Radiátory, radiátorové kohouty a ventily, teploměry, manometry, termostatické hlavice, odvzdušňovací ventily, pojistky, expanzní nádoby, kouřovody a mnoho dalších produktů spadá do sekce topenářských materiálů, jež jsou nezbytné nejen při instalaci topení.

Oprava, servis: -plynové kotle.

Prodej, montáž, servis: - kamna a kotle na kukuřici GREENHEAT používané k vytápění bytů, chat, chalup, rodinných domů, hal, dílen, skladů atd.

Projekce, dodávka: -topení, ústřední vytápění.

Nové instalace, práce, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce: -voda, topení, plyn -kanalizace vnitřní -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů -ohřev teplé užitkové vody (TUV) -topení ústřední, etážové, podlahové GABOTHERM.

Opravy, revize: - plynové spotřebiče - topení v mědi - plyn - instalatérské práce - výroba technických plynů.

Prodej: - přírodní kaučuk - agregáty na výrobu el.energie - kotle - kotelny. Zpracování: - projektové dokumentace. Zaškolení techniků i obsluhy a následný servis včetně dodávek náhradních dílů.

Práce: - topenářské. Maloobchod, prodej, montáž: - topenářské potřeby - topenářská technika.

Výroba, prodej: -topení, úsporné teplo -koupelnová otopná tělesa, -dekorační, estetické tělesa, těleso -radiátory - žebříky.

Výroba, montáž, servis: -zplynovací kotel na dřevo a uhlí -náhradní díly -ústřední vytápění -zařízení pro odstranění kouřivosti kotlů na tuhá paliva při zatápění a přikládání -topné vložky ohřívače vody -topné vložky protiproudých výměníků z materiálu dle přání zákazníka (ocel, měď*, železo) -ocelové konstrukce vrat, zábradlí, ...

Dodává topenářský a instalatérský materiál montážním firmám, převážně z Prahy a okolí, po celé České republice.

Oprava, servis, montáž, revize: - kotle, kotlů DAKON. Řemeslnické práce: - plynařské, topenářské.

Oprava, servis: - kotle, kotlů DAKON. Řemeslnické práce: - plynařské, plynoinstalační - elektrikářské, elektrikář.

Oprava, servis: - kotle, kotlů DAKON. Řemeslnické práce: - plynařské, plynoinstalační.

Instalace, montáž, rozvod, oprava, servis: - plyn, voda, topení. Prodej, servis, oprava, plynoservis: - kotle, kotel DAKON - plynové ohřívače. Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské, instalatérské - plynoinstalatérské, plynařské - topenářské.

Prodej: - výměníky tepla všech druhů - výměníkové stanice - využití odpadního tepla - vyvíječe páry. Poradenská a konzultační činnost.

Práce instalatérské: - vodoinstalační - topenářské - zámečnické - svářečské. Prodej materiál: - vodoinstalační - topenářský. Voda, topení, plyn.

Naše společnost Revize TZ Pardubice s.r.o. působí zejména v regionech Pardubice a Hradec Králové, působíme ale i v dalších lokalitách České republiky. Zaměřujeme se například na revize a zkoušky tlakových nádob, revize a zkoušky kotlů, revize plynových zařízení, provozní kontroly tlakových zařízení, školení obsluh tlakových zařízení, montáž ...

Prodej, montáž: -voda -topení -plyn.

Montáž, prodej, servis. Certifikovaný dodavatel pro Zelená úsporám. Kotle na tuhá paliva (uhlí, dřevo, obilí, dřevní odpad - biomasa) o výkonu až do 350 kW značky: -Agromechanika Lhenice -BENEKOVterm -DAKON -GAS KOMPLET a jiné Možno spojit s ohřevem teplé užitkové vody (ekonomicky výhodné) Výhradní zastoupení pro plzeňský a ...

Projekce, inženýring, dodavatel: -regulace vytápění a klimatizace -řízení technologických a chemických procesů -software pro měření a regulace tepla.

Montáž, projekce, revize, prodej, servis: -zásobníky vody -průtokové ohřívače -plynová topidla -radiátory a koupelnová tělesa -čerpadla -veškeré kotle na tuhá paliva -elektrokotle -ozvody v plastu a mědi Práce: -topenářské (ústřední topení) -vodoinstalatérské -plynařské. -revize elektro, plyn -elektroinstalace

Práce, služby, rozvody: -domovní instalace: -vodoinstalatérské -topenářské -plynařské. Rekonstrukce: -koupelny. Dodávka, montáže: -sanitární technika -plynová, elektrická zařízení -kotle.

Prodej náhradních dílů a kotlů. Teplovzdušné agregáty Thermobile spalující použité oleje, naftu, ULTO.

Pěstitelská pálenice, palírna. Moštárna. Prodej a servis zahradní techniky, Husqvarna, Flymo, Prodej kotlů a bojlerů, ohřívačů vody, plynové, pevná paliva, kombinované Broušení řetězů motorových pil. Autoservis.