CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Zastoupení ACER pro ČR, servisní centrum. Prodej, servis: - počítače - počítačové sestavy - notebooky - pracovní stanice - tablety - mobilní telefony.

Specializovaný prodej a dovoz optických přístrojů (dalekohledy, mikroskopy).

Zabýváme se vyřizováním dotací z programu Zelená úsporám a nabízíme prodej, instalaci a servis tepelných čerpadel značky Master Therm.

Prodej profesionálních a hobby coptér pro kinematografické a průmyslové využití. Spolehlivé coptéry, poradenství a řešení v oblasti leteckých záběrů.

Zabýváme se měřením a regulací, automatizací a řízením technologických procesů v různých odvětvích průmyslu. Realizace: -čistírny odpadních vod komunálních -čistírny odpadních vod průmyslových -úpravny vod -čerpací stanice odpadních vod -vodní hospodářství pro průmysl -vodojemy, tlakové stanice pitné vody -dispečerská pracoviště.

Půjčovna - čistící stroje Úklidové prácemytí - okna Čištění - čalounění Čištění - koberce

Plynoinstalační práce Topenářské práce Drobné dokončovací (začišťovací) zednické práce Zámečnické práce Vodoinstalační práce

Provádíme: - kompletní realizace střech, střešních solárních systémů a střešních oken - dodávky střešní materiály.

Velkoobchod - náhradní díly - autobaterie Velkoobchod - oleje - provozní kapaliny

Konstrukční, poradenská a dodavatelská činnost ve strojírenství a vodním hospodářstvím.

Prodej, e-shop: - strojní a dílenské vybavení pro pneuservisy a autoservisy.

Dodávka, montáž, oprava: -chladících a klimatizačních zařízení -klimatizace -záznamníky teploty, teplota -tepelná čerpadla, čerpadlo -chladící nábytek -chladírny, chladírna, mrazírny, mrazírna -sušárny řeziva, zdiva -chladící technika, techniky. Montáž PUR panelů, panely, panele.

Výroba, prodej: - detektory i příslušenství pro elektronové mikroskopy.

Prodej, poradenství: - obráběcí nástroje zn. ISCAR, s vyměnitelnými břitovými destičkami pro třískové obrábění (soustružení i frézování) a dělení nejrůznějších materiálů.

Zastoupení, prodej, montáž: -hydraulické ruky PALFINGER, EPSILON -nosiče kontejnerů PALIFT -pracovní plošiny BISON+WUMAG -jeřáby SENNEBOGEN.

Zemědělská výroba: -rostlinná -pěstování a prodej obilovin, slunečnice, vinná réva. Ovocnářská školka-ovocné stromky, keře: -jabloně, hrušně, švestky, renklódy, višně, třešně, meruňky, roubované ořešáky, rybíz, angrešt, růže, okrasné jehličnany. Prodej ND pro zemědělské stroje, na traktory ZETOR Rotační a žací stroje Rozmetadla, pluhy, ...

Prodej: - černé uhlí - mechanická zařízení - výrobní stroje důlní mechanizaci - materiály pro těžařský průmysl.

Vodoinstalatérství, topenářství Zámečnictví, nástrojářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

KL Zahrady - služby pro Vaši zahradu: Návrh a realizace zahrad a veřejné zeleně, zavlažovacích systémů. Údržba zahrady, péče o trávník, zavláhové systémy, jezírka po celý rok. Prodej drobné mechanizace a nářadí pro práce na zahradě, dodávka automatických sekaček a systémů pro úsporu vody při závlaze.

Velkoobchodní prodej a skladování pohonných látek, maziv, chemikálií a autochemie včetně dovozu.

Výroba, kovovýroba: -soustružení na CNC soustruhu. Řemeslnické práce: -soustružnické -kovoobráběčské.

Výroba, prodej, dodávka, montáž: -nábytek: -kancelářský -kuchyňské linky -vestavěné skříně -hifi skříňky -jídelní stoly -vnitřní bytové dveře-plné i prosklené -peřináče apod. Podle dispozic zákazníka zpracujeme návrh a cenovou nabídku.

Prodej, servis a poradenství domácí, kuchyňské a domácí elektrospotřebiče: -bílá technika -pračky, pračka, myčka, myčky, sušičky, sušička, chladničky, chladnička, mrazničky, mraznička, sporáky, mikrovlnné trouby, trouba, vestavné spotřebiče a další.

Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů.