CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Dřevěné a dřevařské výrobky. Lesnictví. Zemědělské stroje a zařízení.

Servis - výpočetní technika Správa databází

Vyrábíme zámky, kování, schodiště, pojezdové brány a ploty. Nabízíme služby stavebního klempířství.

Výroba: -PE a PP sáčka: -nejrůznější tvary -různé velikosti s potiskem i bez potisku -odnosné tašky -potravinářské fólie -potravinářské přířezy -pytle na odpad.

Prodej, oprava, servis: -úklidová čistící technika NILFISK -klimatizační technika BÖSCH -veškeré systémy pro suché, vlhké a mokré čištění -ekologické chemické čisticí prostředky. Čištění, úklid hal.

Nabídka držáků molybdenových elektrod a zařízení pro změkčování vody v chladicím okruhu. Poradenská a konzultační činnost.

OrArgan vyvinul novou technologii stylingu. Tvořte kreativní účesy z poddajných, lesklých, hedvábně měkkých vlasů. Jsme výhradním distributorem značky OrArgan. Nabízíme spolupráci kadeřnickým salonům, maloobchodům, velkoobchodům a eshopům.

Maloobchod, prodej, servis: -výpočetní technika, počítače: -hardware HW** -software SW** -připojení na Internet -bezdrátový Internet -strukturované počítačové sítě LAN* -přestavba starčích PC** Školení, poradenství.

Výroba, prodej - autoklíče včetně čipu dle zámku - autozámky Zámečnictví Výroba, prodej - autoklíče včetně čipu (dle zámku) - autozámky

Výroba: -nábytek na zakázku -kuchyně -vestavěné skříně -vybavení kanceláří -školní vybavení Vše dopravíme a namontujeme kdekoliv v ČR.

Chráněná pracovní dílna. ruční lepení obalů, skládání komponentů a výrobků, balení a kompletace, vkládání reklamních letáků a předmětů do časopisů a jiných produktů, fóliování, nalepování oboustranných lepících pásek a další.

Výroba: - alobaly - fólie - silikonové papíry - Papírové trubice - Papírové cívky. Sport : - Bowling - Squash - Spining - restaurace + bar -rychlé občerstvení - PIZZA + MAXI PIZZA 50 cm TEL. 602 575 466 nebo 554 230331

CNC soustružení. CNC frézování. Protahování, broušení protahovacích trnů. Návrh a dodávka nových trnů.

Výroba nábytku z masivu - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - obývací nábytek - dětský nábytek - police, stoly - vestavěné skříně - vybavení barů, restaurací - kancelářský nábytek.

Českomoravská komerční společnost. Pobočka první správkárenské společnosti. Provádí: -železniční opravárenství -stavební činnost.

Prodej, e-shop: - výpočetní technika - kopírovací technika - počítačové sítě - tiskárny.

Prodej - stroje a linky na výrobu potravin - parní čističe všech typů a kategorií - rentgenové inspekční systémy pro kontrolu potraviny - detektory kovů

Výroba: - elektromotory, generátory a transformátory.

Prodej: - tiskové stroje - zařízení a příslušenství pro: - ofset - hlubotisk - flexotisk - zušlechťování po tisku. GRIMEX, spol s r.o. vznikla v květenu 1992. GRAFIKA IMPORT EXPORT- v úvodu jsme se se zabývali dovozem a vývozem nových i starších tiskových strojů. Od začátku jsme využívali exkluzivitu na dovoz strojů SOLNA a ...

Prodej, maloobchod, montáž, opravy, servis: - telekomunikační technika, telefonní přístroje. Prodej a servis telekomunikační techniky značek: - Panasonic - Philips, - Siemens - Sencor. Prodej, montáž, servis telefonních ústředen Panasonic. Prodej a servis kancelářské techniky značek Panasonic, Philips, Canon, Hewlett ...

Maloobchodní prodej a servis počítačů, prodej notebooků, monitorů, tiskáren, ostatní periferie, doplňkový prodej digitálních fotoaparátů, mobilních telefonů.