CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej, e-shop: -laboratorní potřeby a zařízení -nábytek pro školy -školní pomůcky -učebny na klíč. -prodej židlí, židle, křesel, křesla, konferenční, přísedící.

CNC obrábění. Kovoobrábění. Frézování. Soustružení. Vrtání. Broušení.

Zabývám se komplexními službami v oblasti výpočetní techniky, od technické pomoci uživatelům, přes servis a údržbu počítačů, tiskáren, skenerů, síťových prvků, serverů, přes správu serverů a sítí, opravy poškozených a nefunkčních počítačů, notebooků, tabletů, tiskáren, skenerů, atd. až po školení práce na počítači a práce s jednotlivými programy.

Elektroinstalace Montáž - čerpadla Opravy - čerpadla Vodoinstalace

Elektroinstalace rodinných domů, bytů na klíč. Montáž a opravy elektrické instalace včetně revize. Provádíme zámečnické práce. Oprava gastro zařízení pro kuchyně.

Kancelářské potřeby, kopírování. Prodej, servis, leasing, pronájem: - kopírovací stroje - laserové tiskárny - kancelářská technika - kancelářské potřeby Autorizovaný dealer a servisní partner firmy Konica Minolta Služby: -černobílé kopírování -plnobarevné kopírování -kroužková vazba, vazba VeloBinder, laminování -výroba vizitek, ...

Dodávka, distribuce, realizace, montáž a servis: -elektronické zabezpečení EZS (GALAXY, DSC, PARADOX-Esprit, Digiplex), kamerové systémy PTV (DEDICATED MICROS, INTELLEX), domovní telefony, videotelefony FERMAX a požární signalizace EPS.

Hlavní oblasti činnosti naší společnosti jsou: - prodej kancelářské techniky pro tisk a zpracování dokumentů - návrh a výroba prototypů elektronických zařízení, testování zapojení, výroba prototypů plošných spojů ve vlastním provozu - instalace vstupních systému a kamerových okruhů, které nejsou využity jako zabezpečovací a poplachové systémy s ...

Stavby na klíč. Běžné údržbářské opravy bytových a nebytových prostor. Práce: -zednické -elektroinstalační -zámečnické -vodoinstalační -topenářské -truhlářské. Prodej a servis: -kotle na dřevoplyn.

Výroba: - kovové konstrukce, zámky a kování.

Montáže telekomunikačních a zabezpečovacích zařízení: - elektronická zabezpečovací zařízení, - napojení na pult centrální ochrany - elektrická požární signalizace - elektronické protipožární systémy - videosystémy - audiosystémy - vstupní systémy (čárové, magnetické kódy) - mechanické zabezpečení objektů (mříže) - ochrana ...

Stavební společnost. Kompletní rekonstrukce budov. Revitalizace panelových domů. Výstavba průmyslových objektů. Stavební projekce. Autodoprava: - nákladní vnitrostátní - nákladní mezinárodní - kontejnerová. Výkopové práce: - strojem JCB 4CX včetně odvozu výkopu na skládku. Půjčovna: - stavební, zemní stroje.

Servis: - stavební stroje JCB. Prodej: - náhradní díly JCB - vibrační technika NTC. Zemní práce.

Distributor bankovní techniky: -LAUREL, počítačky bankovek, mincí -příruční pokladny a přihrádky INKIESS -potrubní pošta WALTHER -sortiment zařízení pro komplexní zpracování peněz.

Stavební firma. Práce: - zemní - zednické - obkladačské - sádrokartonářské - zámečnické - klempířské. Drobné projektové práce

Vykupujeme použitou manipulační techniku. Vykupujeme použité stavební stroje a manipulátory značek : CASE, JCB, CAT, MANITOU, MERLO. Prodáváme pracovní plošiny ( použité i nové ).

Prodej, eshop: - inkousty - tonery - fotopapíry - tiskárny.

Výroba, práce, řemeslo: - elektroinstalace, elektrikář - průmyslové a bytové elektoinstalace včetně bleskosvodu - dodávky elektroinstalačního materiálu a svítidel - hromosvody - opravy elektrických spotřebičů - požární a bezpečnostní systémy.

Služby: - prodej a servis PC, počítačů, výpočetní techniky - velkoformátové kopírování - školení a kurzy.

Obnovitelné zdroje energie: -solární systémy pro přípravu teplé užitkové vody, ohřev bazénů, vytápění. Výroba, prodej, studie, montáže, projekce, oprava, servis: -dodávka a montáž solárních elektráren na výrobu elektrické energie -zařízení pro využití sluneční energie -solární systémy sluneční kolektory, teplovzdušné ...

Internet service provider - prodej, servis, leasing: -kopírovací stroje CANON - i repasované -spotřební materiál. Prodej: -výpočetní technika, počítače -spotřební materiál pro kanceláře. -kancelářské potřeby

Výroba a prodej: - školní nábytek - kancelářský nábytek.

Prodej, výroba: -termoelektrická chladící technika -technické návrhy a poradenství -opravy termoelektrických přístrojů (agregáty, autochladničky, výrobníky šlehačky, výčepníky vody...) Záruční a pozáruční servis -termoelektrické chlazení: -termoelektrické chladící agregáty -napětí 5V, 12V, 24V, 48V.

Maloobchod, prodej: -počítače -výpočetní technika. Instalace, správa: -sítě NOVELL NETWARE. -bezdrátové připojení k síti internet