CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodeje a intalace tepelných čerpadel Instalace podlahových topení Výměna/montáž radiátorů Vyřízení dotací NZU Vyřízení kotlíkových dotací

Instalatérství, montáž a servis klimatizací.

Ruční kompletace výrobků z různých průmyslových oborů, skládání a lepení papírových výrobků (krabiček, obalů, stojanů..)

Společnost JP - PROLAK a.s. je dodavatelem dílů vyráběných na zakázku v malých a středně velkých sériích v oblasti kovovýroby.

Společnost MAT Bohemian CZ, s.r.o. provádí demontáž všech typů ocelových objektů a obchodem s ocelovým šrotem a barevnými kovy.

Služby: -radiační kontrola a radiační ochrana v jaderné energetice -radiační ochrana ve zdravotnictví a průmyslu -měření přírodní radioaktivity -měření a řízení technologických procesů -komplexní automatizace budov. Vývoj a výroba software. Prodej: -komponenty elektrických rozvaděčů -systémy záložního napájení ...

Výroba nerez kuchyní a nábytku pro gastronomii na moderních CNC strojích. Návrhy v 2D i 3D vizualizací.

Společnost MITECH s.r.o. je dynamická firma, která se stala významným poskytovatelem tiskových a IT řešení. Její hlavní činností je prodej a servis kancelářské techniky, IT techniky a docházkových systémů. MITECH s.r.o. nabízí komplexní služby, které zahrnují: - Prodej a pronájem tiskových zařízení: Poskytují širokou škálu tiskových řešení, ...

Společnost KovoMlynář s.r.o. se specializuje na CNC soustružení a frézování, dělení materiálů a svařování.

Kmenové pilové pásy. Nástrojářství: -zakázková výroba pilových pásů, kotoučů a katrových listů na dřevo. Servis, oprava: -pásových pil, pásové pily: -servis pilových pásů -svařování pásů -broušení, stelitování.

-Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba, obchod a služby jinde ...

Martin Valouch se zaměřuje na bezpečnost práce, školení BOZP, požární ochranu a revize elektro a hasicích přístrojů.

Poradenská, předprojekční a projekční příprava pro energetické profese: - měření a regulace (čidla, akční členy, řídící systémy, dispečerské systémy) - elektroinstalace (motorické a světelné rozvody) - výroba rozvaděčů NN - slaboproudé rozvody (počítačové sítě, dispečerské sítě pro řízení technologií decentrální přípravy TV a TUV) ...

Prodej a revize protipožárních klapek, prodej vzt potrubí, tvarovek a ventilátorů. Prodej hutního materiálu a nerezové oceli. Prodej tepelné izolace všech druhů a typů. Prodej a výměna kapsových filtrů (g3, g4, m5, f6f9) a tkanin (g1, g2, g3, g4 a m5, f6, f7, f8, f9), zakázková kovovýroba..

Opracování odlitků a povrchové úpravy: - tryskání - broušení - základování Ocelové odlitky, odlitky z barevných kovů. Balení a logistika Zprostředkování - nabídky práce, pracovní místa, zaměstnání.

TLAK SMOLÍK s.r.o. Stavební firma Břeclav. provádí stavební činnost, stavební práce: -občanská, průmyslová, bytová -stavby na klíč - výstavba rodinných domů, rodinné domy -zemní a výkopové práce -mikroprotlaky pod komunikacemi, vodními toky, budovami-mikrotunelování, (protlaky) -recyklace stavební suti -odpady-likvidace stavební ...

Albody je renomovaná firma, která se již léta specializuje na širokou škálu služeb v oblasti užitkových vozidel. Jejich portfolio je rozmanité, zahrnuje: 1) Nástavby na užitkové vozy - valníkové nástavby - nástavby skříňové - nástavby sklápěčové - nástavby odtahové 2) Přestavby, opravy, úpravy a servis nástaveb ...

Společnost bragen s.r.o. vyrábí konstrukce pro fotovoltaiku a agrovoltaiku.

Společnost BM LURO CZ s.r.o. poskytuje širokou škálu služeb v oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel, dodávek rozvaděčů pro fotovoltaické elektrárny, úklidových služeb a stavební činnosti.

Společnost JEFR montage, s.r.o.Vám zařídí dodávní a montáž ocelových konstrukcí, trapézových plechů a opláštění hlavně pro průmyslové haly.

Práce: - kovoobrábění - Nabídka povrchových úprav kovů

Pronájem prezentační techniky a kongresové služby. Tlumočení, ozvučení, projekce, osvětlení, pódia, audiovizuální přenosy a záznamy. projektory, plazmy, projekční plátna s přední i zadní projekcí, notebooky, pc, kancelářskou techniku, kamery, audio video technika, LCD obrazovky, řečnické pulty, zvuková a osvětlovací technika atd.. Servis ...

Kompletní instalace klimatizací na klíč. Návrhy, instalace: - klimatizace - Sinclair, LG, Dakin, Samsung.

Karel Sýkora se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství a povrchovou úpravu kovů.

Karel Skoumal se zaměřuje na obrábění, frézování, broušení a soustružení.