CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Zámečnictví, nástrojářství

Barron’s grills nabízí k prodeji na svém e-shopy grily včetně příslušenství, poskytuje i půjčovnu grilů. Také provádí servis zahradní techniky, motorek a skůtrů, čtyřkolek a servis malé stavební techniky.

Nástrojářská výroba, kovovýroba - laserování dílů - obrábění CNC - broušení - řezání.

Stavební firma STAFIS-POKORNÝ, s.r.o. působí na českém trhu již od roku 1990. Specializuje na komplexní stavební činnost v oblasti výstavby rodinných domků, rekonstrukcí, přestaveb, půdních vestaveb, správy bytového fondu a gastronomických provozů. Svým zákazníkům nabízí kvalitní a profesionální služby, které zahrnují jak projektovou ...

Výroba: - obalů pro potravinářský průmysl - obaly pro cukrovinky, pro jídlo, pro kosmetiku.

Plexisklo, plexi. Zakázková výroba z plexiskla. Výroba z dalších materiálů: -polykarbonát PC -tvrzený polystyren HPS desky -styrenový kopolymer ABS desky -fólie PVC (durofol) -PET desky -novodury přírodní a vrstvené PVC. Výroba: -kryty strojů, stojánky, poličky, plexisklové boxy pro vybavení obchodů, blisterové obaly, vakuové ...

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Výroba ošacení a doplňků

Velkoobchod, maloobchod: -pohodlná křesla -kancelářské židle -barové židle -klasické židle do domácností -jídelní stoly i odkládací -konferenční stolky -tradiční křesla, židle.

Projekční, dodavatelská a zprostředkovatelská činnost: - systémy měření a regulace - rozvody silnoproud - elektroinstalace a technologické vybavení pro automatizační techniku a regulaci technologických procesů - software pro průmyslovou praxi. Provozovny: - MC Control s.r.o. Podlesí (VAS), 680 01 Boskovice -MC Control s.r.o. Řípská ...

Výroba pokladen a regálových systémů -atypické nebo nestandardní součásti regálových systémů -obslužné pulty, skříňky, speciální vitríny a další zakázkové vybavení obchodních jednotek -těžší regálové systémy pro obchodní jednotky a pro průmyslové použití.

Vyrábíme pro vás školní a kancelářské tabule, interaktivní tabule, nástěnky, paravány, plánovací tabule a další prezentační vybavení pod značkou ekoTAB. Najdete u nás bezpečné výrobky s dlouholetou životností, které si na českém trhu vybudovaly pověst absolutní kvality. Vždy dodáváme včas. Rádi pro vás zajistíme také profesionální montáž a servis ...

Prodej: - elektrické ruční nářadí firem: BOSCH, METABO, NAREX, PROTOOL, MAKITA, FESTOOL, DEWALT, FLEX, HITACHI, Black&Decker, PowerPLUS Poskytuje: - lamelové brousicí kotouče - diamantové brousicí nástroje - řezací a brousicí kotouče - brousicí plátna, papíry - železářské zboží - ochranné pracovní pomůcky Poradenská ...

Nabízíme Vám truhlářské výrobky: -laminové a dýhované desky v kombinaci se sklem, kovem, plastem a dalšími dostupnými materiály:•Kuchyňské linky -dětské pokoje -vestavěné a šatní skříně -kancelářský nábytek -vybavení obchodů prodejními pulty a regály -dekorativní obložení stěny, která může zároveň tvořit interierovou příčku s úložnými ...

Jiří Dolák se zaměřuje na zámečnické, klempířské, výškové práce, elektromontáže, vodoinstalace a topenářství.

Společnost Alpha construct s.r.o. nabízí služby i v oboru kovovýroby, stavebnictví, elektroinstalací.

Závlahy na Váš trávníček - trávníček na Vaše závlahy. Projekce, montáž a servis systémů automatických závlah Toro a Hunter. Výsadby okrasných zahrad, zakládání travnatých ploch. Automatické zavlažování TORO a HUNTER pro: -zahrady rodinných domů -sady -vinice -parky -firemní areály -tenisové kurty -fotbalová hřiště.

Karel Malý se zaměřuje na zednictví, vodoinstalatérství, topenářství a na solární a tepelná čerpadla.

Výroba: -obaly z plastu, zpracování plastu: -kapátka, odměrky, oční vaničky, uzávěry, plastové lahvičky, lékovky. Technologie výroby: vstřikování, vyfukování, vstřikovyfukování i vstřikovyfukování s natahováním.

Společnost Ploty Grygar s.r.o. zajišťuje zámečnickou zakázkovou výrobu - brány, branky, kování, schodiště, konzole a držáky, speciální konstrukce, garážové vrata. Vyrobíme Vám dle Vašeho návrhu ploty, z kvalitních materiálu, které vydrží, ať už betonové, dřevěné kovové a další.

Revize-opravy-nákup a prodej hasících přístrojů a tlakové zkoušky nástěnných a zemních hydrantů.

Medsol, s.r.o. je společnost, která se zabývá dodávkou a servisem zdravotnické techniky, spotřebního materiálu a informačních systémů pro zdravotnická zařízení. Nabízíme široký sortiment produktů od renomovaných výrobců. Našim klientům můžeme nabídnout vybavení operačních sálů, diagnostické přístroje, defibrilátory, monitorovací techniku, ...

KJK servis s.r.o. se specializuje na dodávky plastů, polykarbonátu a zakázkové truhlářství a na montáž a servis plynových kotlů, fotovoltaiky a tepelných čerpadel.

Výroba obalů pro potravinářský a farmaceutický průmysl: - obaly z plastu, zpracování plastu: - kapátka, odměrky, oční vaničky, uzávěry, plastové lahvičky, lékovky.

Vyvíjíme zakázkový systém zaměřený na metrologické, měřicí a evidenční systémy. Vyrábíme měřicí přístroje. Prodáváme, servisujeme a kalibrujeme manometry a snímače tlaku.

Společnost ALFEKO s.r.o. v Třebíčí se zabývá výrobou a dodávkou hliníkových a nerezových konstrukcí: - zastřešení, obslužné lávky a plošiny, nástupní mola, stožáry pro mobilní telekomunikační vysílače, fotbalové branky, cvičné věže pro hasiče a další. - scénické stavby pro divadla a festivaly - konstrukce pro soutěže a přehlídky, pro ...