CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Maloobchod, velkoobchod: -maso -uzeniny -přírodní střeva. Obalový materiál: -vakuové sáčky PA, PE -hliníkové tácky, misky.

Prodej: - krbová kamna - krbové vložky - klimatizace - tepelná čerpadla - odvlhčovače - solární panely.

Zámečnické práce: - mříže do oken. Topenářské práce.

Autorizovaný záruční a pozáruční servis a prodej: -JOUSERET partner -HUSQVARNA, HONDA, VARI -řetězové pily -rozbrušovací pily -vyžínače, křovinořezy -plotostřihy, foukače -automatické sekačky -travní sekačky -ridery, traktory -měření elektrického nářadí -vrtačky, brusky a jiné. Prodej: -zahradnické potřeby ...

Služby: - revizní zprávy - archivace dat - strukturované kabeláže - lan systémy - zabezpečení v podobě kamerových systémů - elektronická ostraha. Výstavba, montáž: - solární, fotovoltaické elektrárny.

Montáž, servis a revize: -průmyslová vzduchotechnika -revize požárních klapek.

Těžiště činnosti: - šlechtění květin a zelenin - šlechtění, množení a obchod s ovocnými druhy a některými polními plodinami - produkce okrasných výpěstků. Velkou část produkce zabírá strojírenská výroba: - výroba ocelových konstrukcí - výroba skleníků - žárové zinkování.

Výroba: -montážní linky a stanice -portálové zakladače a paletizátory -prací stroje -dopravníky -speciální jednoúčelové stroje

Služby: -koordinátor BOZP na staveništi -poskytování služeb v oblasti BOZP -technicko-organitační činnost v požární ochraně.

Montáž: - nábytku (sektorový, kuchyňské linky, obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek, ložnice) - dvěří - dveřních zárubní - pokládka plovoucích podlah.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - výtahové šachty. Zámečnická výroba. Sídlo: - Bahno - Štandl 1647, Frýdek-Místek.

Výroba, prodej, montáž a servis jednoplášťových, dvouplášťových, nerezových a nadzemních nádrží na PHM. Montáž ocelových konstrukcí, potrubních rozvodů.

Provozování půjčovny obytných vozů a karavanů.

Průmyslová automatizace, systémy dispečerského řízení, bezpečnostní prvky kotelen, PLC řízení. Projektujeme, realizujeme a dozorujeme bezobslužné kotelny.

Znalecké posudky, projekty, realizace a údržba zeleně, dozorování a taxování činností v zemědělství, zahradnictví a lesním hospodářství . Dodávka a servis strojů, zařízení a pomocných materiálů pro zemědělství, zahradnictví a lesnictví.

Montážní plošiny Veřejné osvětlení Elektromontážní práce

Prodej - výpočetní technika - spotřební materiál Servis - výpočetní technika Tvorba - www stránky - e-shopy Zpracování dat

Realitní činnost. Poradenská činnost v oblasti požární ochrany. Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím

- výroba jednoúčelových strojů - dopravníky - balící stroje

AUTOSALON, prodej, autoservis, náhradní díly a příslušenství: AUTOSALON SUZUKI - tel.: 495845304, fax 495406247 a servis tel.: 495845310 AUTOSALON CITROËN - tel.: 495845301 fax 495406247 a servis tel. 495845310 Leasing a pojištění. SERVIS - CITROËN, SUZUKI, TOYOTA, a dalších značek - tel.: 495845310 AUTOBAZAR - vozy všech značek - ...

Činnost: -montáž ústředního topení a zdravotní techniky -montáž plynu -montáž tepelných čerpadel -montáž zařizovacích předmětů dle katalogu firem Ravak, Vagner plast.

DKG Hostivice s. r. o. vyrábí a dodává pro tyto chovy automatická snášková hnízda . Středem haly prochází linie dvou, zadní stranou postavených hnízd z pozinkovaného plechu, uložených na teleskopické profilové konstrukci.