CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Výroba, kovovýroba, zámečnictví: - svařence - strojní součásti - ocelové konstrukce - stavební zámečnické prvky

Potřebujete odborně svařit dvě trubky? Sháníte někoho, kdo vám proděruje nebo naohýbá plech? Pak je tu pro vás společnost Profi-kovo s.r.o., která se zabývá kovovýrobou, zpracováním plechů, svářením v ochranné atmosféře. Nabízíme laserové pálení, hranění plechů, sváření CO2, bodové sváření, ohýbání, zakružování, zajištujeme povrchové úpravy ...

Zprostředkování - průmyslová výroba, dodávka z Číny: -lisované díly z plechu, plastové díly včetně výroby nástroje -zinkové odlitky hrubé nebo dekoračně chromované -drátěné sítě svařované i pletené -PVC, PU koženka -plošné spoje -kartony obalové -kolečka otočná, paletová, nábytková.

Autoservis: -opravy motorů a GO motorů -opravy podvozků a náprav -opravy karoserií a ochranné nástřiky podvozků a dutin -příprava vozidla a zajištění STK -pneuservis osobních a dodávkových vozidel -opravy elektroinstalace -autodiagnostika -likvidace vozidel a autovraků. Autovrakoviště. Zámečnictví: -zakázková výroba ...

Čalounictví. Velkoobchod: -kancelářský nábytek -kancelářské židle. Kovovýroba: -nábytkářské dílce. Prodejna: -Plzeň, Družby 19, tel.377265025 -nábytek OFM* -ložnice -postele -matrace -lamelové rošty -kancelářský nábytek.

Výroba a prodej závitořezných nástrojů: -závitníky podle norem ČSN, DIN, ISO -závitové kruhové čelisti -soupravy závitořezných nástrojů v kazetách -speciální závitořezné nástroje podle požadavků zákazníka -vratidla -trny pro vrtačková sklíčidla -kalení oceli ve vakuu a v ochranné atmosféře -popisování výrobků ...

Truhlářství. Výroba: -masivní nábytek -kuchyňské linky, skříně -kancelářský nábytek -balkony, dřevěné doplňky staveb -dveře, okenice -celodřevěné schodiště.

Prodej, servis a náhradní díly: -zahradní a farmářská technika: -malotraktory VARI -travní sekačky -řetězové pily -křovinořezy -elektro centrály HONDA -elektrické ruční nářadí DWT.

Velkoobchod, prodej: - školní a kancelářské potřeby - obaly, obalový materiál (alobal, celofán, sáčky) - čistící, úklidové prostředky.

Prodej výpočetní techniky. Poradenství: -daňové -právní -podnikatelské. Účetnictví a kontrola. Výzkum trhu a veřejného mínění.

Strojírenská výroba: -soustružení -frézování -vrtání, broušení, ohýbání -svařování konstrukcí a kontejnerů -elektrovýroba -montáž včetně elektro. Dle požadavků zákazníka jsme schopni zajistit: -tepelné zpracování -povrchovou úpravu. Zakázková výroba: -součásti a díly dle požadavků zákazníka podle dodané dokumentace -z vlastního ...

Prodej: - laboratorní a zdravotnické potřeby.

Výroba trakčních stožárů a ocelových konstrukcí.

Generální opravy střech ( včetně plochých ). PRÁCE: - pokrývačské - klempířské - drobné zámečnické - drobné tesařské - nátěry střech - vzduchotechnika - práce z montážní plošiny do 12m VÝROBA, PRODEJ: - veškeré klempířské prvky - stříhání a ohýbání materiálu na míru

Práce: - zámečnické - obráběčské - opravy a servis v papírenském průmyslu - montáže, modifikace

Centrum moderního vzdělávání - vzdělávání pedagogických pracovníků DVPP - pronájem školicích prostor a poradenství Pobočka: Švermova 268/76 Liberec Prodej, pronájem a servis: - kopírovací stroje Opravy tiskáren a faxů. Renovace tonerů. Tel.:603 204 103

Elektromontáže Elektroinstalace Měření a regulace Elektrická požární signalizace Elektrická zabezpečovací signalizace Elektrocentrály Diagnostika a měření - renovace motorgenerátorů - dodávky řídících systémů startu záložních zdrojů pro všechny typy soustrojí - výkup a prodej repasovaných motorgenerátorů - půjčování ...

Výroba: - výstavba - průmyslové kotle, krby, krbovny - ekonomizéry - přehříváky - tlakové komory - ocelové konstrukce. Velkoobchod: - hutní materiál - trubky, profily, jäkly.

Pneuservis NON-STOP. Opravy kol: -pláště zahradní sekačky -motocyklových, automobilových a nákladních plášťů -radiálních a diagonálních plášťů. -zásobování pneuservisů a autoservisů -prodej vybavení pro pneuservisy, autoservisy. Autobaterie. Pobočka: 620 00 Brno, Sladovnická 4

Kovovýroba. Řemeslnické práce: -soustružnické -zámečnické.

Přímý dovozce, velkoobchod: - second hand oděvy v původním balení, netříděný textil - čistící textilie savé 100% bavlna vhodné k čištění strojů a dílenského zařízení, pro úklidové práce.

Prodej a servis výpočetní techniky: -počítače, notebooky a PDA, servery, komponenty, periferie, síťové prvky -software, navigační zařízení -spotřební materiál -spotřební elektronika -přestavby, opravy, rekonstrukce počítačů -poradenské služby ohledně programů na zpracování dat.

Projekce, dodávka, montáž: - haly - konstrukce - halové systémy.

Činnost: -montáž a stavba nových PC dle přání uživatele, -oprava a repasovaní stávajících PC, -prodej a servis veškeré výpočetní techniky do 24 hodin, -poradenství v oblasti hardware i software, -tvorba webových aplikací, -design, návrhy a tisk vizitek, tvorba reklamních CD a DVD, -reklamní návrhy tiskovin, firemní letáčky atd.