Oplocení pozemku pomocí plastového plotu, dřevěného, betonového nebo pletivového plotu na základě rozměrů vašeho pozemku. Majitelé aut nesmí zapomenout na garážová vrata, a to buď posuvná, sekčním rolovací nebo průmyslová. Dbejte na ochranu svého majetku.

FARYJO s.r.o.
Společnost FARYJO s.r.o. se specializuje na zámečnické práce a kovovýrobu. Zabýváme se výrobou a montáží pergol, zábradlí, plotů, vrat, přístřešků, ocelových konstrukcí, a mnoho dalšího. Jsme spolehlivá firma s mnohaletou zkušeností v oboru. Dbáme na vysokou kvalitu našich výrobků.
FARYJO s.r.o.
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Spolehlivou ochranou majetku jsou garážová vrata dodaná firmou ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Pro jednoduchou garáž i dvojgaráž jsou vhodná sekční garážová vrata, která jsou otevíravá směrem nahoru. Alternativou jsou posuvná garážová vrata, která se neotevírají nahoru, ale k jedné garážové stěně. Vrata je možné objednat v celé paletě barevných ...
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Výroba a montáž křídlových a vjezdových posuvných bran, vrat, branek, kovaných plotů, zábradlí a schodišť.

Stínící technika, garážová technika, plastová okna: -žaluzie -rolety -markýzy -plisé -látkové rolety -sítě proti hmyzu -posuvné stěny -shrnovací dveře -mříže -těsnění oken -garážová vrata -vjezdové brány -reference -plastová okna-trend, optimal, elegance, luxus.

Dodáváme kvalitní plastová okna, dveře, garážová vrata, rolety, žaluzie, sítě a parapety.

Prodej a montáž pletiva. Oplocení rodinných domů, sportovních areálů, firem, zahrad, zemědělských pozemků.

Zámečnictví. Výroba a montáže z oceli a nerezi. Nerezové zábradlí, potrubí, nádoby, ploty, mříže, schody a vrata.

Umělecký kovář. Výroba: - brány, ploty, zábradlí - umělecké předměty (nápisy, svícny, svítilny) - historické budovy, kostely, hrady, zámky, rodinné domy, moderní objekty.

Prodej: -stínící technika -garážová technika -rolety -mříže -brány -vrata. Další Provozovna: Čestlice u Prahy 251 01 Okružní 169. Tel./Fax. 272 680 965.

Práce, výroba: -zámečnictví -scxhodiště -brány -vrata -ploty.

Prodej, dodávka a montáž: -žaluzie do všech typů oken -horizontální -vertikální (interiérové) -látkové -venkovní žaluzie, rolety -sítě proti hmyzu -hliníkové těsnění do oken i dveří. -náhradní díly -garážová vrata -balkónové markýzy -shrnovací dveře. Služby: -záruční i pozáruční servis -oprava všech žaluzií a ...

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej, montáž: -venkovní eurodveře -dřevěná eurookna (eurookno, eurooken). Zakázková výroba z masívu: -schodiště, obklady -garážová vrata. Vnitřní dveře: -dýha, folie, (zárubně) -montáž -PVC, shrnovací dveře Plovoucí podlahy z masivu, lamino.

Výroba na zakázku z oceli a NEREZ oceli: -schodiště -zábradlí -konstrukce bran včetně pohonu a branek, branka -vrata -přístřešky -mříže -oplocení -vybavení provozoven, dílen a prodejen, a další. Provádíme zaměření a konzultace po celé ČR. Prodej: -kovářské polotovary a nerezové komponenty k výrobě zábradlí.

Výroba a montáže: -zámečnických konstrukcí -posuvných a křídlových bran -kovaného zábradlí -nerezové doplňky na zakázku- bytové -nerezový sortiment pro vinaře -kovovýroba -veškeré montážní práce (nerez + hliník).

přerušení: od: 31.8.2011. Truhlářství. Specializací truhlářství je zakázková výroba: -nábytek, nábytku -dveře a vrata -pergoly -kuchyňské linky -schodiště -další truhlářské výrobky Vyrábíme jak z masivu, tak i z ostatních materiálů (lamino, dýhovačky, MDF atd.) používaných pro truhlářskou výrobu.

Montáž: -garážová vrata -posuvné brány -nabízíme kvalitní plotové díly.