Při stavbách střech, krovů či celých konstrukcí se uplatňuje stavební řezivo. V tomto sortimentu najdete impregnované i neupravené latě, desky, fošny, trámy, prkna, hranoly a to především z jehličnatých stromů, jako je smrk, jedle a borovice či modřín.

Prodej: - stavební a truhlářské řezivo - palubky, lišty, plotovky - palivo - listnaté, jehličnaté - OSB desky, Durélis desky Služby: - výroba řeziva na zakázku - výroba vazeb - impregnace řeziva máčením - výkup kulatiny - zajištění lesních prací včetně havarijního kácení PROVOZOVNA Benátky, 560 02 Česká Třebová

Prodej: - dřevotříska - laminové desky - sololit - hrany laminované s lepidlem a narážecí - obklady, lišty - potřeby pro stolaře a truhláře - podlahy.

Dřevařská, pilařská a truhlářská firma: -moderní výrobní technologie - systém jakosti ISO 9001, ISO 14001. Divize WOOD: Výroba, prodej, vývoz, export: - stavební a truhlářské řezivo, dřevo - jehličnany - smrk, borovice, modřín (vlastní sklad řeziva) - dřevěné malířské štafle a opěrné žebříky - dle EN 131-1/1993, atesty SZÚ* Brno ...

Velkoobchod s farmaceutickými produkty, stavebními hmotami, mazivy, oleji a přísadami Vnitrostátní velkoobchod s farmaceutickými výrobky. Dovoz a vývoz výrobků z minerálních olejů. Dovoz a vývoz stavebnin ...

Obchodní činnost: -výkup a prodej surového dřeva (smrk, borovice) -prodej stavebního a truhlářského řeziva. Pilařská výroba: -prodej paliva a pilin.

Prodej, dodávka: - řezivo, dřevo - fošny, latě, hranoly, desky. Dodávka a montáž: - srubových a dřevěných domků (srubové a dřevěné domky), chaty, penziony, restaurace, altány - výrobky ze dřeva.

Tesařství. Práce: - tesařské. Prodej: - řeziva (prkna, fošny, hranoly, trámy) - palivové dřevo metrové i rozřezané k okamžitému použití. Chaty na klíč: - tesařské práce - roubené stavby - prodej palubek a stavebního řeziva.

Výroba, prodej: - truhlářské řezivo - kulatina - dřeviny (smrk, borovice, modřín, olše, jasan, javor, dub, buk).

-PILAŘSKÁ VÝROBA -PRODEJ STAVEBNÍHO A TRUHLÁŘSKÉHO ŘEZIVA -SUŠENÍ ŘEZIVA -TESAŘSTVÍ -ZAKÁZKOVÉ TRUHLÁŘSTVÍ

Pila - výroba truhlářského řeziva všech dřevin a stavebního řeziva převážně z modřínu Dřevosklad - velkoobchod a maloobchod se sušeným truhlářským řezivem, stavebním řezivem, palubkami, podlahami, lištami a eurohranoly

Sušárna řeziva: - sušení jehličnatého a listnatého řeziva v horkovzdušných sušárnách. Velkoobchod: - jehličnaté řezivo - truhlářské, stolařské, stavební. Prodej: - dřevěné lisované brikety, ekologické palivo vhodné do všech druhů kotlů a krbů.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -truhlářské sušené listnaté řezivo (buk, dub, jasan, javor) -americké a exotické dřeviny.

Pila. Pořez: -smrková kulatina. Dřevovýroba, prodej: -stolařské řezivo - surové i sušené -smrkový lepený eurohranol. Sušení řeziva. Prodejna Lego-masiv - Kateřinice 334, tel.: 571429844: -nábytek z masivu -matrace, rošty.

Pila. Práce: -truhlářství. Výroba, prodej: -řezivo.

Stolařství, truhlářství. Interiéry na klíč, návrh řešení, dodávka na klíč, montáž, rekonstrukce, výroba: -nábytek, ložnice, předsíně, skříně vestavěné (úložný prostor), obývací stěny -kuchyňské linky, kuchyňská linka, kuchyně -výměny dvířek u skříněk v kuchyních -barové pulty a zázemí vč. elektrických spotřebičů -dřevěná zábradlí, ...

Tesařství - klempířství - pokrývačství Prodej: - stavební řezivo - dřevo: smrk, borovice, modřín, jedle

Prodej: - materiálu pro truhláře - stavebni firmy a domácí kutily. - plošné materiály, kování, kuchyňský program. - desky - DTD, MDF, lamino, překližky

Výroba a prodej: - stavební řezivo: - truhlářské řezivo - palubky - podlahovky.

Práce, výroba, prodej: -podlahářství -truhlářství -tesařství -impregnace dřeva -velkoobchod.

Velkoobchod, maloobchod: - stavebniny - stavební materiál.

Dřevovýroba. Výroba, montáž: -dřevěné šindele. Pořez dřeva: -trámy -latě -fošny -prkna -plotovky -palivové dřevo. Stavba krovů. Možnost odběru dřevěných pilin. Příjem zakázek na telefonu 775217577.

Prodáváme kvalitní palubky, podlahovky, sušená hoblovaná prkna a hranoly, lazurovací barvy a zakončovací lišty. Na míru vyrábíme plotovky. Provádíme truhlářské, pokrývačské a tesařské práce.

Výroba, dodávka, prodej: - stavební a truhlářské řezivo - latě, fošny, hranoly, prkna, střešní vazby - řezivo - eurohranoly - palubky - podlahovky - plošný materiál - podlážky pod trubkové lešení - podlážky pro HAKI lešení... Sklad: -Na Valech 55101 Jaroměř -tel: 491810088 -fax: 491810088.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -cement, vápno, cihly, tvárnice, suché maltové směsi, betonové směsi -tepelné a zvukové izolace -komínové systémy, kotle, kamna, radiátory -zateplovací systémy domů -sádrokarton, střešní okna -obklady dlažby -dveře, plovoucí podlahy -stavební řezivo -svařované sítě, plechy, plechové ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - truhlářské řezivo - stavební řezivo - deskový materiál.