CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Velkoobchod: -oleje a maziva -motorové oleje LOTOS -převodové oleje -hydraulické oleje -ochranné a konzervační oleje.

Velkoobchod: -Papír -Archivace -Psací a rýsovací potřeby -Kancelářské potřeby -Kancelářská technika -Balení -Hygienické potřeby

Firma nabízí tabule, nástěnky, vitríny, školní nábytek, lavice, projekční techniku, data - video projektory a kancelářské potřeby.

Obrábění - zpracování oceli na míru

Naše služby: - výroba, servis a montáže výčepní technologie - velkoobchod s výčepní technologií - montáže a návrhy průmyslového chlazení - výroba atypických chladících pultů a vitrín - dodávky kompletního chlazení pro prodejny, restaurace - servis domácího a průmyslového chlazení - sanitace pivního potrubí

Výroba kuchyňského a kancelářského nábytku na zakázku. Prodej elektrických spotřebičů.

Distribuce a servis technologií pro výrobu vína, destilátů a nealkoholických nápojů.

Internetový prodej zahradní techniky.

Dovoz cisteren, cisterna italské výroby: -potravinářské Menci, Cardi, Viberti, Technocar -na cement Ardor Nové i ojeté cisterny s garancí velmi dobrého technického stavu.

Firma Fides spol. s.r.o. se od svého vzniku v roce 1990 zabývá zakázkovou výrobou především z oceli, nerezové oceli, mosazi, v různých druzích povrchových úprav a to samostatně nebo i v kombinaci s jinými materiály. Vyrábíme vše dle přání zákazníka od drobností (schránky, ozdobné předměty, nábytek) až po velké konstrukce (schodiště, zábradlí, ...

Klempířství, zámečnictví, izolatérství.

Výroba: -PE fólie -pytle na odpad LDPE -materiál LOLIP -potištěné fólie.

Prodej a výkup: -palety EUR nové i použité -jednorázové palety 1200x800 a 1200 x 1000 nebo dle Vašich požadavků -paletové přířezy pro výrobu euro- i jednorázových palet -řezivo -tepelné ošetření palet/řeziva dle ISPM 15 - IPPC -pravidelné dodávky obalových materiálů dle Vašich požadavků. Zajistíme dodávku palet přímo k Vám.

Středisko výrobního provozu 054 VP. Výroba a montáž: - ocelové konstrukce včetně nátěrů - speciální kolejové mechanismy. Práce: - zámečnické - soustružnické. Oprava: - nákladní automobily - speciální mechanizace - stavební stroje.

Výroba: - ocelové konstrukce - zámečnické díly - trubkové ohyby.

Výroba: -obilních zásobníků -elektrických rozvaděčů. Prodej: -zemědělské techniky -svařovací techniky MIGATRONIK. Montáž: -technického zařízení pro zemědělskou výrobu -hromosvodů. Servis: -chladící a dojící techniky. Zámečnické práce. Elektroinstalační práce. Nákladní doprava-LIAZ, jeřáb. Zemní práce.

Výroba, prodej: - kontejnery - nástavby - valníky.

Prodej a servis výpočetní technika, PC. Správa počítačových sítí, sítě-platforma MS Windows Server. Tvorba datových sítí od počátečního návrhu až po zajištění realizace.

Výroba - elektronika pro oblast měření a regulace

Maloobchod, prodej: - dřevoobráběcí stroje - kovoobráběcí stroje - nářadí.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -měřicí přístroje -technické normy -pomůcky pro diagnostiku a kontrolu elektrických rozvodů a spotřebičů.

Prodej: - autogenní technika, - ochranné pomůcky, - přídavné materiály.

Produkty: SVAŘOVACÍ STROJE Stroje pro svařování obalenou elektrodou Svařovací poloautomaty MIG, MAG pro svařování v ochranné atmosféře Svařovací poloautomaty TIG (WIG) pro svařování v ochranné atmosféře Stroje pro odporové svařování Plazmové řezací stroje Hořáky pro svařovací stroje Spotřební materiál PŘÍDAVNÉ MATERIÁLY ...