Kované ploty či vrata mohou skvěle ochránit váš pozemek a navíc budou vypadat dobře. Vyberte si automatická či manuální vrata či umělecké i strojně vyráběné kovové ploty a zkrášlete svůj dům tradičním materiálem, který vám bude sloužit velmi dlouho.

Firma Josef Pavle se zabývá realizacemi plotů a oplocení na klíč. Dále se v rámci své činnosti věnuji montáži vrat, bran, garážových vrat a také pokládkám zámkové dlažby, stavbě teras či výrobě a montáži žaluzií. Sídlo firmy naleznete na adrese Vysočanská 243/113, Praha 9 - Střížkov. Výstavba, realizace, montáž: - ploty, pletivo, oplocení - ...

Vyrábíme brány, ploty, schodiště, zábradlí. pergoly, protihlukové stěny, krby na biolíh.

Výroba, prodej: - rolety - rolovací vrata - markýzy, žaluzie

Umělecké kovářství. Výroba: -ploty, brány, mříže, zábradlí -panty, kliky, dveřní kování -svícny, svítidla.

Kovovýroba - kovová vrata, schodiště, zábradlí - železné konstrukce do filmů a reklam, filmové konstrukce a kulisy.

Výroba, prodej, montáž: - žaluzie - rolety - vrata sekční, rolovací, výklopná - opravy stínící techniky. - montáž zimních zahrad Prodej, montáž : - silikonové těsnění, frézované. Kavárna, cukrárna: - internet pro veřejnost.

Prodej, montáž: - stavební i interiérové prvky - plastová okna - garážová vrata.

Naše firma se zaměřuje zejména na montážní práce ve stavebnictví, dále na dodávku staveb na klíč - komplexní řešení stavby od jejího počátku až do úplného konce. Naším oborem je i zateplení fasád - dodáme kompletní zateplovací fasádní systém, jak do RD, tak i na panelové a bytové domy. Všechny naše činnosti přehledně: - stavební ...

Prodej: - zahrádkářské potřeby - oplocení - nářadí - zboží pro dům a zahradu - drogerie - elektro (baterie, zásuvky). Pobočka: - Nám. Míru 42, Úsov - Tel.:604815176 (p. Osladil)

Prodej a montáž garážových a průmyslových sekčních vrat, pohonů, vchodových dveří, vjezdových bran, rolovacích vrat, rychloběžných vrat, nakládací techniky (Nakládací můstky, Těsnící límce, Mobilní rampy atd.) Nabízíme vysoce kvalitní výrobky za rozumnou cenu.

Montáž: - ploty, oplocení - brány, branky

Poskytuji komplexní kovovýrobní a kovářské služby. Vyrábím užité kované produkty typu ploty, mříže, schodiště či nábytek po kovové konstrukce. Věnuji se autorskému ztvárnění kovaných solitérů do interiéry i exteriéru, které kombinuji s přírodními materiály jako je dřevo, kůže či skleněné fragmenty.

Prodej, montáže: - okenní fólie - bezpečnostní dveře - bezpečnostní systémy - požární systémy - kamerové systémy - domovní telefony, videotelefony - garážová vrata a automatické brány. Elektromontáže.

Výroba: - oplocení na klíč. Prodej pletiva, sloupků a příslušenství. Zemní práce minirypadlem. Zámečnické práce.

Zámečnická dílna ART METAL DESIGN Oldřich Ušák s.r.o. se zaměřuje na zámečnickou výrobu z nerezových i ocelových materiálů. Vyrábíme schodiště, zábradlí, ploty, branky i různé doplňky do interiéru. Sídlíme v Jablonci nad Nisou na ulici Petra Bezruče. Zámečnická výroba, zámečnictví, výroba, montáž: - schodiště - zábradlí - mříže - brány, ...

ZAHRADY J+J . Liberec. Realizace a profesionální péče o zahrady. Poskytujeme komplexní zahradnické služby. Zajišťujeme pravidelnou údržbu zahrad a veškeré zahradní a stavební úpravy. Působíme v Liberci, Jablonci a blízkém okolí. Zahradní práce zahrnují: -provzdušňování trávníků a zahrad, vertikutace -zakládání trávníků ručním ...

Společnost Works L & W group s.r.o. nabízí kompletní zajištění dodávek potrubí, ocelových konstrukcí a technologických zařízení, dále jejich montáž a technicko-inženýrské služby. Soustředíme se především na dodávky a montáže investičních celků a technologií v tuzemsku i v zahraničí a to ve všech odvětvích průmyslu. Provádíme montážní a svářečské ...

Zakázková kovovýroba - ploty, vrata, dveře, mříže, ... Činnost - řezání, soustružení, vrtání, svařování.

Stavba, realizace, montáž: - kovové, dřevěné ploty (pletivo, svařované sítě, dřevěné plaňky, panely...) - zděné ploty.

Firma MONTÁŽ OPLOCENÍ - Jaroslav Svatoš se zaměřuje na dodávku a montáž veškerých druhů plotů, bran a branek pro oplocení rodinných domů, sportovišť i průmyslových areálů. Sídlíme v Trutnově, zakázky realizujeme v rámci České a Slovenské republiky. Dodávka, montáž, poradenství: - dřevěné ploty - drátěné, kovové ploty (pozinkované pletivo, ...

Činnost: - umělecký kovář, zámečník a restaurátor Výroba: - kované brány, ploty, mříže - nábytek, bytové doplňky - krbové nářadí - vývěsní štíty.

Zámečnictví, zakázková kovovýroba: - vrata, brány, mříže - schodiště, zábradlí - ocelové konstrukce - kovoobrábění.

Zámečnictví, kovovýroba. Výroba, montáž - vjezdové brány posuvné i křídlové - vchodové branky - plotové dílce - dveře a vrata - zábradlí.

Služby: - stavby rodinných domů - obchodní a průmyslové stavby - rekonstrukce objektů - opravy a údržba staveb - půdní nástavby a vestavby - montáže oplocení - zámečnické práce.

Výroba, repase: - kovářské, zámečnické prvky - mříže, branky, ploty - schodiště - atypické požární dveře - zámečnické práce.