CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Kontstukce výrobních přípravků.

Bezpečnost práce Požární ochrana.

Společnost Flowservice s.r.o. je inženýrská a montážní firma, která si klade za cíl poskytovat svým klientům komplexní služby a to zejména v oblasti průmyslového čerpání a dávkování kapalin.

Firma Bradáč - Voldřich s.r.o. Vám nabízí zakázkovou výrobu nábytku: - kuchyňské linky - jídelní stoly - kompletní řešení obývacích pokojů - vestavné skříně - komplexní zařízení šaten - ložnicový nábytek.

Nákup, prodej, second-hand, bazar: -použité obráběcí a tvářecí stroje. Prodej: -náhradní díly na obráběcí stroje. Generální opravy, renovace: -obráběcích strojů

Prodej: - kamerové systémy CCTV, - zabezpečovací systémy.

Výroba, dodávky a montáž vzduchotechniky a vzduchových filtrů.

Výroba, prodej: - plast - ovrstvování fólií - stavebniny - cementové zboží, beton, umělý kámen - zemědělská výroba. Stavby: - pozemní, inženýrské - zajištění dopravy.

Výroba, prodej, bary: - bubble tea - základem je kvalitní černý nebo zelený čaj, dále se do čaje dodávají dle typu nápoje a chutě voda, příchutě, sirupy, hnědý cukr, fruktosa, ovocná složka, mléko. Na závěr přidáváte do nápoje tapiokové perly, ovocné perly nebo želé různých příchutí, které zvýrazňují chuť a dělají nápoj jedinečný a velmi ...

Zámečnictví a nástrojářství Frézařské práce na stroji FA 3U Zinkování - cínování - stříbření Svařování elektřinou a CO2 Lisování do tlačné síly 32t

Výroba - řezné nástroje Modernizace - obráběcí stroje Výroba - formy pro technické výlisky z plastu, případně z pryže -nástrojařské práce Konstrukce - tvářecí stroje - formy pro technické výlisky z plastu, případně z pryže - řezné nástroje Výroba - tvářecí stroje Výroba vstřikováním - díly tváření Konstrukce a výroba - měřidla.

Prodej, servis: -svářecí technika, svářečky, svářečka -náhradní díly, ND ma svářecí stroje CHOBOLA, CEBORA, ESAB, TECNA, TRIODYN, ELEKTROKOV. -autogenní opalovací a pájecí hořáky PB -filtrační a čistící zařízení -kompletní sortiment přídavné svařovací a pájecí materiály -ochranné pracovní pomůcky pro svářeče.

Výroba a prodej paletové nadstavby, nadstavba: -moderní obalový, transportní a skladovací prvek -rozměr dle požadavku /500-2400mm/ -materiál kov a dřevo. Výroba a prodej článkové řetězy, článkový řětěz: -na rozmetadla hnoje -ohlávky a vazáky na dobytek -stájové řetězy.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - výpočetní technika - počítače - datové sítě. Oprava, servis: - výpočetní technika, počítače. Instalace, montáž: - připojení k internetu.

Nožířství, prodej: -krejčovské nůžky -kadeřnické nůžky -kuchařské a řeznické nože -kuchyňské nože, ocílky, brousky -řezné nástroje OLFA a náhradní díly -manikúrní a pedikúrní nástroje, manikúry -napesní, nářaďové nože, dýky -ruční výrobky českých a slovenských nožířů -broušení, servis -výstava nožů MORAVA NŮŽ ...

Prodej, montáže, údržba a opravy : -elektroinstalace -elektrozařízení -silnoproudá elektronika -měřící a regulační technika -zabezpečovací technika.

Truhlářství, výroba nábytku: - kuchyňské linky - dětské pokoje - obývací pokoje - ložnice - kancelářský nábytek. Výroba a realizace interiérů na zakázku. Provozna: Kovářov 12, 783 25, Bouzov.

Prodej vojenská technika a materiál: -vojenská kolová technika -automobily PV3S, TATRA, VAZ*, ZIL* -vleky, kontejnery -elektrocentrála -náhradní díly -stromy, materialy, technika. Fakturační adresa: -Luční 115, Hodonín.

Vzdělávací kurzy - v ekonomické a finanční oblasti - účetnictví E - shop - psací stoly rohové, dětské, výškově nastavitelné, z masivu, s nástavbou, z lamina, z MDF desky, rustikální, kov - dětský nábytek pohovky, postele, matrace, komody, skříně, regály, poličky, vitríny, box na hračky - dětské pokoje vybavení - studentské pokoje ...

Výroba, prodej, servis, opravy - průmyslové armatury - čerpadla - vodoměry - uzavírací klapky a ventily

Práce: -jeřábnické, práce s autojeřábem -svářečské, svařování kovů -zámečnické, zámečnictví -kovoobrábění - soustružení, frézování kovů -stavební. Výroba: -elektrotříkolky -tlakové nádoby. Opravy: -tlakové nádoby.

Poradenství v oblasti úspor energií, pomocí nových technologií. Zaměřujeme se hlavně na vytápění a ohřev vody. Pomoc s výběrem vhodných řešení pro RD i firmy. Stránky zaměřené na analýzu zdrojů a poradenství při výběru vhodných a úsporných technologií. Ucelený přehled o dostupných technologiích pro úsporu energií a nových trendech v oblasti úspor.

Zimování lodí Přeprava lodí Výroba - lodě - z masivu a exotického dřevazimování lodí Truhlářské práce Servis - lodě.