minerálních vláken -akustické podhledové systémy -hliníkové zavěšené podhledy ...