Při stavbách střech, krovů či celých konstrukcí se uplatňuje stavební řezivo. V tomto sortimentu najdete impregnované i neupravené latě, desky, fošny, trámy, prkna, hranoly a to především z jehličnatých stromů, jako je smrk, jedle a borovice či modřín.

Pila, zpracování: - dřevo - převážně smrková kulatina a řezivo - převážně na tuzemský trh - řezivo určené k truhlářským účelům je sušeno v našich sušárnách, které se nacházejí přímo v areálu pily - truhlářské řezivo jsme schopni dovézt přímo k zákazníkovi. Prodej: - stavební řezivo - prkna, hranoly - prodávané profily máme na ...

Velkoobchod nabízí pro dřevostavby a kuchyně dřevo, dveře, formáty Moralt, lamino, lišty, dvířka a kování. Dřevotříska vlhku a plísnivzdorná OSB, MFP překližka a pracovní desky značek Pfleiderer, Duropal, Wodego, Blum prodáváme včetně formátování. Sortiment: -Lamina, Dřevotříska DTD 8-38 mm, -DTD dýha, Laťovky, Překližky, Hrany, ABS ...

Doka je mezinárodní firma zabývající se bednící technikou.

Dřevovýroba - pila: - palety, obaly, bedny - řezivo - hranoly, latě, trámy, fošny, desky a paletový přířez - palubky, OSB - pořez kulatiny. Zakázková výroba: - nábytek - kuchyně - kancelářský nábytek - skříně - postele. Realizace interiérů. Výstavba: - nízkoenergetické domy (dřevostavby). Rekonstrukce: - zděné stavby.

Prodej: - dřevařské výrobky - stavební řezivo - prkna, střešní latě, hranoly, fošny, krovy na míru - palubky a podlahovky, OSB desky - truhlářské řezivo - lepené hranoly - KVH, BSH, EUROhranoly - palivo - palivové dřevo, brikety, pelety - plovoucí dřevěné a laminátové podlahy.

Výroba: -řezivo -krovy -vazníky -latě. Pila: -palivo -palubky.

Zprostředkovatelská a obchodní činnost: - export a import komodit, zboží - hlavně dřeva všeho druhu - logistika - pracovní agentura - dovoz a nových a ojetých aut - realitní činnost - pronájem nemovitostí - ubytování - gastronomická činnost.

Prodej: - stavební materiály. Stavební práce. Autodoprava.

Služby: -pořez kulatiny. Prodej: -řezivo -dřevěné brikety -dřevodomky.

Prodej: - dřevo - stavební řezivo - plošné materiály.

Prodej řeziva. Prodej OSB, QSB, palubky obkladové a podlahové, lišty, terasové a bazénové panely tepelně opracované, specifické dřevěné zboží.

Firma Pila Hertice byla založena v roce 1995 panem Jindřichem Vlčkem. Po celou dobu svého působení na trhu klade významný důraz na kvalitu, včetně odborného poradenství v oblasti dřevozpracování. Zabýváme se prodejem stolařského a stavebního řeziva jako např. hranoly, fošny, desky, sušené fošny a desky, palubky a podlahovky. Kulatinu Vám dle ...

Výroba, výrobce: - vazníky se styčníkovou deskou - krovy.

Výroba, prodej: -dřevěné obaly -podlahy -jednoúčelové palety -palety EUR (europalety). Prodej: -řezivo.

JAF HOLZ je jedním z největších obchodníků se dřevem a dřevěnými materiály v České republice. Ze širokého sortimentu velkoplošných materiálů, řeziva a dýh, které JAF HOLZ nabízí a díky úzké spolupráci s mateřskou firmou v oblasti produktů si vybere každý výrobce i spotřebitel. Doprava zabezpečená vlastními vozidly a smluvními dopravci, ...

Výroba, prodej: - truhlářské řezivo - stavební řezivo.

Velkoobchod, velkosklad, výroba: -výroba nábytku -vestavné skříně (kování k výrobě vestavných skříní) -kuchyně -nábytkářské polotovary -dřevoplošné materiály -dřevotřískové desky laminované -pracovní desky, MDF*, hrany -překližky -nábytkové kování, závěsy -parapet a podlaha -prodej výrobků KRONOSPAN-Jihlava. -kompletní program WOODEGO ...

Zpracování, služby: -dřevo -lesnictví -pěstování -těžba. Pila. Pořez kulatiny. Prodej a odkup: -řezivo -dřevěná hmota. Zajištění kompletních služeb: -střechy -klempířské a pokrývačské práce.

Pila. Výroba: - typické i atypické palety - dřevěné bedny a obaly - zakládací klíny - vypínací hranoly - stavební řezivo - prkna, latě, hranoly, fošny, trámy. Pořez kulatiny na pásové pile. Truhlářství, truhlářské práce. Podlahářství, podlahářské práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny - dřevomateriály Stavební práce: - suchá výstavba - montáže sádrokartonových systémů

Přírodní dýhy v síle 0, 6 - 2, 5 mm ze všech používaných dřevin a modifikované Cora dýhy -dýhové hrany -dýhařské pásky -ušlechtilé a exotické řezivo -terasové profily, dřevo na terasu -oleje na dřevo -nerezové vruty.

Výroba, výkup, nákup, prodej: - nové i použité dřevěné palety, europalety - světlé, tmavé, Düsseldorf, BIGBAG, CP-1, CP-3, CP-9 - atypické palety. Dřevosklad. Prodej: - stavební řezivo - truhlářské řezivo - palivové dřevo.