CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad (široký sortiment): -náhradní díly na motory a podvozky osobních a nákladních automobilů od světových výrobců -kluzná ložiska motoru, ventily, hlavy válců, vodní čerpadla, vstřikovací trysky, vložky válců, vačkové hřídele, hlavové šrouby, těsnění motorů, gufera, napínací vodící kladky, zdvihátka ...

Poskytování úklidových služeb. Prodej, servis a půjčování čisticí techniky.

Půjčovna hausbótů na Baťově kanále.

Prodej, oprava, servis vah, váhy, váha TONAVA, SOEHNLE, CALIBRA, DIBALL, DIGI, KPZ VAGEN, PRECIA MOLEN, AND, CAS, KERN, LESÁK & ZEMAN: -pravidelné preventivní prohlídky, uvedení do provozu -poradenská služba v oboru vážení -elektronické a mechanické váhy -přesné, počítací, lékařské, jeřábové váhy -obchodní závaží -cejchování ...

Zámečnictví. Práce: -zámečnické -stříhání a ohýbání plechu -svářečské -svařování, sváření. Broušení, oprava: -nářadí, nástroje. Kovovýroba na zakázku.

Kovovýroba, zámečnictví: - zámečnické práce - pasířské práce. Svařování - nerez, ocel, hliník, titan. Montáž zábradlí a schodišť.

Výroba, prodej: -plastové obaly. Pronájem celních skladů.

Výroba: -papírové voštiny -palety -panely, obaly -pelety z odpadového papíru -zakázková výroba.

Dodávka a montáž vodárenské technologie: -čerpací a přečerpací stanice, úpravny vody, čistírny odpadní vody a jiná vodní díla - stavby na klíč -čerpadla (čerpadlo) na čistou a odpadní vodu jak pro průmysl, tak pro domácnost -hydranty -kanalizační trysky (tryska) zastoupení značky BRENDLE -výroba a dodávka česle, česlicové koše (česlicový koš) ...

Služby: Zpracování a výkup: -barevné kovy -specializace na olověný odpad -distribuce výrobků z olova: -pneuzávaží -demontáž výrobních a technologických celků -odlévání olova dle požadavků zákazníka -kompletní servis pro pneuservisy -zpracování elektroodpadů Prodej: -slitin olova v houskách -vyvažovací pneuzávaží. Úklidové ...

Opravy šicích strojů. Zajišťujeme kompletní servis průmyslových šicích strojů těchto značek: Minerva, Textima, Juki, Adler, Pfaff, Brother a další. Z domácích šicích strojů zajišťujeme servis pro tyto značky: Lada, Minerva, Zetina, Veritas, Singer, Toyota, Pfaff, Lucznik, Višnja a mnoho dalších.

Zámečnictví. Kovovýroba.Strojní a stavební zámečnictví, výroba z nerezu, sváření obal.elektrodou, CO2, TIG, bodové sváření, plamenem, pájení na měko na tvrdo, soustružení, frézování, broušení na plocho, zakružování plechů, profilů, lisování, řezání pás.pila, kartáčování, broušení, leštění nerez, mosaz+zakázková výroba.

Velkoobchod, prodej: -zabezpečovací a kamerová technika.

Prodej, dodávka: -elektronické zabezpečovací systémy -CCTV-sledovací okruhy -kontrola přístupu osob -systémy kontroly docházky -vláknová optika -bezúdržbové akumulátory.

Povrchová úprava, barvení kovů práškovými barvami RAL* komaxit - komerční lakovna. Maximální rozměr: -2450m-délka -1300m-výška -750m-šířka.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba nábytku včetně dopravy, montáže z materiálu dřevotříska lamino (dřevěný i pastelový dekor), hlavní výrobci Kronospan, Egger: -kuchyňské linky -široký výběr kování, závěsy (panty), vestavěné spotřebiče všech značek (Miele....) -dětský nábytek -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -postele ...

Výroba: -plasty -nástrojárna -dvoukomponentní lisování -výlisky a mechové gumy -tamponový tisk -ultrazvukové svařování -montáže skupin -certifikát ISO/TS 16949:2002, ISO 14001 -vstřikování plastů, formy, plastové výlisky.

Prodej: - motocykly značky Yamaha a KTM - lodě - čtyřkolky - sněžní a vodní skútry - skútr. Značkový servis a opravy motocyklů.

Projekce, realizace, instalace, výstavba: -fotovoltaické systémy: -solární elektrárny (fotovoltaické panely).

Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství

Výroba - brány Natěračské práce Malířské práce Odvoz - sutě Rekonstrukce a dodávka - kuchyně Zateplování budov Stavba - ploty - plotové sloupkyvýroba - zábradlí - schodiště Bourací práce Opravy - historické a památkové budovy Montáž - podhledy - příčky ...

Výroba odlitků: - odlitky průmyslové i dekorativní a umělecké - výroba vytavitelných modelů pro výrobu přesných odlitků z oceli bronzu, mosazi a p. - kusová, maloseriová, velkoseriová výroba - povrchové úpravy galvanickým pokovením, lakováním, černěním, ručním malováním a pod. Materiály: - slitiny nízkotavitelných kovů, ...

Sháníte žaluzie, rolety a další stínicí techniku v Plzni a okolí? Potřebujete odbornou montáž stínicí techniky? Nabízíme prodej a montáž žaluzií, montáž stínící techniky, vestavěných skříní, shrnovací dveře, čalounění dveří, fólie do oken.