Při stavbách střech, krovů či celých konstrukcí se uplatňuje stavební řezivo. V tomto sortimentu najdete impregnované i neupravené latě, desky, fošny, trámy, prkna, hranoly a to především z jehličnatých stromů, jako je smrk, jedle a borovice či modřín.

Prodej, výkup a odvoz: -dřevo -řezivo. Zemní práce s těžkou mechanizací.

Pila Nežichov. Výroba a prodej stavebního řeziva - prkna, latě, fošny, trámy. Pořez kulatiny a prodej palivového dřeva. Možnost dopravy, impregnace a hoblování.

Provoz Dřevobrus. Dodavatel palivového dřeva pro Královéhradecký kraj. Prodej: -štípané palivové a krbové dřevo.

Pila - pořez, zpracování dřeva, impregnace, dřevo - řezivo pro tesaře, truhláře - krovy, latě, fošny, prkna

Spedice, doprava, zpracování: -surové dřevo. Velkoobchod: -řezivo.

Činnost: - sušení řeziva - prodej řeziva

Dřevovýroba. Výroba, prodej: -sušené řezivo. -prkna, fošny. -stolařské řezivo.

Zpracování dřeva. Pořez: - kulatina na pásové pile. Výroba, prodej: - truhlářské, tesařské dřevo a řezivo.

Vše ze dřeva. Výroba, prodej: -řezivo -hoblované profily, hranoly -palubky SM, BO, -OSB desky, podlahovky, spárovka, lišty, latě dřevěné -palivo - dřevěné brikety. Kompletní práce: -dřevěné ploty -zahradní domky a altány -Bytové doplňky: -dveře masiv -masivní nábytek -skříně, botníky, noční stolky, regály, věšáky, ...

Prodej: - hutní materiál - plechy v tabulích, svitcích - ocelové profily a trubky - betonářská ocel - kari sítě - dřevo - stavební materiál - dřevěné výrobky - palivové dřevo.

Výroba: - dřevěné přepravní palety - podlážky na lešení, hranoly, prkna a fošny. Prodej: - paletové přířezy - plotové tyče, tesy a přířezy na lavičky.

Výroba, prodej: - kuchyňské linky. Velkoobchod, velkosklad, prodej: - truhlářské potřeby - deskoviny - kování - domácí spotřebiče ARDO - spojovací materiál - kuchyňská dvířka. Prodejna a sklad: Nádražní ul. Hlinsko tel:469311755 fax:469311755.

Pila. Výroba, prodej: -řezivo. -fošny. -stolařské řezivo. -palubky.

Prodej: - permanentní magnety: - feritové magnety i na bázi neodymu - magnety v plastu. Pořez a prodej řeziva Výroba: - střešní konstrukce - řezivo.

Pila, těžba dřeva. Prodej: - palivové dřevo, - stavební řezivo. Zemní práce. Autoservis.

Prodej: - stavební materiál, stavebniny - zateplovací systémy - stavební železo - půjčovna přívěsných vozíků.

Dřevovýroba: - stavební řezivo - obalový materiál - eko paliva.

Výroba stavebního a tesařského řeziva. Výroba truhlářského řeziva. Výroba a prodej dřevěných briket. Prodej a rozvoz písku, kačírku a drtí. Zapůjčení kontejneru. Odvoz odpadu a sutí na skládku. Míchání betonu.

SCHÖNOX je součástí nadnárodní skupiny AKZO NOBEL. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: -lepidla na obklady a dlažbu: -lepidlo práškové, rychletuhnoucí, flexibilní, na mramor, polyuretanové, disperzní značky SCHÖNOX -spárovací hmoty: -vodotěsné, rychletuhnoucí, barevné epoxidové, silikonový tmel značky SCHÖNOX ...

Stavební firma, stavebnictví: -interiéry, suché stavby, opravy, rekonstrukce, úpravy, sádrokartonové příčky, sádrokartonové stěny, bezpečnostní příčky, bankovní příčky, trezorové stěny, konstrukce pro NBÚ, podhledy, sádrokartonové podhledy, minerální podhledy, kovové podhledy, lamelové podhledy, dekorativní podhledy, ...

Stavební řezivo: - prodej a dodávka veškerého stavebního řeziva. Pořez dřeva: - dodávka kulatiny.

Oficiální zástupce italské firmy ABET LAMINATI spa pro prodej dekoračních vysokotlakých laminátů print HPL a CPL v České a Slovenské republice. Prodej: - lamináty dekorační, fasádní - parapety - lamináty postformingové - stolové desky - dvířkoviny - kuchyňské pracovní desky. RETA je hlavní dodavatel okenních parapetů a ...