CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba - mříže - brány - vrata Prodej - stavební řezivo Výroba - ploty - schody - zábradlí - ocelové konstrukce Svařování - nerez - hliník - nerezová ocel Tvarové řezání - pálení kovů plazmou Zámečnické práce - ocelové konstrukce

Opravy a prodej: - turbodmychadla Garrett, KKK, IHI, MHI, Holset, Schwitzer - vstřikovače - vstřikovací čerpadla. Další provozovna: - Koperníkova 1596, Český Těšín.

Kontrola, servis, revize, prodej: -hasící přístroje, technika -požární ochrana -hydranty -dodávky příslušenství požární ochrany -protipožární dveře.

Prodej, požární, hasičská výzbroj, výstroj, hasičská technika: -automobilové žebříky -speciální požární automobily -čerpadla -dekontaminace-nafukovací stany, dekontaminační sprcha -hasiva -ochranné obleky -proudnice -speciální přístroje -svítilny -přetlakové ventilátory. Sídlo: Belohoubek s.r.o. Kubánské náměstí ...

Lisovací stroje na odpad: - mobilní lisy s integrovaným kontejnerem - stacionární lisy pro připojení ke kontejneru Kovovýroba: -vypalování na CNC strojích -ohraňování a stříhání plechů -zakružování a tvarování profilů -stříhání a řezání materiálů -plazmové dělení -vrtání -frézování -soustružení -broušení -výroba ocelových ...

Prodej: - nové návěsy značka MEGA - použitá osobní a nákladní vozidla - náhradní díly na osobní auta - oleje a maziva.

Kompletní zpracování plechů na CNC a laserových strojích, stroje. Laserové opracování plechů, plechy: -řezání na stroji TRUMPF TC 600L a TRAUMATIC 3030 TLF 3200 turbo -vysekávání stroji TRUMPF -dělení na nůžkách v délce 3-100 mm a do tloušťky plechu 6 mm -ohýbání plechu do délky 3-100 mm -svařování a lisování na lisech 25t, 40t, 63t ...

Zastoupeni firem Gold Plast, Sabert, Dudson, Bugambilia, Sola, Dartington, Demarle, Vollrath a mnoho dalších pro ČR.

Prodej a servis: - elektrické ruční nářadí - elektromotory. Servis: - elektromotory.

Prodej: - elektromotory tuzemských výrobců - kalová a oběhová čerpadla - elektrické ruční nářadí. Opravy: - elektromotory.

Provádíme zámečnické práce: služby týkající se obrábění, zpracování a úprav kovů. Dále manuální práce: výroba výztuží pro železobetonové konstrukce z kontinuálního třmínku

Výrobní a obchodní společnost: -dceřiná společnost německého koncernu FRITZMEIER. Výroba, strojírenství, kovovýroba: -kabiny pro: -stavební stroje -zemědělské stroje (traktory) -díly z plechu na strojích TRUMATIC.

Prodej, maloobchod: -nábytek -válendy, dvoulůžka, patrové postele -sedací soupravy -dětské pokoje šatní skříně -kuchyně -kancelářský nábytek -kancelářské židle -shrnovací dveře -televizní stolky.

Vlasová kosmetika, technika a nábytek. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - potřeby pro kadeřnictví a kadeřníky. Sortiment: - vlasová kosmetika - kartáče, hřebeny - kadeřnické nůžky - kadeřnická technika (strojky, sušící helmy, fény, difuséry, žehličky na vlasy...) - kadeřnické pomůcky - kadeřnický nábytek.

Výroba, instalace, servis, export, vývoz: -průmyslové hodiny - systémy jednotného času, jednotný čas -věžní a fasádní hodiny -městské pouliční hodiny -docházkové a kontrolní hodiny, kontrolní hodiny pro strážné (píchačky) -časové razítko -elektrické pohony kostelních zvonů -interiérové a exteriérové hodiny -analogové a digitální ...

Truhlářství. Výroba, projekt, montáž: -zakázkový nábytek, výroba na zakázku, -kuchyně, jídelna, jídelny -pokoj, postele -pracovna, kancelář, -skříňový -kompletní vybavení interiérů.

Velkoobchod, prodej: -profesionální vlasová kosmetika -kadeřnické potřeby -fény, strojky, nůžky -servis, broušení -nábytek, zařízení, vybavení kadeřnických pedikérských a kosmetických salonů. -rozvoz zboží.

Velkoobchod pro kadeřníky: kadeřnické potřeby, pomůcky, fény, strojky, nůžky. Profesionální vlasová kosmetika. Kadeřnický nábytek, nábytek pro pedikúru a manikúru.

Velkoobchod, maloobchod, servis, prodej: -nástroje, přístroje a držáky na řezání a tváření závitu -vrtáky do kovu, kamene, dřeva, plechu a skla -výhrubníky, výstružníky, záhlubníky, sukovníky, zátkovníky, dlabací vrtáky -pilové kotouče, pásy a listy na dělení kovu, dřeva a plastu -kotoučové pily, listy, pásy -elektrické a pneumatické ruční ...

Opravy stolních počítačů, notebooků, chytrých telefonů a tabletů. Specializujeme se na pozáruční opravy hardware i na opravy software a odvirování.

Hlavní činností firmy SIT art s.r.o. je výbava interiérů kanceláří a ostatních firemních prostor nábytkem formou na klíč. Produkty: - kancelářský nábytek - kancelářské židle - kuchyně.

Sériová výroba na soustružnických automatech.

Zámečnictví a kovovýroba včetně montáží ocelových konstrukcí. Zakázková výroba: -vrata -schodiště -ploty -kovové brány -nosní ocelové konstrukce.

kompletní dodávka a montáž: -průmyslového chlazení -stavba chladících a mrazících boxů -chlazení kapalin -monitorování chladících prostor přes síť či modul GSM -záznamníky teplot -servis autoklimatizací -technologie sušáren dřeva -dodávky gastrozařízení -tepelná čerpadla -klimatizace.

Projekce - teplovzdušné vytápění a větrání s rekuperací teplanávrhy - zdroje teplazpracování - průkazy energetické náročnosti budov Návrhy - solární kolektory Návrhy - tepelná čerpadla