CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Komplexní záruční i pozáruční servis výpočetní techniky.

Komplexní záruční i pozáruční servis výpočetní techniky.

Záruční a pozáruční servis výpočetní techniky.

Pobočka. Oprava, servis: - počítače - monitory - tiskárny - scannery.

Prodej: -nové i použité kovoobráběcích a tvářecích strojů.

Import, výhradní zastoupení a distribuce, obchod, prodej, servis: - profesionální technika pro údržbu veřejné zeleně, parků, sportovišť a golfových hřišt (TORO, Gianni Ferrari, TRILO) - zametací stroj Green Machines - traktory TYM - kompaktní elektrická užitková vozidla Goupil - štěpkovače Negri - stroje SMG na údržbu umělých povrchů - ...

Truhlářství, podlahářství Zámečnictví, nástrojářství

Maloobchod a velkoobchod - ochranné pomůcky - průmyslové lakové popisovače - elektrocentrály - stavební materiál - stavební stroje a pily - diamantové nástroje - brusné nástroje - čerpací technika

Truhlářská výroba: - eurookna, dřevěné podlahy, interiéry z masivu - dřevěné obaly a palety - zahradní programy, pergoly, altány, ploty - tesařské výrobky, vazníky, lešenářské podlážky.

Dodávka, výroba: -autocisterny, cisternová vozidla, CO2, LPG, zařízení pro převoz plynu -návěsy, přívěsy -nástavby, snímatelné nástavby, CO2, LPG -čerpací stanice -tlakové nádoby, zásobníky, sudy, nádrže -propan, propan butan, LPG*, autoplyn -automatické plynové hořáky -zařízení a vybavení pro LPG* -propanové, propan ...

Čerpací a teplovodní technika. Velkoobchod, maloobchod, poradenství,

Kompletní projekce a dodávka kuchyňských provozů, cukráren a pekáren. Vybavení pro gastronomii.

Technologické celky: - vibrační jednotky - řídící jednotka pneu ALFA - operátorský panel MECK 200 - zařízení do výbušného prostředí - testovací stolice pro PC - zakázková výroba nádrží - dílenský nábytek - zakázková výroba - zpracování nerezového materiálu.

Provozujeme služby v oblasti kovoobrábění a strojního zámečnictví. - strojní obrábění kovů na CNC, NC a klasických obráběcích strojích - výroba přesných obráběných dílů - povrchové úpravy, tepelné zpracování - zakázková výroba.

Technické poradenství v oblasti strojírenství.

PC služby, síťové služby, prodej PC

Výroba - pergoly - přístřešky pro auta - skříně - komody - postele s úložným prostorem - psací stoly - dětské pokoje - kuchyně - budky pro chovatele ptactva - kuchyně včetně vybavení. Chov Mníšků.

Klempířství. Výroba, prodej -klempířské prvky pro stavebnictví a velkoodběratele: -okapy do 12 m délky -profilové ohýbání do 6 m. Barevný hliníkový okapový systém dle požadavků. Zakázková výroba ze svitků a formátů. Řezání plazmou: -vyřezávání do 100 mm maximální síla -tvarové(dle výkresové dokumentace). Řezání vodou do ...

Výroba, zpracování, prodej: -potravinářské a zemědělské výrobky všeho druhu. Nákup, prodej strojnětechnologických zařízení. Montáž, oprava, údržba: -elektrická zařízení.