CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
BOZP: -výkon činnosti koordinátora BOZP dle zákona č.309/2006 Sb -vyhledávání rizik možného ohrožení zdraví zaměstnanců a zpracování předepsaných rizik dle ZP -zpracování vnitřních předpisů dle platných předpisů a nařízení -zpracování kategorizace prací na základě předložených protokolů měření -zpracování seznamu zakázaných prací těhotným ...

Nabízíme komplexní služby v oboru požární ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Velkoobchod, prodej: - gastrozařízení, gastrovybavení - zařízení pro gastronomii - nerezové zboží.

Velkoobchod: -gastrovybavení -kompletní vybavení restaurací, hotelů, jídelen -nerez nádobí PUJADAS, příbory, gastronádoby -nápojové sklo, štucovina, poháry -hotelový porcelán ARCOROC, ARCOPAL -technologie FAGOR, ALBA Hořovice, ABNER -termoporty, várnice, tabletové systémy, systémy na přepravu jídla. Velkoobchod, ...

Prodej: - zahradní technika. Opravy, seřízení: - motory Briggs & Stratton. Prodej, servis: - veškerý sortiment Mountfield. Dealer a autorizovaný prodejce firmy Mountfield.

Služby: - projekční a měříčské práce pro povrchové dobývání ložisek surovin - zaměřování lomů.

Výroba: - strojírenství - stavby strojů a zařízení (dopravníkové pásy, třídiče) - strojní opracování odlitků (temperová, šedá litina, manganová ocel, korozivzdorné materiály) - opracování válcovaných materiálů - energetika (univerzální proudové svorky, závěsné lanové svorky).

Výroba, prodej: - spotřební čerpadla - domácí vodárny - vodárenské čerpací stanice - samonasávací čerpadla - čerpadla pro čerpání hořlavin. - ponorná a kalová čerpadla - závlahové agregáty.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poskytování ...

-Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba a opravy čalounických výrobků

Provádíme montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel.

Nástrojárna, kompletní výroba : - přesné náhradní díly - nástroje - nářadí - přesné elektroerozivní obrábění na strojích Hitachi a Makino, Fanuc - CNC frézování a kovoobrábění - počítačový návrh zhotovovaných součástí provádíme na špičkových pracovních stanicích s pomocí sofistikovaného software - CNC soustružení, broušení - ...

Zámečnictví, nástrojářství: - třískové obrábění.

Klempířství a oprava karoserií. Provádíme svařování elektrickým obloukem.

Oprava, servis: -zemědělské techniky. -zahradní techniky.

Zámečnictví, nástrojářství. Provádění svářečských prací metodou TIG a MMA.

Výroba, prodej, servis, poradenství: -svářecí poloautomaty MIG-MAG-COMPACT.

Montáž, servis, prodej: -chladící a klimatizační zařízení -vzduchotechnika, rekuperace -servis zařízení různých typů a značek -rekuperace, tepelná čerpadla Značky: -LG, SINCLAIR, TOSHIBA, FUNAI, HAIER, SHARP, REMAK, MULIVAC, ELEKTRODESIGN, ATREA, NIBE atd. Montáže klimatizací po celé ČR.

Strojírenská výroba, kovovýroba, třískové obrábění, kovoobrábění, CNC: -soustružení -frézování -broušení -vrtání. Zámečnictví. Speciální zakázková strojírenská výroba.

Zámečnické práce, zámečnictví: -obrábění kovů -soustružení -frézování -stříhání plechu do tloušťky 8 mm -ohýbání plechu do tloušťky 2 mm Zakázková kovovýroba: -ruční -strojní. Výkopové práce: -průrazy pod vozovkou.

Provádíme konstrukční práce.

Svářečské práce, zámečnictví.

Vyrábíme vrata, brány, ploty, stožáry, krbové vlžky, mříže, zábradlí, nerez, schodiště a další.

E - shop - elektronická zabezpečovací technika E - shop - audio - video E-shop - domácí spotřebiče E-shop - fotopřístroje E-shop - kancelářská technika E - shop - mobilní telefony E - shop - elektronické cigarety E - shop - audio ...

Velkoobchod, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - kancelářské potřeby: - bloky a záznamní knihy - etikety - papíry - tiskopisy - třídění a archivace - školní potřeby - kancelářská technika - obalový materiál - drogerie - hygiena, úklid.