CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Bazar - kávovary - výdejníky vody - nápojové automaty Velkoobchod - balená voda - sirupy - medoviny - limonády Velkoobchod - káva MÄDER Prodej - kávovary - nápojové automaty - výdejníky vodyservis - kávovary Velkoobchod - porcelánový servis na kávu Prodej - úpravny vody a filtry Montáž - úpravny vody a ...

Prodej a servis (oprava): -šicí stroje všech značek -pletací stroje MODA, SIMAC a DOPLETA -prodej šicích strojů a overclocků BROTHER, JANOME, ZETINA a TOYOTA -záruční i pozáruční servis -prodej náhradních dílu a příslušenství.

NÁBYTEK - VÝROBA - PRODEJ - INTERIÉROVÉ STUDIO - vybavení interiérů - kancelářský nábytek a doplňky - kancelářský nábytek vlastní výroby - výroba nábytku - bytový nábytek - bytové doplňky - židle - kancelářské, bytové, jednací, pracovní - vybavování školním nábytkem - sedací soupravy - kožené, látkové - dětský nábytek - ...

Přímý dovoz, distribuce, velkoobchodní a maloobchodní prodej: - fotopapír pro inkoustové tiskárny - 10x15, A4. Prodej, servis, pronájem - půjčovna, bazar a dodávky spotřebních materiálů do kancelářské techniky: - Minolta - Canon - Hewlett Packard atd. Internetový prodej. Možno dodat na dobírku. Kancelářská technika - nové i ...

Servis a prodej: - mobilní telefony - elektronika ( TV, video, kamery, digitální foto, hi-fi atd. ) - počítače - tiskárny - monitory - kopírky - pobočkové ústředny.

Výdejní místo. E-shop, internetový prodej: - výpočetní technika - spotřební elektronika.

Činností salonu ALLA je vytváření bohatého sortimentu modelů z pravých vlasů, prodej paruk a příčesků z umělých vlasů, prodlužování vlasů.

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývací stěny -komody -kancelářský nábytek. Návrhy provádíme zdarma. K projetování kuchyňských linek a jiného nábytku používáme moderní software. Truhlářství, stolařství.

Clima je prodejcem produktů vzduchotechniky značek: Kvs -Klimatechnik, Batklima, Hyundai, Polenz, Dantherm, Ciat a Iv Produkt. Hlavní obory činnosti: projektová činnost.

Konstrukce a dodávky zakázkového strojního zařízení, jednotlivých strojů a kompletních linek: Dopravní zařízení sypkých hmot: -elevátory -pásové, trubkové a šnekové dopravníky. Mechanizační a manipulační zařízení: -manipulační překladače -zakladače a vykladače cihlářských a betonářských výrobků -dopravní tratě. Speciální stroje na výrobu ...

Firma AUTOSPOL PLUS Horažďovice je autorizovaný prodejce vozů Škoda. V tomto oboru úspěšně podnikáme od roku 1995. Nabízíme nové vozy Škoda, nové vozy na protiúčet, autobazar Škoda Plus, prodej vyzkoušených ojetých vozů, záruční a pozáruční servis vozů Škoda, klempířské práce, lakování vozidel, servis klima, pojištění nových a ojetých vozů u ...

Strojírenství, dodávky a montáže technologických ocelových konstrukcí, technologických zařízení a zabývá se i projekční činnosti technologií ČS PHM a záložních zdrojů.

Soustružnické práce na soustružnických automatech. Obrábění. Vrtání. Frézování. Výroba: - různé kovové dílce.

Stavba, prodej a pronájem různých velikostí mobilních montovaných hal, -mají využítí jako skladové haly, jezdecké haly, sportovní haly či výrobní haly.

Dodavatel in-vitro diagnostiky a laboratorních přístrojů.

Truhlářství. Výroba, prodej, montáž: -kuchyňské linky -velký výběr dvířek -postele, komody -lavice, skříňky, poličky -skříně -zábradlí -dveře -okna -garážová vrata -schody -kancelářský nábytek

Velkoobchod a maloobchod Oleje.

Prodej, výkup, likvidace, revize, opravy: -suché a olejové transformátory. Prodej, výkup, filtrace, regenerace: -transformátorové oleje. Prodej, montáž: -VN kabely a VN koncovky.

Práce: - ocelové konstrukce - posuvné a křídlové brány, ploty - soustružnické, soustruh - frézařské, fréza - zámečnické, zámečník - elektroinstalační, elektroinstalace.

Oprava a servis: -elektromotory do 100kW -převíjení do 24 hodin -transformátory, nabíječky akumulátorů -elektrohydraulické motory ELHY -sekačky -elektrické ruční nářadí NAREX, EINHELL: -vrtačky, brusky, závitořezy, elektrická kladiva, elektrické pilky -čerpadla SIGMA LUTÍN -tlumivky -elektroválce. ...

Prodej: -počítače, -notebooky -servery -monitory -projektory -tiskárny -skenery -klimatizace.

Prodej -aktivní i pasívní elektrosoučástky -zdroje -pájecí a měřící technika -antény a komponenty -sestavování pc na míru.

Činnost: -domovní a průmyslové elektroinstalace. -instalace hromosvodů (pasivních, aktivních) -měření a regulace (vytápění, bazény, sauny) -zabezpečovací systémy pro rodinné domy, průmyslové objekty, automobily -protipožární systémy domů a průmyslových objektů -slaboproudé rozvody pro telefon, domácí a podnikové sítě -kamerové systémy ...

Kovovýroba, kovoobrábění, kovoobráběč: -obrábění na CNC soustružnickém centru -obrábění, práce na univerzálních soustruzích a frézkách. Vrtání a broušení nástrojů, nástroje.

Výroba, velkoobchod, prodej: -obuvnických strojů + náhradní díly -přesné dílce. Obrábění kovů. Generální opravy: -obuvnické stroje INTERNATIONAL. Servis, školení: -v oblasti obuvnické výroby, kovoobrábění.