CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
DANEX Dřevařské technologie: -technologické linky -vzduchotechnika -vybírací zařízení -ocelové konstrukce-haly -jednoúčelové stroje -dřevařský průmysl -přibližovací tratě -strojní obrábění rotačních dílů

Výroba: - strojů a zařízení z nerezi, hliníku a oceli pro potravinářský průmysl.

Služby: -ekologie ovzduší -průmyslová vzduchotechnika a klimatizace se zaměřením na fitrování nečistot z ovduší.

Správa-počítačové sítě. Prodej: - hardware, software - pokladní, obchodní a restaurační systémy - registrační pokladny. Ekonomický software. Oprava, servis-záruční, pozáruční: - výpočetní technika - registrační pokladny. Instalace-software. Poradenství. Počítačové sítě. Programátorské práce, programování.

Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů Tepelné zpracování provádíme v komorových, vozokomorových a šachtových pecích. Nadstandardní rozměry pecí a lázní, které nám umožňují zpracování objemnějších a hmotnějších součástí (do 2, 5 tuny) včetně jejich rovnání.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -kancelářské stroje, počítací stroje včetně elektronických zařízení na zpracování dat. Poradenství: -software.

Dovoz, distribuce, prodej: -pásové a kotoučové pily -na kov zn. BIANCO/BTM -kotoučové pily zn. CTS-CONNI -vertikální pily na kov OPUS -pilovrtací centra: střihací, vrtací a děrovací stroje FICEP -ohýbačky trubek TAURING -pily na hliník MECAL.

Výhradní dovozce do České republiky. BOBCAT: - smykem řízené nakladače - bagry - teleskopické manipulátory - vibrační a hutnící technika - pěchy - desky - příslušenství a náhradních díly. AMMANN - RAMMAX: - hutnící technika HYUNDAI: - stavební stroje. Prodej, záruční a pozáruční servis strojů a příslušenství: - ...

Prodej, servis, opravy: -registrační pokladny -pokladní systémy INKA -pokladní systémy na zakázku -mobilní terminál pro obsluhu -ODERMAN -elektronická pokladna -obchodní pokladny -restaurační pokladny -kuchyňská tiskárna. Poradenství. Programové vybavení. Spotřební materiál.

Zámečnictví, nástrojářství Vodoinstalatérství, topenářství

Firma fenza PROTIPOŽÁRNÍ SYSTÉMY s.r.o. zajišťuje výrobu, dodávku a montáž protipožárních uzávěrů, protipožárních systémů, vyrábíme protipožární rolety, protipožární posuvná vrata, protipožární obklady, automatické dveře, hydranty, .... Nabízíme protipožární dveře a prosklené stěny v provedení ze dřeva, hliníku, případně oceli. Veškeré dodávané ...

Prodej - karton - drobné kancelářské potřeby - papír - razítka Barevné a černobílé kopírování a tisk - diplomové práce Výroba - vizitky Grafické práce Laminování - kroužková, drátěná, relido a steel vazba - termovazba - diplomové a dokončovací práce

Pronájem - audio a video technika - kancelářská technika - videokonference s připojením přes ISDN nebo LAN Zajištění - konference - tiskové konference - výpočetní techniky - výstavy - společenské akce - školení - prezentace

Pneuservis, veškeré pneuservisní práce: -osobních, nákladních automobilů, vozidel -motocykly -zemědělské stroje ajiné. Prodej pneumatik, pneu: -BARUM, MICHELIN, DUNLOP, CONTINENTAL ajiné značky pneu -montáž se slevou. Prodej repasované stroje pro zařízení pneuservisů: -montážní stroj pneumatik -zvedáky -soustruhy na brzdové ...

Oprava: -elektromotorů, generátorů a transformátorů. Elektroinstalace.

Velkoobchod, maloobchod: - nábytek-veškerý sortiment - sedací soupravy - pohovky - ložnice - postele - obývací stěny - dětské pokoje - kuchyňské linky.

Prodej, maloobchod: - nábytek - bytové doplňky.

Sháníte spolehlivou a kvalitní kancelářskou techniku? Obraťte se na firmu Bílý slon s.r.o. Již 15 let patří k autorizovaným partnerům Konica Minolta v České republice. Zaměřujeme se na prodej, pronájem a servis této značky. V posledních letech jsme naše portfolio strojů a zařízení rozšířili i o další značky tiskáren, multifunkcí a další ...

Prodej výpočetní technika, počítače, PC, servis: -hardware -software -doplňky a příslušenství k počítačům -počítačové sítě -tvorba webových stránek.

Prodej pracovních oděvů (výšivka na objednání), obuvi, rukavic a ochranných pomůcek. Nabídka mycích past na ruce, průmyslových saponátů, hygienických potřeb a dávkovačů.

Prodej, e-shop motoeleje. Autokosmetika. Filtry.

Výhradní zastoupení KEY Automation srl. Mechanismy pro brány a vrata. Pohony: -posuvné, křídlové brány -sekční vrata -průmyslová vrata -rolovací vrata a rolety. Parkovací závory. Řídící jednotky pohonů (vysílače, přijímače, lampy).

Měřící a regulační technika - prodej, oprava, servis: - snímače a regulátory hladiny - vodivostní - číslicové regulátory.