Při stavbách střech, krovů či celých konstrukcí se uplatňuje stavební řezivo. V tomto sortimentu najdete impregnované i neupravené latě, desky, fošny, trámy, prkna, hranoly a to především z jehličnatých stromů, jako je smrk, jedle a borovice či modřín.

Pila LUBNÁ - výroba a prodej stavebního řeziva
Pila Lubná u Kroměříže se zaměřuje na dřevovýrobu - vyrábí a prodává stavební řezivo, na zakázku. Dle požadavků dodá trámy, prkna, desky nebo hranoly. Řezivo je nařezané, avšak neohoblované a bez dalších úprav. Stavební hranoly na stavbu hlavních a nosných stavebních konstrukcí nebo krovu. Stavební fošny pro pomocné nosné konstrukce např. u ...
Pila LUBNÁ - výroba a prodej stavebního řeziva
Práce, výroba, prodej: -podlahářství -truhlářství -tesařství -impregnace dřeva -velkoobchod.

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY! Prodej, sušení: -řezivo, dřevo

Prodej: -dřevoplošné materiály: -laminovaná dřevotříska -sololit, sololak -kuchyňské pracovní desky -parapetní desky -nábytkové hrany -nábytkové kování -spojovací materiál -brusivo, brusný materiál -bytové doplňky, nábytek.

Stavební chemie MAPEI. Velkoobchod,maloobchod: -lepící tmely na obklady a dlažby -barevné spárovací hmoty -lepící hmoty na podlahové krytiny -beton-sanace -nářadí pro obkladače. Poradenství: -použití dodávaných materiálů.

přerušení: od: 1.8.2010. Dřevovýroba, pila, pořez: -prodej řeziva ve stolařské kvalitě -prodej sušeného řeziva (buk*, dub*, jasan, smrk a bor*) -prodej střešních latí a stavebního řeziva -sušení dřeva na zakázku (kapacita komory 25m3, sušeno na 8-10% technologií od firmy HB Krako).

Dřevovýroba, pila: -pořez kulatiny, dřeva -stolařské řezivo -stavební řezivo -vazby, pergoly. Výroba, prodej: -palety -palivové štípané dříví, dřevo.

Drobná dřevovýroba, pila: -sušené řezivo -pořez dřeva, řezivo truhlářské -sušené nábytkářské přířezy (smrk, bor, topol, buk, dub, jasan) -palety-atypické, obaly -krovy, vazby na střechy, pergoly, ploty -zábrany k výkopovým pracím -sněhové zábrany.

Truhlářství. Výroba euro: -okna(okno, oken) -dveře. Prodej: -sušené řezivo(smrk, dub, buk, jasan)

Výroba, prodej: -dřevěné palety -stavební řeziva -střešní vazby -střešní latě.