CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodejní servis. Provozovna. Autorizovaný dealer, prodejce značkové techniky Husqvarna, servis, opravy, půjčovna, pronájem: - zahradní a lesní technika - sekačky, vyžínače, křovinořezy - motorové a pásové pily - foukače, vysavače - sněhové frézy - traktory a ridery - okružní pily, cirkulárky. Sídlo firmy: - Pražmo 166, okr. ...

Provozovna. Autorizovaný dealer, prodejce značkové techniky Husqvarna: - zahradní a lesní technika - sekačky, vyžínače, křovinořezy - motorové a pásové pily - foukače, vysavače - sněhové frézy - traktory a ridery - okružní pily, cirkulárky. Sídlo firmy: - Pražmo 166, okr. Frýdek-Místek.

Jsme specialisté na návrhy a realizaci zahrad. Prodej - koupací a okrasná jezírka, potůčky a kaskády, trávníky - seté i kobercové, sečení trávy, závlahové systémy - pro zahrady i hřiště, výsadba stromů, úpravy terénu, kácení stromů a další.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2009. Projekce, dodávka, montáž: -solární (termické, fotovoltaické) a topné systémy pro solární ohřev vody, solární přitápění, solární ohřev bazénů -38 standardních velikostí -velkoplošné, solární kolektory až 6x3 m TISUN -projekční činnost -poradenství při dotacích.

Prodej a montáž - LED obrazovky Servis - LED obrazovky Dodávka - prezentační a projekční technika Pronájem - prezentační a projekční technika.

Internet, Hardware, Software, WEB publikace Připojení k Internetu od 220Kč za měsíc s DPH bez omezení. Telefonování přes Internet-VoIP Poradenství a prodej výpočetní techniky. Správa počítačových sítí.WEB publikace, programování, Wifi, IP.

Kartonážní výroba - mikrovlna, lepenky vlnité vícevrstvé: - víkové obaly se saténovou výstelkou či bez - klopové krabice - půlklopové krabice + víko - krabice skládačky - vlnitý papír - archy vlnité lepenky. Potisk sítotiskem. Velkoobchod, prodej: - vlnitá lepenka - role - vlnitý papír dvouvrstvý - palety EUR - nové, ...

Pštrosí farma. Chov pštrosů na maso a vejce. Ubytování v soukromí - rodinný apartmán pro pět osob. Vybavení - kuchyňská linka, WC a sprcha, ložnice se třemi lůžky a palandou. Výroba: - atypické obaly - přířezy z folií. Prodej, servis, opravy: - polské automatické kotle DOMINO firmy Lukáš Mocek se zárukou 5 let - umožňují ...

Výroba, výkup, nákup, prodej: - nové i použité dřevěné palety, europalety - světlé, tmavé, Düsseldorf, BIGBAG, CP-1, CP-3, CP-9 - atypické palety. Dřevosklad. Prodej: - stavební řezivo - truhlářské řezivo - palivové dřevo.

Výroba: - mikroúderové stroje pro přímé značení dílů pro kontrolu kvality, automatickou identifikaci a stálé sledování kovových či plastových dílů - laserové stroje - rycí stroje.

Kovoobrábění, obrábění kovů: - CNC frézování - CNC soustružení

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce: - občanské stavby - rodinné domy - inženýrské sítě. Rekonstrukce, přestavby: - byty, bytová jádra Zateplení fasády domu. Práce: - zemní a výkopové - bourací a demoliční - údržba komunikací - malířské a natěračské, malby a nátěry. Montáže, opravy: - rozvody potrubí, potrubní systémy ...

Zámečnictví, zámečnické práce. Kovovýroba. Obráběčství, kovoobrábění, obrábění kovů.

Zámečnictví, drobné zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Výroba: - ocelové konstrukce - oplocení - posuvné a samonosné brány - venkovních zábradlí - schody, schodiště.

Stavba - počítačeprodej - počítačové komponenty Servis - výpočetní technika Tvorba - webové stránky Počítačové poradenství Školení - počítačové programy - práce na počítačích

EPS - požární signalizace - montáž, kontroly, servis EZS - zabezpečovací signalizace - montáž, kontroly, servis CCTV - kamerové systémy Telefonní ústředny a telekomunikace Domovní telefony Domovní zvonky Přístupové a docházkové terminály Elektroinstalace A ještě vše co se týče cyklistiky - prodej, opravy, montáž, elektrokola atd...

Prodej německých plastových samonosných jímek, žump a jímek na dešťovou vodu. Výroba sklolaminátových jímek a septiků. Prodej německých drtičů ovoce Speidel, vodních lisů a nádob na skladování moštu.

Společnost zabývající se zajišťováním cateringových služeb, půjčováním a pronájmem gastronomického vybavení a provozem Restaurantu Třeboradice, Cantina a kavárny Adria.

Služby v oblasti výpočetní techniky

Služby: - návrh a vybudování na míru do Vašich prostor aktivní vinný sklep - vybavíme sklep systémem úložných prostorů na víno, klimatizací, nábytkem - nabízíme domácí vinotéky, regály, police, stojany pro uskladnění nebo vystavení vína - nabízíme kvalitní vína, která běžně nenakoupíte.

Kompletní zařízení obchodů: -vitríny -pulty -gondoly -drážkové panely -regálové systémy

Dodávky, prodej: - specializované sestavy elektroniky, počítačů Apple - příslušenství k hardware.

Výhradní zástupce pro motorové lodě Elan na území České a Slovenské republiky

Pilařská výroba: - dřevěné obaly a palety. Nákladní autodoprava, doprava.