Při stavbách střech, krovů či celých konstrukcí se uplatňuje stavební řezivo. V tomto sortimentu najdete impregnované i neupravené latě, desky, fošny, trámy, prkna, hranoly a to především z jehličnatých stromů, jako je smrk, jedle a borovice či modřín.

Pila LUBNÁ - výroba a prodej stavebního řeziva
Pila Lubná u Kroměříže se zaměřuje na dřevovýrobu - vyrábí a prodává stavební řezivo, na zakázku. Dle požadavků dodá trámy, prkna, desky nebo hranoly. Řezivo je nařezané, avšak neohoblované a bez dalších úprav. Stavební hranoly na stavbu hlavních a nosných stavebních konstrukcí nebo krovu. Stavební fošny pro pomocné nosné konstrukce např. u ...
Pila LUBNÁ - výroba a prodej stavebního řeziva
Prodej, maloobchod: -sádrokartónový systém -izolační systém -podhledy z minerálních vláken -hliníkové zavěšené podhledy -dvojité podlahy -laminátové podlahy -příčkový systém -OSB-dřevoštěpkové desky -fasádní barvy -zateplovací silikátový systém.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební řezivo - OSB desky - dřevěné palubky, lišty - krovy, latě - palivové dříví - KVH hranoly - stavební chemie - nátěrové hmoty.

Nákup a prodej palet EUR, prostých 1200x800, atypických rozměrů nových i použitých, dřevěné bedny, zámořská balení, nádstavby na palety. Prodej: -řezivo.