CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Dovozce a výhradní distributor technologií pro průmyslové značení. Dodavatel průmyslových laserů ES Technology, mikroúderových strojů Technomark, popisovačů Markal, nýtovacích strojů Guillemin, montážních a razicích lisů, vyjiskřovaček kovů, razidel a číslovaček.

Prodej, servis: - výpočetní technika - osobní počítače - notebooky - tiskárny - spotřební materiál.

Ekomont Elektroinstalační práce v objektech bytové i průmyslové výstavby. Výroba: - rozvaděče NN. Zámečnické práce. Svařování ocelových konstrukcí. Zámečnická výroba: - ocelové schodiště, přístřešky, ploty, zábradlí.

Zabýváme se prodejem a hlavně servisem zahradní a dílenské techniky. Nový E-SHOP kde nabízíme veškerý sortiment za skvělé ceny! Nabízíme našim zákazníkům širokou škálu služeb. Jednou z našich špičkových služeb je SERVIS ON-LINE, rozvoz nových traktorů po celé ČR zdarma. Pro registrované zákazníky speciální bonus.

- čistírenské linky - mykací stroje - posukovací stroje - bezvřetenové dopřádací stroje typu BD - skací stroje VTS - vzduchové a jehlové stavy - pletaci stroje Náhradní díly - pro všechny typy rotorových strojů české výroby - pro skací stroje VTS - pro vzduchové a jehlové stavy

Komplexní služby - kotelny do 50kW i nad 50kW - domovní a plynovody včetně revize - průmyslové plynovody včetně revize - dodávka a montáž tepelných čerpadel - vytápění rodinných domů a bytových jednotek - vytápění průmyslových budov - podlahové vytápění - rozvody kanalizace - rozvody teplé a studené užitkové ...

Výroba: - průmyslová a speciální chladicí zařízení výrobních technologií - chlazení sladovacích a výrobních prostor - zařízení pro chlazení vody, chlazení oleje, čistění a dezinfekci klimatizací - v potravinářské výrobě a čističky vzduchu - sterilizátory.

Zámečnictví, prodej: - ploty, brány, branky, zábradlí, mříže - kovové atypické postele - ocelové konstrukce.

Prodej, servis lesní a zahradní techniky: - pily (benzínová pila, elektrická pila, rozbrušovací pila) - vyžínače, křovinořezy, lesní křovinořezy, plotostřihy - vyvětvovací pily na tyči, foukače listí - sekací stroje, zahradní traktory, ridery - sekačky na trávu (sekačka na trávu, robotická sekačka) - provzdušňovače, odmechovače, řezač ...

VRL Praha a.s. je tradičním výrobcem ložisek jak katalogových tak speciálních. Firma byla založena v roce 1939 Janem Evženem Solmanem tehdejším zástupcem švédské firmy SKF a švýcarské firmy SRO.

Prodej - ochranné rukavice - barvy a laky - dřevěné výrobky (násady, ...) E-shop - dřevařské výrobky (násady, košťata, kartáče) Zemní práce Železářství - hospodářské potřeby

Zpracování dokumentace E.I.A. a posudků vlivů na životní prostředí. Projekce - stavby pro nakládání s odpady skládky, rekultivace projekce a návrhy. Kompostování odpadů. Návrhy - způsob zneškodňování odpadů. Prodej - třídiče a drtiče pro recyklaci stavební suti, výrobky pro kompostování, svoz odpadů. Prodej - výrobky pro štěpkování ...

Výroba: -obalové fólie -paletizační fólie a pytle -tepelně smrštitelné fólie -modifikované fólie. Provozovna: Letovice, Komenského 13.

Vývoj, výroba, prodej, servis: - zakázková kovovýroba z nerezu. Myčky přepravek: - ultrazvukové, vysokotlaké, vystřikovací, kombinované - upravené pro mytí celého sortimentu používaných přepravek - výkon od 50-2200 ks/hodinu - návrh a úprava myčky do stávajících prostor. Průchozí mycí linky. Ultrazvukové myčky kombinované: - ...

Prodej, maloobchod: -kancelářské stroje -počítače, PC.

Prodej a servis: Železářství: -spojovací a upevňovací materiál -elektro nářadí -zahradní technika -brusivo -nástroje -svařovací technika -zámky a fabky, kování -tmely a silikony -elektrické a motorové nářadí -speciální brusné materiály -vrtáky Výroba klíčů.

Zabýváme se prodejem nábytku pro dům a zahradu i kancelářské a obchodní prostory.Široký sortiment sedacích souprav, jídelních židlí i setů, botníků, komod a bytového nábytku z masivu. Mnoho kancelářských sestav, pracovních stolů, skříní a veškerých doplňků do kanceláře. V neposlední řadě zajišťujeme prodej zahradního nábytku a doplňků do zahrady a ...

Zakázková výroba: -kovové ploty -vrata -mříže -zábradlí -nábytek -bytové doplňky atd. Kvalitní ruční výroba na zakázku

Služby: -výstavba základnových stanic GSM, 3G, CDMA -instalace a spuštění technologie GSM, 3G, CDMA -instalace mikrovlnných spojů -výstavba optických tras a spojů -projekční a inženýrská činnost -elektromontážní práce. Výroba: -ocelové konstrukce -telekomunikační stožáry.

Výroba, montáž, prodej: -ocelové požární dveře, vrata. -průmyslové dveře. -ocelové konstrukce. -konstrukce pásových dopravníků.

Produkty a služby: - tryskání - metalizace - průmyslové nátěry - povrchové úpravy.

Výroba, instalace a servis: - stěrače pásových dopravníků. Čištění: - pásové dopravníky.

Služby: - údržba a oprava silnic - čištění ploch a komunikací - dopravní značení - zimní údržba komunikací