CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Provádíme potrubní montáže, sváření, zámečnické a vodoinstalatérské práce. Veškeré montáže potrubí (pára, voda, topení, plyn) a zámečnické práce - montáže výměníkových stanic - montáže a instalace technologického zařízení turbín a kotelen - kompletní montáže předizolovaného potrubí, horkovody, parovody - výroba zámečnických výrobků a ...

Marketing, zprostředkování: -ekologizace spalovacích zařízení -filtry -vzduchotechnika -paletizace ocelářského prachu -granulace ocelářského prachu -měření hlučnosti, radioaktivity, chemických škodlivin, koncentrace hořlavých plynů a par -poradenská služba pro likvidaci odpadů, ve vodním hospodářství. Projekty: ...

Výroba: -dřevěné rybářské pramice -rekreační pramice.

Dealer BOSCH. Maloobchod, velkoobchod: -autopříslušenství -akumulátory, autobaterie BOSCH -zapalovací svíčky -klínové a rozvodové řemeny -stěrače -nabíječky -vstřikovací trysky a další -oleje a aditiva LIQUI MOLY -elektrické ruční nářadí BOSCH -brusivo.

Zámečnictví, zámečnická výroba, kovovýroba. Ocelové konstrukce, brány, oplocení, vrata, zábradlí, výroba a oprava zemědělských strojů, stroje, montáž garážových vrat, garážová vrata, práce na CNC, a CNC automatu, soustružnické práce, soustružení, svářečské práce, sváření, frézování, vrtání.

Dřevovýroba - pila: - palety, obaly, bedny - řezivo - hranoly, latě, trámy, fošny, desky a paletový přířez - palubky, OSB - pořez kulatiny. Zakázková výroba: - nábytek - kuchyně - kancelářský nábytek - skříně - postele. Realizace interiérů. Výstavba: - nízkoenergetické domy (dřevostavby). Rekonstrukce: - zděné stavby.

Dodáváme: - zařízení pro průmysl a údržby strojního zařízení ve strojírenském a chemickém průmyslu.

Práce: - vodoinstalatérské - plynařské - topenářské. Prodej, montáž, servis, opravy: - plynospotřebiče - sporáky (plynové, kombinované). - ohřívače vody (plynové, elektrické) - kotle (plynové, na tuhá pliva) - čerpadla.

Veškeré činnosti v oblasti výtahů elektrických a hydraulických, zdvihacích plošin pro postižené občany s omezenou schopností pohybu a orientace. Projekce, stavba, revize, servis: - výtahy elektrické i hydraulické. Poradenská činnost.

Export a import stavebních strojů.

Projekce, konstrukce, výroba, modernizace a opravy hnacích železničních kolejových vozidel a speciálních drážních vozidel.

DIMO - KAMENNÁ Zkušebna spalovacích motorů: -GO motorů ZETOR I., II., III.UŘ, ČKD 2 S 110 (popřípadě výměnný způsob) -speciální úprava motoru ZETOR I.UŘ na ekologický důlní motor (použití např.ve vysokozdvižném vozíku DESTA ve skladech, dílnách a všude, kde dochází k ohrožování kouřivostí a emisemi motoru) -opravy a ...

Provádění staveb: -sanita - obkladačské práce -tvorba technických dokumentací -vodoinstalační a topenářské práce -kovovýroba -zámečnictví a montáže -krovy, pergoly a drobné dřevěné stavby -hydraulika a pneumatika -výroba nábytku a kuchyňských linek.

Výroba a zpracování dekorovaného skla a skleněných polotovarů. Rychlé občerstvení, hostinská činnost.

Prodej: -výpočetní technika: -počítače -tiskárny, kopírky, faxy.

Výroba: -nástrojárna -výroba nástrojů pro přesný střih -kalení, niklování, safírování, omílání -CNC obrábění, lisování, elektroerozivní obrábění, tepelné -zpracování -drátěný program.

Zámečnická výroba: -kontejnery -odpadkové koše.

Konstrukce, projekce, technologie, zajištění výroby, dodávky, prodej: -míchací tanky, míchadla, procesní nádoby, potravinářské stroje, zařízení, technologické soubory pro: -zpracování mléka -výrobu majonéz, kečupů, dressingů (dresing), omáček -výrobu likérů -jiná odvětví potravinářského průmyslu -výrobu ...

Servis: - šroubové a odstředivé kompresory. Obchodní oddělení: - Přemyslovců 529/37, Opava - Jaktař - tel. 604487678.

Půjčovna, pronájem, prodej: - obytná auta - obytné automobily - karavany.

Velkoobchod, prodej: -barvy, laky, lazury, mořidla, emaily ředidla, odrezovače, spreje, lepidla tmely -brusné papíry, plátna, kotouče -brzdové, chladící kapaliny, rozmrazovače autokosmetika atd. Sídlo-centrála firmy: -Brno.

Zámečnická výroba, dodávka, montáž, prodej: -kovové výrobky pro interierové vybavení, reklamní průmysl, stavebnictví: -vrata a brány -oplocení -ocelová schodiště vnitřní a vnější -kovové nábytkové dílce -reklamní stojany, vývěsní štíty -ocelové konstrukce pro stavební výrobu, kotevní prvky.

Truhlářstvívýroba - nábytek - kuchyňské linky - dětské pokoje - ložnice - skříně - kancelářský nábytek Renovace - nábytek - olepování ABS hranou - hoblování - protahování - i zakázková - dětské pokoje - ložnice - skříně