CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej, servis zahradní a lesní techniky: - motorové a elektrické pily - křovinořezy - motorové kosy - zahradní sekačky - tlakové myčky, sací a foukací přístroje.

Montáž, projekce, revize, servis, oprava: - plynofikace - plyn, plynové spotřebiče - autorizované měření emisí - meření hluku - klimatizace - vytápění, topení. Řemeslnické práce: - plynoistalatérské - topenářské.

1/ Dodávky gastronomických zařízení, nerez nábytku a vybavení včetně projektu, montáže, zaškolení a servisu. 2/ Provozování restaurací 3/ Výrobna studené kuchyně

Kovovýroba, kovoobrábění - výroba neželezných kovových výrobků. www.volny.cz/eru-pk

Provozovna. Prodej: - motorové pily - zahradní technika - zahradní nábytek. Servis: - zahradní technika.

Prodej výpočetní techniky: inkousty, tonery, nové a repasované tiskárny HP, Canon, kopírky digitální Canon, notebooky, PC stanice, PC komponenty HDD, grafické karty, základní desky, paměti, kancelářský papír, antivirový program NOD32, ESET. Prodej LED osvětlení: LED žárovky s paticí E27, E14, GU10 až 85% úspora za elektřinu. Prodej ...

Firma DSD PRAHA s.r.o. provádí diagnostické testy pro praktické lékaře. FOB, PSA testy, glukometry, tonometry, teplé a studené obklady.

Velkoobchod, maloobchod, rozvoz: -náhradní díly, potřeby, vybavení pro pneuservisy, pneuservisů -duše do osobních a nákladních automobilů, motocyklů i pro zemědělské stroje -materiály pro opravy duší, pneumatik, ventily a diskové matice -zahradní technika STIGA, WOLFGARTEN, OREGON -prodej + servis březen-září.

Řídící systémy průmyslových procesů Informační a řídící systém kvality uhlí Informační a řídící systém skládky sypkých produktů Internetové a intranetové prezentace Automatické vzorkovače Kabiny malotraktorů a ocelové konstrukce Síroměr MATREX Laboratorní mlýny.

Strojírenská výroba: -obráběné rotační díly (šneky pro extrudery, hřídele, čepy..) -ozubené díly (ozubená kola, převody..) -frézované díly -ocelové válce pro gumárenský, textilní a papírenský průmysl -soustružení, broušení, frézování, vrtání. Nestrojírenská výroba: -výroba extrudované pryže -vytlačované pryžové profily a těsnění včetně ...

Výroba, prodej: -odpadové kontejnery -skolaminátové kontejnery pro tříděný sběr odpadů -plastové kontejnery -odpadkové koše -popelnice. Kovovýroba, zakázková výroba. Mezinárodní nákladní autodoprava.

Nátěry Montáž a demontáž - lešení Přípravné práce pro stavby - stavební práce Tryskání Zámečnické práce

Velkoobchod: -kadeřnické, kosmetické potřeby, kadeřnický nábytek -nůžky Jaguar Solingen, hřebeny Matador, střihací strojky, kartáče, natáčky. -profesionální kosmetika značek: -Schwarzkopf, Loréal, Wella, Vitalitys, Matrix, Goldwell, Londa, Elgon, Bellazi, Selective, Matuschka.

Velkoobchod: - kadeřnické potřeby - distribuce vlasové kosmetiky Ewald, Cronwell, Goldwell, Ilirija, Joanna, Londa, L`Oréal, Matrix, Matuschka, Selective, Vitalitys, Schwarzkopf, Wella - kosmetické potřeby - distribuce kosmetiky firem Queen, Helene, Ryor, Salvus, Revital, Medin Tera - nastřelovací náušnice ...

Velkoobchod, prodej: -kadeřnické potřeby -kosmetické potřeby -nastřelovací náušnice -vše pro nehty, depilaci, epilaci a pedikúru. Interiérový nábytek na zakázku: -kompletní vybavení kosmetických a kadeřnických salónů.

Prodej, montáž: - EZS, EPS - kamerové systémy - domácí telefony - kování, zámky, trezory - výroba klíčů FAB - nouzové otevírání dveří - bezpečnostní dveře BEDEX.

Prodej hardware, software, telefony, digitální technika.

Velkoobchod - vlasová kosmetika SCHWARZKOPF, MATUSCHKA INTERNATIONAL, CHOPA, BELLAZI, WELLA, SELECTIVE, L`OREAL, INDOLA, LENDAN, EKOCHEM, VALETTE, LONDA, HESSLER, ILIRIJA - rozvoz zboží až do salonů nebo na dobírku Vybavení kadeřnických salonů nábytkem a potřebami pro kadeřníky Prodej - potřeby pro kadeřníky ...

Oddělení KONSTRUKCE Vývoj, konstrukce, projekce, výroba: -jednoúčelové stroje a zařízení. Konstrukce: -letadlové celky, komponenty. Oddělení DOKUMENTACE Vývoj, tvorba: -technická dokumentace pro letadlovou techniku -ostatní technická dokumentace pro strojírenský, elektrotechnický průmysl.

Výroba, prodej: -dřevěné obaly -podlahy -jednoúčelové palety -palety EUR (europalety). Prodej: -řezivo.

Internetový obchod, prodej ručního nářadí, nástrojů, brusiva.

Nehtové studio: -gelová modeláž -klasická manikúra -japonská manikúra P.Shine -teplé parafínové zábaly -lakování a zdobení nehtů. Prodej: -profesionální nehtový materiál. Rekvalifikační kurzy: -manikúra -modeláž nehtů.

Nábytek na míru, výroba bytových doplňků.