PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Oprava a ověřování: -vodoměry. Velkoobchod: -vodoměry -měřiče tepla -izolace potrubní -čerpadla oběhová WILLO. Montáž: -vodoměry -měřiče tepla -odečty vodoměrů -náklady-rozúčtování.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - ocelové haly - demoliční a bourací práce - inženýrské sítě Nákladní autodoprava

- Služby v oblasti odsávání výfukových plynů, prachu, pachu a kouře (návrh, dodávka, montáž, servis) - Řešení a interiérů a TZB - Internetový obchod - Zámečnictví, nástrojářství - Prodej a servis čerpadel, míchací techniky a náhradních dílů

Prodej, velkoobchod a e-shop - brusivo LUKAS, MOST, VSM, PFERD (brusné kotouče, řezné kotouče, lamelové kotouče, vulkanfíbry) - přídavný svařovací materiál ESAB, GOLD, MOST (elektrody, svařovací dráty) - ochranné pracovní pomůcky (rukavice, svařovací kukly, ..) - ložiska a příslušenství SKF, ZKL, ZVL, NSK, DPI

Prodej, kompletní servis a poradenství: - hasicí technika. Montáž, servis: - hasicí přístroje Kontrola: - požární vodovody.

Společnost MS Robotics s.r.o. se realizuje v oblasti robotizace. Provádí návrh, řešení, vývoj, konstrukce a dodání robotických pracovišť a automatických montážních linek. Vyrábí dopravníky a dopravníkové systémy.

Služby: -opravy a rekonstrukce strojů -kovoobráběcí, dřevoobráběcí stroje, lisy, výrobní linky -opravy NC a CNC strojů Siemens, Kovosvit, ZPS, TOS -výroba jednoúčelových strojů včetně elektrodokumentace návrhový systém PCSchematic, používání PLC -programování PLC automatů, mikrokontrolérů Unitronics, Siemens, Tecomat, ...

Specializovaný obchod a e-shop s loveckými a outdoorovými potřebami.Potřeby pro lovce, myslivce, zbraně, střelivo. - noční vidění - termovize - termovizní zaměřovač Pulsar Trail - termovize Pulsar QUANTUM Lite - zaměřovač Pulsar DIGISIGHT N970 - dalekohledy Meopta - puškohledy Meopta - dalekohledy Leica - puškohledy Leica - zbraně - ...

Služby: -chemické čištění topných, chladících a technologických soustav, systémů - odstranění vodního kamene. Výroba: -zařízení pro desinfekci vody, vzduchu, povrchů ultrafialovým zářením UV.

Služby: Chemické čištění, odstraňování vodního kamene a vodních usazenin z chladicích a topných soustav. Čistíme kotle, výměníky, bojlery, topení, vyvíječe páry, rozvody vody, chladiče. Dezinfekce, desinfekce vody, vzduchu, povrchu UV zářením. Uv lampa. Výroba: -zařízení pro desinfekci vody, vzduchu, povrchů ultrafialovým zářením UV.

Společnost Jurenka elektro s.r.o. poskytuje služby v oblasti montáže fotovoltaických elektráren na rodinné domy.

Společnost Ing. Oldřich Papoušek zajišťuje projekce se specializací na požárně bezpečnostní řešení staveb, instalaci požárně bezpečnostních zařízení samočinných, stabilní hasící zařízení všech typů, vysokotlaké vodní mlhy, plynové a pěnové hasící zařízení, lokální hasící zařízení, technologické hašení a hašení párou. Inženýrské a požární ...

Společnost ND TRUCK-FM s.r.o. provozuje eshop s náhradními díly do aut, nákladní auta a pracovní stroje.

Beskydské výtahy s.r.o. se zaměřuje na projektování, výrobu, servis a realizaci výtahů a opláštění šachet.

Kovářství, kovárna. Ruční zakázková výroba, prodej: - ploty, brány, zábradlí, mříže - krbové nářadí, náčiní - kovový nábytek, interiérové doplňky, ozdobné předměty, kování, petlice.

Společnost Moderní Garáže s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž garáží, garážových přístřešků, skladů, zahradních domků a pergol.

Velkoobchod: - papír, papírenské zboží - toaletní papír - papírové kapesníky, ubrousky, ručníky - jednorázové plastové nádobí - pytle, sáčky, fólie - obalový materiál, obaly - čistící prostředky.

Výroba, oprava, servis, montáž, prodej: - antikorozní dřezy - regály, skříňky - pracovní stoly, pulty - velkokuchyňské a velkoprádelní stroje - zařízení pro prádelny a gastronomii.

Společnost Milan Průša - ALPSTAV provádí stavební a výškové práce, revitalizace a opravy panelových domů. Zaměřujeme se na provádění komplexních stavebních činností se zaměřením na revitalizace a opravy panelových domů. Nabízíme výškové práce horolezeckou technikou, malířství a lakýrnictví, izolatérství, zámečnictví a ...

Prodejce laboratorní techniky. Oficiální distributor přístrojů SpeedMixer v České republice a na Slovensku.

Firma prodává svařovací techniku. Dodává svařovací stoly a zdroje, ochranné pomůcky, průmyslové odsávání a techniku. Bezpečnostní technika.

Společnost Brusoll, s.r.o. realizuje dodávky brusných a řezacích materiálů, prodej ručního, elektrického a pneumatického nářadí.

Prodej myček pro gastroprovozy švédské značky GRANULDISK. velkokapacitní myčky, myčky pro malé a středně velké kuchyně a kuchyňské provozy.

Výroba - hydraulické válce - armované hadice - ohýbané trubky - hydraulická šroubení a komponenty - průmyslové kapaliny, oleje, maziva, odmaštovací prostředky.