Při stavbách střech, krovů či celých konstrukcí se uplatňuje stavební řezivo. V tomto sortimentu najdete impregnované i neupravené latě, desky, fošny, trámy, prkna, hranoly a to především z jehličnatých stromů, jako je smrk, jedle a borovice či modřín.

Pila LUBNÁ - výroba a prodej stavebního řeziva
Pila Lubná u Kroměříže se zaměřuje na dřevovýrobu - vyrábí a prodává stavební řezivo, na zakázku. Dle požadavků dodá trámy, prkna, desky nebo hranoly. Řezivo je nařezané, avšak neohoblované a bez dalších úprav. Stavební hranoly na stavbu hlavních a nosných stavebních konstrukcí nebo krovu. Stavební fošny pro pomocné nosné konstrukce např. u ...
Pila LUBNÁ - výroba a prodej stavebního řeziva
Práce: - pokrývačské. Maloobchod, prodej: - střešní krytina BRAMAC - žlaby, svody. Montáž: - dřevěná a plastová okna. Výroba, prodej: - dřevařské výrobky - krovy, řezivo, desky - dřevěné uhlí.

Zakázková výroba ze dřeva - dřevěné výrobky. Prodej: -řezivo, fošny, hranoly - smrk.

Dřevovýroba: -dřevěné obklady - palubky.

Pila. Práce: - těžba dřeva - svoz a pořez kulatiny. Výroba, prodej: - řezivo.

Nabízíme prodej materiálu pro povrchové úpravy stavebních objektů.

Stavební firma. Stavba,výstavba. Práce: -komplexní stavební -stavební zámečnictví,zámečnické, zámečník: -kovová okna,dveře,schodiště,zábradlí, vrata,ploty,mříže. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -stavební materiál,stavebniny. Provozovna: -Bílovice 475,68712 tel.:572587353.

Pila: -pořez dřeva. Výroba,prodej: -stavební řezivo: -fošny,prkna,desky,hranoly,střešní laty -palivové řezivo.

Práce: -stolařské,stolařství -truhlářské,truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek (nábytku) -okna,vstupní dveře.

Dřevovýroba, výroba, prodej: -palety -tesařské i truhlářské řezivo.

Velkoobchod, maloobchod, prodej základních stavebnin a příslušenství: -barvy -betony -hydroizolace -chemie -keramika -nářadí -malty -komíny -ocel -střešní krytiny -okna, dveře -řezivo -kanalizace -termoizolace -sádrokartona -zateplení -zdící materiály.