Radiátory, radiátorové kohouty a ventily, teploměry, manometry, termostatické hlavice, odvzdušňovací ventily, pojistky, expanzní nádoby, kouřovody a mnoho dalších produktů spadá do sekce topenářských materiálů, jež jsou nezbytné nejen při instalaci topení.

PELA CZ, a.s.
PELA CZ, a.s. se specializuje na prodej a dodávky materiálu pro vodoinstalace, topení, plyn a vybavení koupelen. Nabízí 3D návrhy koupelen zdarma, montáže, realizace zakázek a servisní služby. Sídlo má v Novém Jičíně, pobočku v Hranicích a funguje od roku 1996. Spolupracuje s renomovanými značkami jako IVECO, ALCA plast, GEBERIT či VIEGA.
PELA CZ, a.s.
Výroba: - ekologické pelety ze sena a slámy Montáž: - kotle

Prodej, e-shop, montáž: - tepelná technika - topné rohože - topné kabely - elektrické podlahové topení

Výroba a prodej topné a regulační techniky. KOMEXTHERM Praha jako soukromá firma působí od roku 1991. Její výrobní program, výrobky pro regulaci vytápění, má svoje počátky již v 70.letech 20.století. V té době se již vyráběly směšovače a výrobní program se postupně rozšiřoval i o první typy ekvitermních regulátorů.Tradičně nabízíme všechny ...

Prodej, maloobchod: -topenářský materiál

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - podlahové vytápění - podlahové topení

Výroba, projekce, montáž: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná čerpadla - sálavé vytápění hal

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -plynové spotřebiče Mora, Karma, Junkers, Buderus, Dakon, Therm, Prother.

Maloobchod: -čerpadla, náhradní díly SIGMA, CALPEDA, GRUNDFOS, ALKO, WILO -zemědělské zavlažovací systémy TORO -zahradní závlahy CLABER, RAIN BIRD -laminátové monolitické bazény s integrovanými schody a příslušenství -motorové pily, sekačky, křovinořezy... OLEO-MAC*, CASTEL-GARDEN, WOLF, BRILL, ALKO -ruční elektrické ...

Prodej - vodo topo plyn - vodoinstalační materiál - topenářský materiál - sanitární zboží.

Prodej, eshop: - topení, ohřívače vody - bojlery - krby - krbová kamna - solární systémy - radiátory - vodárny - čerpadla - koupelny - kuchyně - sporáky - nářadí.

Prodej vytápěcích systémů velkoprostorových objektů.

Prodej: - rekuperační jednotky a teplovzdušné kotle s rekuperací

Maloobchod, prodej: - vodo-topo-plyn - vodoinstalatérské potřeby a materiál - topenářské potřeby a materiál - plynařské potřeby a materiál - železářství.

Prodej, montáž, revize, servis: - plynové kotle.

Instalatérská firma. Velkoobchod, montáž: -sifony, odtoky Hutterer a Lechner -protipožární systémy INTUMEX -kanalizační systémy POLOPLAST -voda, kanalizace, topení, plyn -pasivní požární ochrana.

Prodej stavebních materiálů souvisejících s výstavbou a rekonstrukcí rodinných domů včetně instalaci vody a topení, dále pak prodej vodo-instalatérských a topenářských materiálů a zařizovacích předmětů renomovaných značek.

E- shop - prodej: - mrazničky - pračky - sušičky - myčky - sporáky - mikrovlnné trouby - odsavače par - ohřívače vody - vestavné spotřebiče - drtiče potr. odpadu - plynová topidla apod.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské Servis: - plynové kotle

Oprava, servis: - plynové kotle - automatické kotle na pevná paliva - solární systémy pro ohřev vody Návrh, montáž: - regulace topných systémů

Kominictví - vložkování, čištění a revize komínů - montáž krbových kamen - revize a kontroly odběrných plynových zařízení a tlakových nádob stabilních - servis regulačních stanic plynu a plynových hořáků - montáž a servis detektorů plynů, kalibrace tlakoměrů. Prodej - krby, krbová kamna - grily - čerpací technika.

Prodej, e-shop - vybavení koupelen - radiátory - sanitární výrobky - sprchové kouty.

Montáž, opravy, revize: -plynové kotle

Serivs po celé ČR - automatické uhelné kotle pro rodinné domy, chaty, chalupy a penziony, průmyslové, bytové domy. Výroba - automatické uhelné kotle pro rodinné domy, chaty, chalupy a penziony, průmyslové, bytové domy.

Výroba, prodej, montáž: - automatické kotle EKOEFEKT.

Prodej, opravy, montáž i servis plynových spotřebičů, kotlů, bojlerů a hořáků. Servis Junkers, Protherm, Viessmann, Therm, Viadrus, Quantum, John Wood, Honeywell, Dakon, Baxi, Reem aj. Servis, montáže a dozor kotelen. Prodej, montáž a servis solárních systémů.