Při stavbách střech, krovů či celých konstrukcí se uplatňuje stavební řezivo. V tomto sortimentu najdete impregnované i neupravené latě, desky, fošny, trámy, prkna, hranoly a to především z jehličnatých stromů, jako je smrk, jedle a borovice či modřín.

Pila LUBNÁ - výroba a prodej stavebního řeziva
Pila Lubná u Kroměříže se zaměřuje na dřevovýrobu - vyrábí a prodává stavební řezivo, na zakázku. Dle požadavků dodá trámy, prkna, desky nebo hranoly. Řezivo je nařezané, avšak neohoblované a bez dalších úprav. Stavební hranoly na stavbu hlavních a nosných stavebních konstrukcí nebo krovu. Stavební fošny pro pomocné nosné konstrukce např. u ...
Pila LUBNÁ - výroba a prodej stavebního řeziva
Podnik ekologického zemědělství. Chov skotu na maso. Dřevovýroba: -drobné dřevařské výrobky -eurohranoly -spárovky -dveřní hranoly -masivní a lepené podlahy -stolařské sušené řezivo.

Výroba: - hranoly - prkna - střešní latě - palubky.

Pila. Pořez: -smrková kulatina. Dřevovýroba, prodej: -stolařské řezivo - surové i sušené -smrkový lepený eurohranol. Sušení řeziva. Prodejna Lego-masiv - Kateřinice 334, tel.: 571429844: -nábytek z masivu -matrace, rošty.

Prodej: - surové dříví - stavební řezivo - palivové dříví - značková stavební chemie. Servis, pneuservis: - nákladních automobilů - diagnostika vozů MAN - rekonstrukce interiérů. Výroba: - kuchyně. Autodoprava: -dřevo, štěrk -mezinárodní kamionová Prodej, realizace: -koupelny, koupelnové zařízení a nábytek.

Výroba a prodej: - řezivo - opracování řeziva - dřevěné brikety. Prodej: - dřevo pro stoláře - palubky a podlahové parkety. Sušení dřeva.

Výroba, prodej: - řezivo - palety - letní posezení - dřevěné ploty.

Výroba, práce, řemeslo: - kovovýroba formy pro stavební a betonářskou výrobu - armovací výstuže - armovací sítě a betonářská ocel - zámečnická výroba. Dřevovýroba: - pilařská výroba - stavební řezivo (desky, střešní latě, hranoly, fošny, proklady pro betonářské výrobky) - hoblované výrobky - palubky, latě - sušení dřeva.

Výroba, zpracování, prodej: - řezivo.

Výroba, prodej: - řezivo - drobné dřevařské výrobky.

Pila. Pilařská výroba: - palubky obkladové, podlahové - plotové dílce - stavební řezivo hranoly, desky, latě, fošny - stolařské řezivo suché - volná kapacita na pořez kulatiny - sušení dřeva.

Prodej - stavební řezivo Prodej - palivové dřevo

Pila. Práce: - pořez dřeva - stavební řezivo, hranoly, kulatina, rozvázané krovy - zpracování řeziva pro stolaře. Nákup, export, obchodní činnost: - kulatina, desky - jehličnatá kulatina - listnatá kulatina.

Výroba: - paletové řezivo Prodej: - palivové dříví.