Při stavbách střech, krovů či celých konstrukcí se uplatňuje stavební řezivo. V tomto sortimentu najdete impregnované i neupravené latě, desky, fošny, trámy, prkna, hranoly a to především z jehličnatých stromů, jako je smrk, jedle a borovice či modřín.

Maloobchod a velkoobchod - stavební materiál.

Naším cílem je spokojený zákazník, který se k nám bude vracet a nejlepší poděkováním pro nás bude, řeknete-li to svým přátelům a známým. Abychom Vám pomohli se orientovat v bohaté nabídce sortimentu stavebních materiálů nabízíme Vám tyto služby: Výběr vhodných materiálů - poradíme s výběrem a nabídneme varianty od nejlepší k ...

Služby: - technické služby pro místní úřady včetně údržby parkové zeleně - vnitrostátní automobilovou dopravu nákladní i osobní - odvoz suti a komunálního odpadu - pokládku zámkové dlažby - demolici zděných objektů - demolici filmových dekorací - výsadba a údržba zeleně - prodej palivového dřeva včetně dovozu - prodej stavebního řeziva - ...

Zabýváme se velkoobchodní a maloobchodní činností v oblasti dřevostaveb. Spolupracuje se zahraničními firmami..

Stavebniny, e-shop, provádění stavebních, bouracích, zemních a úklidových prací, autodoprava, likvidace odpadů.

Výroba a prodej: - dřevo, palubky a stavební řezivo

Sídlo firmy. Výroba, velkoobchod: -betonářské bednící desky -truhlářská výroba -pořez dřeva

Činnost: - přímý dovoz a velkoobchodní prodej exotického dřeva v podobě: - podlahy iFLOOR - venkovní prkna iDECK - eurohranoly, řeziva, dýha - zahradní nábytek iGARDEN. Podlahy iFloor: - vnitřní podlahy - masivní - třívrstvé podlahy v různých designech a dřevinách - mebau, kempas, doussie, hevea, dub aj. - vrstvené podlahy - ...

Kompletní dřevovýroba, výkup a prodej dřeva. Stavba rodinných domů na klíč a výrobních hal, rekonstrukce objektů, demolice s odvozem a zemní práce.

Dovoz a prodej sibiřského modřínu. Sibiřský modřín, polotovary a řezivo Výroba ekologický dřevěných briket a pelet. Brikety BRIPELL Pelety BRIPELL

Prodej: - řezivo - stavební dřevo - palubky - krvy - hranoly - fošny - střešní latě - prkna - stavební stojky.

Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -výškové Prodej, maloobchod: -dřevo -řezivo

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - stavební řezivo - hranoly, krovy - latě - prkna

Velkoobchod s farmaceutickými produkty, stavebními hmotami, mazivy, oleji a přísadami Vnitrostátní velkoobchod s farmaceutickými výrobky. Dovoz a vývoz výrobků z minerálních olejů. Dovoz a vývoz stavebnin ...

Prodáváme masivní dřevěný nábytek vyrobený na zakázku z palisandru, akácie, manga a starého recyklovaného dřeva za velkoobchodní ceny.

Prodej levného stavebního řeziva pro vaše obklady a podlahy. Podlahové palubky a obkladové plotovky. Dřevěné obklady stěn a podlah. Desky a plotovky pro stavbu dřevěného plotu. Prodejní hala na Praze 5.

Prodává podlahové a obkladové palubky, lišty, výrobky z masivního dřeva, hoblované profily a polotovary pro výrobu schodišť a zábradlí. Dodává OSB desky, lepené masivní desky a hranoly, dveřní prahy, spojovací materiál a další dřevěné stavební prvky.

Prodej - truhlářské materiály: - dřevotřísky - lamina - překližky - laťovky - OSB desky - MDF desky - pracovní desky - parapety.

Velkoobchod se dřevem, dřevěné polotovary, stavební materiály a nátěrové hmoty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - dřevodesky, řezivo - dřevotřísky: - dýhované - vodovzdorné - fóliové - překližky: - truhlářské - vodovzdorné - laťovky: - dýhované - lamino - pracovní kuchyňské desky - sololit - lakolit - akulit - hobra - nábytkové kování: - hranoly.

Prodej: - dřevotřískové desky surové, dýhované, laminované.

Výroba a prodej zahradního nábytku, vybavení zahrad a interiérů: - židle - stoly, stolky - lavice - křesla - lehátka - truhly na potahy - slunečníky.

Firma zabývající se výrobou palet a obalového materiálu s provozovnou v průmslové zoně ve Lhotě pod Přeloučí. Dále nabízí: -sušení dřeva (kapacita sušičky 50 m3) -prodej palubek a teras -prodej stavebního řeziva -prodej truhlářského řeziva (dub, buk, smrk, borovice, jasan, bříza)