CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Dodávka kovových konstrukcí. Obrábění kovů. Odlitky.

Nákladní doprava - nosnost do 12t Zámečnictví

Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Povrchová úprava a lakování plastů (plastových oken, dveří, okeních profilů, průmyslových součástí atd.), dřevěných materiálů (dřevěných stolků, nábytku, mdf desek na kuchyňské linky atd), součástí z barevných kovů atd.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - elektrické nářadí BOSCH, SKIL, DREMEL - nářadí pro kutily, profesionální nářadí - zahradní technika - mikronářadí.

Kovovýroba, zámečnictví, zámečnická strojní výroba: - ocelové konstrukce - průmyslová zařízení (nakladače, zásobníky, nádrže, schodiště, plošiny, zábradlí) - střední a větší opravy: - linky, obráběcí stroje. Elektromontážní práce, elektroúdržba: - převíjení-motory - elektroinstalace, řemeslo elektrikář - silnoproudá ...

Výroba ocelových konstrukcí, součástí kotlů, potrubních mostů a potrubí, kontejnerů a násypek, nejrůznějších svařenců, obslužných plošin, schodišť apod.

Výroba a prodej - plastové lodě Výroba - plastové výrobky - plastové lodězakázková výroba - veškeré plastové výrobky.

Přepínatelné folie. Fólie pro instalaci na stávající okenní tabule. Fólie pro nové instalace.

Prodej - chladničky a mrazničky Servis - chladničky a mrazničky Servis - chladicí zařízení Prodej - chladicí zařízení

Servis a prodej digitálních a mechanických vah.

Firma SCHMITT+SOHN s.r.o. se zabývá výrobou, montáží, servisem a modernizací výtahů. Vyvíjíme, plánujeme, instalujeme, modernizujeme a provádíme údržbu na Vašich výtazích.

Prodej: - lisy, čerpadla, kvasinky a potřeby pro pěstitelské pálení - nabídka enzymů, živných solí, kvasných zátek, odpěňovačů, ručního refraktometru IMF pro měření cukernatosti - poradenství.

Prodej - turbodmychadla pro osobní, dodávkové a nákladní vozy - klimakompresory Opravy - klimakompresory Servis, repase - turbodmychadla pro dodávkové a nákladní vozyopravy - vstřikovací čerpadla BOSH - turbodmychadla pro osobní automobilyopravy - turbodmychadla pro stavební mechanizaci

Výroba a prodej: - dopravníky a dopravní zařízení.

Výroba a servis strojů. Výroba strojů a zařízení.

Komplexní řešení, realizace, prodej: -dodávky technologie pro stavby, stravovací provozy (chladírenská zařízení, topení, voda, plyn, vzduchotechnika a pod.) -vybavení staveb (zajištění interierových dodávek a montáží) -projektová činnost ve výstavbě.

Vývoj nové technologie na údržbu asfaltových vozovek. Výroba: - stroj SILKOT, jsme výhradním prodejcem tohoto unikátního stroje pro celý svět - nahřívací čelo IC-30 pro opravu asfaltových vozovek a chodníků infratechnologií, slouží k opravě asfaltových vozovek či chodníků.

Služby: - procesní analýzy - jednoúčelové stroje a dopravníky - zaměření na celkovou úpravu pracoviště - ergonomické pracovní stoly - regálové a skladovací systémy. Práce: - projekce a konstrukce - svařování - obrábění - montáže.